Οθόνη LCD 7" με όπισθεν με 2 κάμερες WiFi και λειτουργία DVR

Κωδικός προϊόντος: 19-074 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 293,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 352,00 U$ 416,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Οθόνη LCD 7" με όπισθεν με 2 κάμερες WiFi και λειτουργία DVR

Οθόνη LCD 7" με όπισθεν με 2 κάμερες WiFi και λειτουργία DVR . Εγγράφει μια εγγραφή βίντεο και την αποθηκεύει σε κάρτα μνήμης SDXC έως 128 GB. Η εγγραφή εγγράφεται σε ανάλυση VGA και σε μια κάρτα μνήμης 128 GB μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα από 200 ώρες (8 ημέρες) εγγραφή μιας κάμερας ή 50 ώρες και των 4 καμερών Η ψηφιακή ασύρματη ισχύς εγγυάται μετάδοση σήματος έως και 100 μέτρα και το σήμα είναι επίσης αρκετά ισχυρό ώστε να μην ενοχλείται από μεγάλα μεταλλικά μέρη του οχήματος ή του φορτίου. Εκτός από την εγγραφή βίντεο, η micro sd αποθηκεύει επίσης εγγραφή ήχου.

Σύστημα παρακολούθησης Profio για αυτοκίνητα, φορτηγά και αγροτικά μηχανήματα με προστασία IP66. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία παρέχεται από την PROFIO Electronics. Η μετάδοση σήματος λειτουργεί με βάση ένα σήμα Wifi από μια κάμερα, που διευκολύνει την εγκατάσταση των καμερών και το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι δεν περιορίζεστε τραβώντας τα καλώδια σύνδεσης. Και υπάρχει επίσης μια άλλη βελτίωση αυτού του συστήματος αντιστροφής, επειδή η οθόνη χρησιμεύει επίσης ως συσκευή εγγραφής DVR.

σύστημα στάθμευσης με δύο κάμερες

Αυτό το σετ περιέχει 1x Wireless DVR 7" monitor στο αυτοκίνητο και 1x ασύρματη κάμερα οπισθοπορείας (μπορείτε να συνδέσετε 2 ακόμη κάμερες οπισθοπορείας WiFi). Η οθόνη με κάμερα είναι εξοπλισμένη με μια ρυθμιζόμενη κονσόλα, την οποία μπορείτε να τοποθετήσετε στο απαραίτητο σημείο. Το σετ οπισθοπορείας WiFi έχει μεγάλο εύρος χρήσης, χάρη στην κεραία WiFi υψηλής απόδοσης είναι κατάλληλη όχι μόνο για αυτοκίνητα αλλά και για φορτηγά, minibus, λεωφορεία, φορτηγά, ρυμουλκούμενα και άλλα οχήματα. Το επίπεδο IP προστασίας της κάμερας είναι έως IP66 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και υλικές ζημιές.

Σετ αντιστροφής WiFi με συσκευή εγγραφής DVR και εξαιρετικά μεγάλη εμβέλεια σύνδεσης wifi έως 100 m.

κάμερες στάθμευσης wifi με οθόνη LCD

Είναι δυνατή η ταυτόχρονη σύνδεση έως και 4 καμερών WiFi στην οθόνη WiFi DVR , ειδικά κατά την εγκατάσταση σε μεγαλύτερα μηχανοκίνητα οχήματα, όπου χρειάζεστε περισσότερες προβολές από διαφορετικές γωνίες. Με αυτό το σύστημα θα γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω ή γύρω από το όχημα. Η οθόνη LED έχει αντίθεση 300:1 με ανάλυση 800x480. Ένας ευρυγώνιος φακός έως και 150° είναι επίσης εξοπλισμένος με νυχτερινή όραση υπερύθρων. Το σήμα WiFi έχει εμβέλεια έως και 100 μέτρα , κάτι που σας εγγυάται ποιοτική λήψη από την κάμερα οπισθοπορείας. Η οθόνη διαθέτει ένα απλό μενού OSD μέσω του οποίου μπορείτε να ρυθμίσετε την κάμερα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Στην οθόνη LCD, μπορεί να εμφανίζει και τις τέσσερις κάμερες ταυτόχρονα, σε πολλές παραλλαγές, για να εμφανίζει δύο κάμερες δίπλα ή να κάνει εναλλαγή μεταξύ των καμερών. Μέσω του κυκλώματος μεταγωγής, η κάμερα μπορεί να συνδεθεί με φώτα όπισθεν για αυτόματη εναλλαγή στην επιλεγμένη κάμερα, κατά την όπισθεν.

Η οθόνη LCD με κάμερες μπορεί να συνδεθεί με διαφορετικούς τρόπους, για να ενεργοποιείται κατά την όπισθεν ή μετά την εκκίνηση του οχήματος. Η οθόνη DVR διαθέτει επίσης μια λειτουργία κατοπτρισμού εικόνας που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις κάμερες να δείχνουν τη δεξιά και την αριστερή πλευρά από την άποψή σας. Περιλαμβάνει επίσης ένα τηλεχειριστήριο που θα απλοποιήσει τον έλεγχο κατά την εναλλαγή της κάμερας ή θα προσαρμόσει γρήγορα την εικόνα.

Δυνατότητα mirroring κάμερας + δυνατότητα προβολής όλων των καμερών σε LCD ταυτόχρονα ή κάθε κάμερας ξεχωριστά

Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από ό,τι με βραχίονα (αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας άλλους τρεις τύπους βάσης που σας επιτρέπουν να προσαρτήσετε την οθόνη σας σε εύκολα προσβάσιμο μέρος.

ασύρματο σετ οπισθοπορείας κάμερας

  • Οθόνη TFT WiFi DVR 7".
  • Λειτουργία εγγραφής DVR από έως και 4 κάμερες
  • Οθόνη με δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών WiFi
  • Τοποθέτηση χωρίς τράβηγμα καλωδίων

Παρακολούθηση τεχνικών προδιαγραφών:

Μοντέλο: Profio Clear View S7
Οθόνη TFT 7".
Σύστημα: PAL/NTSC
Satio διαστάσεων: 16:9
Ανάλυση οθόνης: 800 x 480
Είσοδοι: Είσοδος σήματος βίντεο 4 καναλιών 2,4G WiFi
Αντίθεση: 300:1
Ρυθμιζόμενο: φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα
Τροφοδοσία: DC 12V-24V
Κατανάλωση ισχύος: 5W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 έως 60 ° C
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20 έως 70 ° C
Διαστάσεις: 180 x 121 x 24 mm

Τεχνικά χαρακτηριστικά κάμερας:

Μοντέλο: Profio Parking Camera S7
Αισθητήρας εικόνας: SHARP 1/4 CMOS
Ανάλυση: 420 γραμμές τηλεόρασης
Σύνδεση WiFi: 2,4G WiFi με εμβέλεια 100m
Ελάχιστος φωτισμός: 1 LUX
IR νυχτερινή όραση: ναι
Γωνία θέασης: 150°
Προστασία IP: IP 66 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, ανθεκτικό στη φθορά
Κατανάλωση ισχύος: 3W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 έως 60 ° C
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20 έως 70 ° C
Διαστάσεις: 86,5 x 77 x 75 mm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x 7" TFT WiFi DVR οθόνη
2x WiFi κάμερα οπισθοπορείας
1x Τηλεχειριστήριο
1x Εγχειρίδιο

αξεσουάρ σετ καμερών στάθμευσης

Σχόλια

Αλλα προϊόντα