Φορτιστής αυτοκινήτου 2x USB με εντοπιστή GPS + φωνητική παρακολούθηση

Κωδικός προϊόντος: 09-051 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 91,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 110,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Φορτιστής αυτοκινήτου 2x USB με εντοπιστή GPS + φωνητική παρακολούθηση

Φορτιστής αυτοκινήτου 2x USB με εντοπιστή GPS + παρακολούθηση φωνής . Ο φορτιστής είναι συμβατός με όλα τα οχήματα της αγοράς , καθώς είναι συνδεδεμένος στον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Θα παρέχει πληροφορίες επάρκειας σε πραγματικό χρόνο για το παρακολουθούμενο όχημα. Με την πρώτη ματιά μοιάζει με κλασικό φορτιστή αυτοκινήτου, αλλά κρύβει τον εντοπιστή GPS. Η συμπαγής και κομψή σχεδίαση της συσκευής συνδυάζεται τέλεια με το εσωτερικό του οχήματός σας και επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα αποκαλυφθεί.

Με αυτόν τον φορτιστή αυτοκινήτου, δεν θα έχετε το πρόβλημα να εντοπίσετε το όχημά σας, εάν το δανειστείτε σε φίλο ή παιδί σας, έτσι θα αποφύγετε ανεπιθύμητα συναισθήματα και φόβο ή ανησυχίες, ανεξάρτητα από το αν το πλήρωμα είναι του αυτοκινήτου είναι εντάξει. Η συσκευή συνοδεύεται από μια δωρεάν διαθέσιμη εφαρμογή "TrackSolid" (iOS, Android) για το κινητό σας τηλέφωνο, με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε την τρέχουσα θέση του οχήματος στο οποίο βρίσκεται ο φορτιστής αυτοκινήτου και επίσης θα έχετε μια επισκόπηση σχετικά με τις ειδοποιήσεις .

Εντοπιστής gps στο αυτοκίνητο στο φορτιστή αυτοκινήτου

Απλή εγκατάσταση

Οι περισσότερες συσκευές στην αγορά εντοπιστών GPS, έχουν πολύ περίπλοκη εγκατάσταση. Μην ανησυχείτε, γιατί δεν απαιτείται ρύθμιση με αυτό το μοντέλο. Απλώς συνδέστε τον φορτιστή αυτοκινήτου στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες του.

GPS locator στην εγκατάσταση φορτιστή αυτοκινήτου

Κλήση έκτακτης ανάγκης SOS

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να πατήσετε το αντίστοιχο κουμπί SOS για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό. Στη συνέχεια, η συσκευή στέλνει ένα SMS στον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου και επίσης θα το καλέσει μέχρι να ληφθεί η κλήση.

Κουμπί SOS έκτακτης ανάγκης παρακολούθησης gps

Παρακολούθηση φωνής

Μετά την αποστολή της εντολής "Monitor" στη συσκευή μέσω SMS, η συσκευή θα απαντήσει "OK" και στη συνέχεια θα καλέσει τον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού SOS. Αφού λάβει μια κλήση, το άτομο στον αριθμό SOS θα μπορεί να ακούσει τι συμβαίνει γύρω από το φορτιστή αυτοκινήτου ή το εσωτερικό του οχήματος. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, η συσκευή δεν παράγει ηχητικά ή φωτεινά σήματα και επομένως είναι μια εντελώς απαρατήρητη ακρόαση.

Φορτιστής αυτοκινήτου gps locator με φωνητική παρακολούθηση

Ανίχνευση κατάστασης οχήματος

Η συσκευή υποστηρίζει ανίχνευση κατάστασης οχήματος, ανεξάρτητα από το αν είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Εάν ένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο έχει ξεκινήσει το όχημα χωρίς να το γνωρίζετε, θα λάβετε αμέσως μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας.

ανίχνευση κατάστασης οχήματος φορτιστή πολλαπλών αυτοκινήτων

Συναγερμός χαμηλής μπαταρίας

Ο φορτιστής αυτοκινήτου έχει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 130 mAh και ως εκ τούτου μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και αφού αφαιρεθεί από την ανάφλεξη. Όταν η μπαταρία πέσει στο 10%, η συσκευή θα στείλει ένα προειδοποιητικό SMS "Προειδοποίηση! Η μπαταρία είναι χαμηλή, φορτίστε την έγκαιρα!" στον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού SOS. Εάν η μπαταρία είναι μικρότερη από 1%, το επόμενο μήνυμα κειμένου "Προειδοποίηση! Η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή, η τροφοδοσία θα σβήσει αυτόματα".

Εντοπιστής gps σε μπαταρία φορτιστή αυτοκινήτου

Συναγερμός υπέρβασης ταχύτητας

Εάν το όχημα κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα από το όριο, η συσκευή θα στείλει το SMS στον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου.

φορτιστής αυτοκινήτου με εντοπισμό ταχύτητας GPS

Ηχητικός συναγερμός

Εάν ο εγγεγραμμένος ήχος γύρω από το φορτιστή αυτοκινήτου υπερβαίνει τα 70 dB, η συσκευή θα σας ειδοποιήσει αυτόματα καλώντας τον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου. Ο φορτιστής αυτοκινήτου με εντοπιστή GPS είναι λοιπόν μια ιδανική λύση για την προστασία του οχήματός σας.

Ανίχνευση ήχου συναγερμού εντοπισμού gps

Χαρακτηριστικά:

Φορτιστής αυτοκινήτου USB με εντοπιστή GPS
Ειδοποίηση σε ήχους άνω των 70 db
Ακρόαση του εσωτερικού του οχήματος μέσω τηλεφωνικής κλήσης
Ενσωματωμένη μπαταρία, που διασφαλίζει τη λειτουργικότητά της ακόμα και όταν αφαιρείται από τον αναπτήρα
Κουμπί SOS

Προδιαγραφές:

Μπαταρία: 3,7V/130 mAh λιθίου
Σύνδεση δικτύου: GSM/GPRS
Συχνότητα: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x Έξοδος USB: 5V
Τάση λειτουργίας: 9-15 V DC
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ~ 60° C στο όχημα
Μέγιστη υγρασία: 5% - 95%
Διαστάσεις: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Βάρος: 81 g

Η συσκευασία περιέχει:

1x Φορτιστής αυτοκινήτου με GPS tracker
1x Οδηγός χρήσης

Σχόλια

Αλλα προϊόντα