Ψηφιακά κιάλια με IR - 200 μέτρα νύχτα/400 μέτρα ημέρα - 3X οπτικό και 2x ψηφιακό ζουμ

Κωδικός προϊόντος: 10-602 Έχω μία ερώτηση
νέος έκπτωση Ψηφιακά κιάλια με IR - 200 μέτρα νύχτα/400 μέτρα ημέρα - 3X οπτικό και 2x ψηφιακό ζουμ
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 229,16 U$
Τιμή με ΦΠΑ 275,00 U$ 352,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ψηφιακά κιάλια με IR - 200 μέτρα νύχτα/400 μέτρα ημέρα - 3X οπτικό και 2x ψηφιακό ζουμ

Ψηφιακά κιάλια με IR - 200 μέτρα νύχτα / 400 μέτρα ημέρα - 3X οπτικό και 2x ψηφιακό ζουμ. Μοναδικές παρατηρήσεις της φύσης, είτε κατά τη διάρκεια της ημέρας , είτε στο σούρουπο, είτε στο απόλυτο σκοτάδι . Υποστήριξη κάρτας SD για εγγραφή φωτογραφιών ή βίντεο - 2x ZOOM, συμπαγή κιάλια για νυχτερινή όραση με ψηφιακό ζουμ 2x και λειτουργία εγγραφής φωτογραφιών και βίντεο . Χάρη σε έναν φακό έντασης φωτός, έναν ευαίσθητο αισθητήρα κάμερας CMOS και τον προαιρετικό υπέρυθρο φωτισμό, εξασφαλίζει μοναδικές παρατηρήσεις της φύσης , είτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, το σούρουπο ή στο απόλυτο σκοτάδι.

Κιάλια από την PROFIO ELECTRONCS με τη λειτουργία εγγραφής φωτογραφίας και βίντεο , μπορείτε εύκολα να τραβήξετε μια φωτογραφία ή να ξεκινήσετε την εγγραφή βίντεο με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Οι εγγραφές σας σε μορφές JPEG, AVI αποθηκεύονται σε κάρτες micro SD/SDHC έως το μέγιστο. 32 GB . Τα κιάλια νυχτερινής όρασης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν χωρίς κάρτα μνήμης. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιείται ως συνηθισμένα κιάλια ή συσκευές νυχτερινής όρασης χωρίς τη λειτουργία εγγραφής.

Στρατιωτική νυχτερινή όραση googles - 3X οπτική μεγέθυνση + 2x ψηφιακό ζουμ με ρυθμιζόμενο διάφραγμα F 1.4

Στρατιωτική νυχτερινή όραση googles - κιάλια με ir led + zoom 2x

Αυτό το κιάλι παρέχει μια λαμπρή και ευκρινή έγχρωμη εικόνα στο φως της ημέρας . Εάν γίνονται παρατηρήσεις τη νύχτα ή το σούρουπο, η οθόνη θα αλλάξει σε ασπρόμαυρη εικόνα υψηλής αντίθεσης . Με το ψηφιακό ζουμ 2x, μπορείτε εύκολα να παρατηρήσετε ακόμη και αντικείμενα σε μεγάλη απόσταση. Η συσκευή για νυχτερινή όραση είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη ευκρινή οθόνη LCD με ανάλυση 320x240 px.

Με αυτό το μοντέλο, μπορείτε να επιτύχετε εύρος ορατότητας έως και 400 μέτρα κατά την παρατήρηση στο φως της ημέρας . Όταν παρατηρείτε τη νύχτα, ενεργοποιήστε τον υπέρυθρο φωτισμό 2W, ο οποίος θα σας επιτρέψει να παρατηρήσετε τα επιθυμητά αντικείμενα σε απόσταση περίπου. 200 μέτρα σε απόλυτο σκοτάδι . Ο υπέρυθρος φωτισμός μπορεί να ρυθμιστεί σε 7 επίπεδα.

