Προβολέας με κάμερα Full HD αδιάβροχο IP65

Κωδικός προϊόντος: 10-190 Έχω μία ερώτηση
νέος Προβολέας με κάμερα Full HD αδιάβροχο IP65
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 100,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 121,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Προβολέας με κάμερα Full HD αδιάβροχο IP65

Προβολέας με κάμερα Full HD αδιάβροχο IP65 με μπαταρία 4000 mAh, υποστήριξη κάρτας μνήμης έως 128 GB και 2 λειτουργίες φωτισμού είναι κατάλληλος για νυχτερινά σπορ, κάμπινγκ ή για προστατευτικές δυνάμεις όπως το SBS. Ο αδιάβροχος προβολέας με κάμερα LED + Full HD υψηλής φωτεινότητας είναι κατάλληλος για καθημερινή καταγραφή σημαντικών στιγμών. Το τρέξιμο, το τζόκινγκ ή η πεζοπορία είναι μια αγαπημένη δραστηριότητα πολλών ανθρώπων. Κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων συχνά βρίσκουμε ή βλέπουμε κάτι ωραίο και είναι δυσάρεστο να διακόπτουμε το τρέξιμο, να βγάλουμε το τηλέφωνο και να τρέχουμε με αυτό. Ο προβολέας με την ενσωματωμένη κάμερα Full HD λύνει κομψά αυτό το πρόβλημα. Δεν θα χρειαστεί να διακόψετε ποτέ ξανά τη δραστηριότητά σας και όλα όσα θα καταγράψετε στο βίντεο. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι, ενώ η κάμερα καταγράφει, δεν χρειάζεται να την κρατάτε στα χέρια σας και έτσι είστε handsfree , κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο για διάφορες δυνάμεις ασφαλείας ή SBS.

Ο προβολέας με κάμερα Full HD είναι κατάλληλος για νυχτερινά σπορ, κάμπινγκ, προστατευτικές δυνάμεις ή δυνάμεις ασφαλείας όπως το SBS

Προβολέας με κάμερα

Η κύρια λειτουργία αυτού του προβολέα είναι φυσικά η πηγή του φωτός. Ο προβολέας προσφέρει δύο λειτουργίες, πλήρη ή κυκλικό φωτισμό. Φυσικά, ενώ λάμπει, μπορείτε επίσης να τραβήξετε βίντεο, κάτι που το κάνει πρωτότυπο αξεσουάρ έναντι του ανταγωνισμού. Στο σκοτάδι, μπορείτε εύκολα να κάνετε τρέξιμο, πεζοπορία ή κάμπινγκ, ενώ καταγράφετε αυτό που βλέπετε - καθώς και χρήσιμο όταν ψάχνετε κάτι ή αποφεύγετε τα αντικείμενα. Ο προβολέας έχει επίσης IP65 αντοχή στο νερό . Η κεφαλή της συσκευής είναι περιστρεφόμενη κατά 90 μοίρες για να σας βοηθά να βλέπετε, για παράδειγμα, εμπόδια στο έδαφος. Μπορεί να εγγράψει βίντεο κατά μέσο όρο ανά φόρτιση έως και 5 ώρες.

Χάρη στη ρυθμιζόμενη γωνία του σώματος του προβολέα, μπορείτε να δείτε την επιφάνεια του εδάφους ακόμα και στο σκοτάδι

ρυθμιζόμενος προβολέας γωνίας με την κάμερα

Χαρακτηριστικά:

Δύο λειτουργίες φωτισμού
Βίντεο 1920x1080p
Υποστηρίζει κάρτες μνήμης έως 128 GB
Χωρητικότητα μπαταρίας 4000 mAh
Αντοχή στο νερό IP65

Προδιαγραφές:

Pixel: 12 megapixel CMOS
Ανάλυση βίντεο: 1080P
Ρυθμός καρέ: 30 fps
Μορφή βίντεο: AVI
Γωνία θέασης: 72°
Χωρητικότητα μπαταρίας: 4000 mAH
Μέγιστη διάρκεια μπαταρίας: έως 5 ώρες
Η μέγιστη χωρητικότητα κάρτας μνήμης είναι 128 GB

Το πακέτο περιλαμβάνει:

1x Προβολέας με κάμερα
1 x ιμάντας σύσφιξης
1x καλώδιο φόρτισης
1x Προσαρμογέας Micro USB
4x Κλιπ
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα