Reverse set WiFi - 1x κάμερα + οθόνη LCD 7" με εγγραφή

Κωδικός προϊόντος: 19-073 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 256,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 308,00 U$ 361,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Reverse set WiFi - 1x κάμερα + οθόνη LCD 7" με εγγραφή

Σετ όπισθεν WiFi - 1x κάμερα + οθόνη LCD 7" με εγγραφή . Ένα καυτό νέο στο μενού καμερών όπισθεν οχημάτων της μάρκας PROFIO Electronics. Καταγράφει ένα αρχείο κάμερας και το αποθηκεύει σε κάρτα μνήμης SDXC έως 128 GB. Το ρεκόρ είναι εγγεγραμμένο σε ανάλυση VGA και σε κάρτα μνήμης 128 GB, μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερες από 200 ώρες (8 ημέρες) εγγραφή μιας κάμερας ή 50 ώρες και των 4 καμερών. Η ψηφιακή ασύρματη ισχύς εγγυάται μετάδοση σήματος έως και 100 μέτρα και το σήμα είναι επίσης αρκετά ισχυρό ώστε να μην ενοχλείται από μεγάλα μεταλλικά μέρη του οχήματος ή του φορτίου.

Η μετάδοση σήματος λειτουργεί με βάση ένα σήμα Wifi από μια κάμερα, που διευκολύνει την εγκατάσταση των καμερών και το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι δεν περιορίζεστε τραβώντας τα καλώδια σύνδεσης. Και υπάρχει επίσης μια άλλη βελτίωση αυτού του συστήματος αντιστροφής, επειδή η οθόνη χρησιμεύει επίσης ως συσκευή εγγραφής DVR. Εκτός από την εγγραφή βίντεο, η micro sd αποθηκεύει επίσης εγγραφή ήχου.

Σετ κάμερας όπισθεν οχήματος με οθόνη

Αυτό το σετ περιέχει 1x ασύρματο DVR 7" οθόνη στο αυτοκίνητο και 1x ασύρματη κάμερα οπισθοπορείας (μπορείτε να συνδέσετε 3 ακόμη κάμερα οπισθοπορείας WiFi). Η οθόνη με κάμερα είναι εξοπλισμένη με μια ρυθμιζόμενη κονσόλα, την οποία μπορείτε να τοποθετήσετε στο απαραίτητο σημείο. Το σετ οπισθοπορείας WiFi έχει μεγάλο εύρος χρήσης, χάρη στην κεραία WiFi υψηλής απόδοσης είναι κατάλληλη όχι μόνο για αυτοκίνητα αλλά και για φορτηγά, μίνι λεωφορεία, λεωφορεία, φορτηγά, ρυμουλκούμενα και άλλα οχήματα. Το επίπεδο IP προστασίας της κάμερας είναι έως IP66 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και υλικές ζημιές.

Σετ αντιστροφής WiFi με συσκευή εγγραφής DVR και εξαιρετικά μεγάλη εμβέλεια σύνδεσης wifi έως 100 m.

κάμερα στάθμευσης με οθόνη wifi

Είναι δυνατή η ταυτόχρονη σύνδεση έως και 4 καμερών WiFi στην οθόνη WiFi DVR , ειδικά κατά την εγκατάσταση σε μεγαλύτερα μηχανοκίνητα οχήματα, όπου χρειάζεστε περισσότερες προβολές από διαφορετικές γωνίες. Με αυτό το σύστημα θα γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω ή γύρω από το όχημα. Η οθόνη LED έχει αντίθεση 300:1 με ανάλυση 800x480. Ένας ευρυγώνιος φακός έως και 150° είναι επίσης εξοπλισμένος με νυχτερινή όραση υπερύθρων. Το σήμα WiFi έχει εμβέλεια έως και 100 μέτρα , κάτι που σας εγγυάται ποιοτική λήψη από την κάμερα οπισθοπορείας. Η οθόνη διαθέτει ένα απλό μενού OSD μέσω του οποίου μπορείτε να ρυθμίσετε την κάμερα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Στην οθόνη LCD, μπορεί να εμφανίζει και τις τέσσερις κάμερες ταυτόχρονα, σε πολλές παραλλαγές, για να εμφανίζει δύο κάμερες δίπλα ή να κάνει εναλλαγή μεταξύ των καμερών. Μέσω του κυκλώματος μεταγωγής, η κάμερα μπορεί να συνδεθεί με φώτα όπισθεν για αυτόματη εναλλαγή στην επιλεγμένη κάμερα, κατά την όπισθεν.

Η οθόνη LCD με κάμερες μπορεί να συνδεθεί με διάφορους τρόπους, για να ενεργοποιείται κατά την όπισθεν ή μετά την εκκίνηση του οχήματος. Η οθόνη DVR διαθέτει επίσης μια λειτουργία κατοπτρισμού εικόνας που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις κάμερες να δείχνουν τη δεξιά και την αριστερή πλευρά από την άποψή σας. Περιλαμβάνει επίσης ένα τηλεχειριστήριο που θα απλοποιήσει τον έλεγχο κατά την εναλλαγή της κάμερας ή θα προσαρμόσει γρήγορα την εικόνα.

Δυνατότητα mirroring λειτουργίας κάμερας + δυνατότητα προβολής όλων των καμερών σε LCD ταυτόχρονα ή κάθε κάμερας ξεχωριστά

Σε περίπτωση που πρέπει να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από ό,τι με βραχίονα (αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας άλλους τρεις τύπους βάσης που σας επιτρέπουν να στερεώσετε την οθόνη σας σε εύκολα προσβάσιμο μέρος.

σύστημα κάμερας για στάθμευση αυτοκινήτων

Γιατί αυτό το σετ;

  • Οθόνη LED WiFi DVR 7".
  • Λειτουργία εγγραφής DVR από έως και 4 κάμερες
  • Οθόνη με δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών WiFi
  • Τοποθέτηση χωρίς τράβηγμα καλωδίων

Παρακολούθηση τεχνικών προδιαγραφών:

Μοντέλο: Profio Clear View S7
Οθόνη LED 7".
Σύστημα: PAL/NTSC
Λόγος διαστάσεων: 16:9
Ανάλυση οθόνης: 800 x 480
Είσοδοι: Είσοδος σήματος βίντεο 4 καναλιών 2,4G WiFi
Αντίθεση: 300:1
Ρυθμιζόμενο: φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα
Τροφοδοσία: DC 12V-24V
Κατανάλωση ισχύος: 5W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 έως 60 ° C
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20 έως 70 ° C
Διαστάσεις: 180 x 121 x 24 mm

Τεχνικά χαρακτηριστικά κάμερας:

Μοντέλο: Profio Parking Camera S7
Αισθητήρας εικόνας: SHARP 1/4 CMOS
Ανάλυση: 420 γραμμές τηλεόρασης
Σύνδεση WiFi: 2,4G WiFi με εμβέλεια 100m
Ελάχιστος φωτισμός: 1 LUX
IR νυχτερινή όραση: ναι
Γωνία θέασης: 150°
Προστασία IP: IP 66 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, ανθεκτικό στη φθορά
Κατανάλωση ισχύος: 3W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 έως 60 ° C
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20 έως 70 ° C
Διαστάσεις: 86,5 x 77 x 75 mm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x 7" LED WiFi DVR οθόνη
1x κάμερα οπισθοπορείας WiFi
1x Τηλεχειριστήριο
1x Εγχειρίδιο

αξεσουάρ ασύρματης κάμερας οπισθοπορείας

Σχόλια

Αλλα προϊόντα