κιάλια νυχτερινής όρασης profio electronics

Χρησιμοποιήστε τον τροχό εστίασης στο κάτω μέρος του εύρους νυχτερινής όρασης για γρήγορη και εύκολη εστίαση . Όλες οι άλλες λειτουργίες μπορούν εύκολα να επιλεγούν χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στο επάνω μέρος της συσκευής. Τα μεγάλα λαστιχένια κουμπιά είναι εύκολο να βρεθούν και μπορούν να λειτουργήσουν βέλτιστα ακόμα και όταν φοράτε γάντια . Το κάλυμμα ABS καλύπτεται με ψεκασμένο καουτσούκ.

Αυτή η λαστιχένια επιφάνεια εξασφαλίζει βέλτιστο κράτημα ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και είναι σε κομψό μαύρο-ματ χρώμα . Ένα μεγάλο λαστιχένιο προσοφθάλμιο με εγκοπή για τη μύτη προσαρμόζεται τέλεια στην περιοχή γύρω από τα μάτια και το πρόσωπο και αποτρέπει το ανεπιθύμητο φως στην οθόνη LCD.

Ψηφιακά κιάλια 200μ νύχτα/400μ ημέρα με IR LED

Για να κρατήσετε και τα δύο χέρια ελεύθερα για παρακολούθηση, τα κιάλια μπορούν να τοποθετηθούν σε τρίποδο χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σπείρωμα ¼". Με τον περιλαμβανόμενο μαλακό ιμάντα μεταφοράς από νεοπρένιο, τα κιάλια νυχτερινής όρασης μπορούν να φορεθούν άνετα γύρω από το λαιμό σας και θα είναι διαθέσιμα όταν χρειαστεί. Η νυχτερινή όραση διατίθεται σε μια στιβαρή σκληρή θήκη που μπορεί να μεταφερθεί γύρω από το λαιμό ή το χέρι χρησιμοποιώντας λουράκι . Τα κιάλια τροφοδοτούνται από 8 μπαταρίες AA LR6 1,5V, οι οποίες επιτρέπουν χρόνο λειτουργίας έως και περίπου. έως και 10 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας και περίπου. έως τις 6 το βράδυ με ενεργοποιημένο υπέρυθρο φωτισμό.

Στρατιωτική νυχτερινή όραση - 3X οπτική μεγέθυνση + 2x ψηφιακό ζουμΧαρακτηριστικά:

Ψηφιακή νυχτερινή όραση
Ηλεκτρονικό σκόπευτρο
Μεγάλο διάφραγμα F1.4
IR LED
Δυνατότητα λήψης εικόνων και βίντεο
Ορατή απόσταση: 200 m νύχτα/400 m ημέρα
Επιλογή για μεγέθυνση και σμίκρυνση (έως 2x)
Αυτόματη εναλλαγή διπλής λειτουργίας ημέρας και νύχτας
Κουμπί για να τροποποιήσετε την οθόνη
Προσαρμογέας τρίποδων
Λουράκι για λαιμό ή χέρι
Διάρκεια μπαταρίας: έως 10 ώρες για καθημερινή χρήση, 6 ώρες για νυχτερινή χρήση
Ιδανικό για κυνήγι, αθλητική παρακολούθηση, ασφάλεια κ.λπ.

Προδιαγραφές:
Λειτουργία σκοπεύτρου EVF
Αναλογία διαστάσεων 4:3
Διάφραγμα F1.4 με ρυθμιζόμενο διάφραγμα Διπλή λειτουργία ημέρας και νύχτας
Προεπισκόπηση βίντεο
Οπτική απόσταση: 200 m νύχτα/400 m ημέρα
Εστίαση φακού: ρύθμιση χειροκίνητα
Γωνία θέασης 6,8°
Φωτεινότητα: IR LED
Εξωτερική μνήμη: υποστήριξη κάρτας micro SD έως 32 GB (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία)
Τροφοδοσία: αλκαλική μπαταρία AA x 8 (δεν περιλαμβάνεται)
Διάρκεια ζωής έως 10 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, 6 ώρες κατά τη διάρκεια της νυχτερινής χρήσης
Εγγραφή: Ναι σε κάρτα micro SD
Διαστάσεις: 15,9 cm x 14,9 cm x 6,8 cm
Βάρος: περίπου. 0,43 κιλά

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x νυχτερινή όραση
1x λουράκι λαιμού
1x θήκη

Σχόλια

Αλλα προϊόντα