Μπρελόκ Bluetooth - Ανιχνευτής κλειδιού WiFi με τοποθεσία GPS + Συναγερμός αμφίδρομης λειτουργίας

Κωδικός προϊόντος: 09-120 Έχω μία ερώτηση
νέος Μπρελόκ Bluetooth - Ανιχνευτής κλειδιού WiFi με τοποθεσία GPS + Συναγερμός αμφίδρομης λειτουργίας
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 64,16 U$
Τιμή με ΦΠΑ 77,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Μπρελόκ Bluetooth - Ανιχνευτής κλειδιού WiFi με τοποθεσία GPS + Συναγερμός αμφίδρομης λειτουργίας

Μπρελόκ Bluetooth - Ανιχνευτής κλειδιού WiFi με τοποθεσία GPS + Συναγερμός αμφίδρομης λειτουργίας. Αυτό το μπρελόκ λειτουργεί ως συσκευή κατά της απώλειας ή ακόμα και ως ανιχνευτής ατόμων ή κατοικίδιων. Ενεργοποιήστε αυτό το tracker και αντιστοιχίστε το με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth . Στη συνέχεια , πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας είτε με μη αυτόματο τρόπο είτε χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR στο εγχειρίδιο (iOS/Android). Μπορείτε να συνδέσετε έως και 8 bluetooth trackers στην εφαρμογή. Μπορείτε να ελέγξετε το σκόπευτρο μέσω της εφαρμογής.

Η συσκευή επικοινωνεί με το τηλέφωνό σας μέσω της εφαρμογής και θα ειδοποιηθείτε όταν ένα αντικείμενο ή ένα άτομο μετακινηθεί εκτός της αποτελεσματικής εμβέλειας Bluetooth. Το tracker θα αρχίσει να ηχεί, θα ειδοποιηθείτε από ένα συναγερμό στο κινητό σας και η εφαρμογή θα σας δείξει ακόμη και την τελευταία θέση GPS του tracker.

Key finder - bluetooth finder για κλειδιά, κινητό κ.λπ

Key finder - bluetooth finder για κλειδιά, κινητό κ.λπ

Συνδέστε το tracker σε οτιδήποτε μπορεί να χάσετε και πατήστε το κουμπί "Alarm" στην εφαρμογή για κινητά για να βρείτε το tracker εντός του ενεργού εύρους. Θα σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα τα χαμένα κλειδιά ή ακόμα και ένα παιδί που θα φύγει από τα μάτια σας, θα ειδοποιηθείτε αμέσως, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για το αυτοκίνητο, τα κατοικίδια, την τσάντα, τον χαρτοφύλακά σας ή άλλα πράγματα. Ένα δυνατό μπιπ θα σας οδηγήσει στο χαμένο αντικείμενο. Ή, για παράδειγμα, όταν φεύγετε από το σπίτι και ξεχνάτε το πορτοφόλι στο οποίο βάλατε για πρώτη φορά το έξυπνο σκόπευτρο, ένας συναγερμός θα σας ειδοποιήσει στο τηλέφωνο.

Λειτουργεί και αντίστροφα συναγερμός ΔΙΠΛΗΡΩΣΗΣ. Κάθε φορά που ο ιχνηλάτης απομακρύνεται από το κινητό, ο ιχνηλάτης θα αρχίσει να ηχεί, αλλά ο συναγερμός θα χτυπάει και στο κινητό. Έτσι, για παράδειγμα, πας στη δουλειά, αλλά ξεχνάς το κινητό στο σπίτι, έχεις το tracker μαζί σου, βγαίνεις έξω και μόλις απομακρυνθείς, το tracker αρχίζει να μπιπ και καταλαβαίνεις ότι άφησες το κινητό σου. τηλέφωνο στο σπίτι. Χρήσιμο πράγμα όμως; Η συσκευή έχει επίσης μια άλλη πρακτική λειτουργία, με τη βοήθεια του τηλεχειριστηρίου στο tracker, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το μενταγιόν ως τηλεχειριστήριο για τη λήψη selfie με ένα κινητό τηλέφωνο . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί ελέγχου στο tracker (φυσικά και η εφαρμογή για κινητά πρέπει να είναι ενεργή).

συσκευή κατά της απώλειας bluetooth


Χαρακτηριστικά:

Υλικό: πλαστικό + κράμα ψευδάργυρου
Έκδοση Bluetooth: V4.0
Συναγερμός ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ
Απόσταση εργασίας: Μέγ. 10 μ
Τροφοδοσία: 1 x μπαταρία CR2032 (δεν περιλαμβάνεται)
Εφαρμογή για κινητά: κατεβάστε το IK anti-lost (iSearching) από το App Store ή το Google Play
Συμβατότητα: Android 4.3/iOS 7.0 και νεότερη έκδοση
Μέγεθος: Περίπου. 7x3x1 εκ

Κουμπί ελέγχου: κρατήστε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα για ενεργοποίηση/5 δευτερόλεπτα για απενεργοποίηση της συσκευής.

Η συσκευασία περιέχει:
1x μπρελόκ
1x εγχειρίδιο οδηγιών

Σχόλια

Αλλα προϊόντα