ΣΕΤ καλωδίου AHD για παρκάρισμα - οθόνη 7" + κάμερα 1x HD

Κωδικός προϊόντος: 19-121 Έχω μία ερώτηση
νέος έκπτωση ΣΕΤ καλωδίου AHD για παρκάρισμα - οθόνη 7" + κάμερα 1x HD
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 220,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 264,00 U$ 308,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος ΣΕΤ καλωδίου AHD για παρκάρισμα - οθόνη 7" + κάμερα 1x HD

ΣΕΤ καλωδίου AHD για παρκάρισμα 1x υβριδική οθόνη 7" + 1x κάμερα HD με δυνατότητα αποθήκευσης της εγγραφής από τις κάμερες στην τοποθετημένη κάρτα micro SD Κάμερα οπισθοπορείας με ανάλυση HD 720P και νυχτερινή όραση 15m - 11 IR LED και προστασία IP68 και 145 ° γωνία θέασης και υβριδική οθόνη AHD 7" είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο για κίνηση οχημάτων σε δύσκολες και συγκεχυμένες καταστάσεις σε οποιοδήποτε έδαφος. Η κάμερα της μάρκας PROFIO ELECTRONICS έχει ανάλυση AHD 1280x720p, χάρη στην οποία μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες καθαρά και ευκρινώς. Η κάμερα AHD με πολύ μικρές διαστάσεις μόνο 55x55x55 mm θα φροντίσει για μια ποιοτική εικόνα όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά μέσω της νυχτερινής όρασης με 11 IR LED (μετά λάμψη 15 m) θα δείτε καλά όταν κάνετε όπισθεν ακόμη και τη νύχτα. Το μέγεθος της οθόνης LCD 7" προκαθορίζει αυτό το σετ ως ιδανικό βοηθό κατά την όπισθεν.

Αυτό το σύστημα AHD είναι ένας συνδυασμός της καλύτερης τεχνολογίας που έχει αναπτυχθεί για βαν, minibus, τροχόσπιτο, λεωφορείο, φορτηγό, ημιρυμουλκούμενο, τρακτέρ, θεριζοαλωνιστική μηχανή και άλλα γεωργικά ή κατασκευαστικά μηχανήματα και οχήματα. Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το σύστημα AHD όταν εγκαθίσταται σε μεγαλύτερα μηχανοκίνητα οχήματα, όπου χρειάζεστε περισσότερες απόψεις από διαφορετικές γωνίες. Η οθόνη χρησιμεύει επίσης ως συσκευή εγγραφής DVR για εγγραφή από κάμερες (αποθηκεύεται σε κάρτα μνήμης έως 256 GB).

Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών με δυνατότητα επιλογής σειράς εμφανιζόμενων καμερών.

Οι μεμονωμένες κάμερες μπορούν να εμφανίζονται δίπλα-δίπλα ή, εάν είναι απαραίτητο, να συνδυαστούν η διάταξη των καμερών στην οθόνη.

ahd parking όπισθεν σετ οθόνη και κάμερα

Χάρη σε αυτό το σύστημα, θα γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω ή γύρω από το όχημα. Το σετ AHD οπισθοπορείας περιέχει οθόνη LCD 7" + κάμερα 1x με νυχτερινή όραση IR + 1x (5m, 10m, 15m ή 20m καλώδιο) που περιλαμβάνεται στην τιμή του σετ και μπορείτε να το επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας κατά την παραγγελία. Το σετ AHD είναι εξαιρετικό εκτός από την ποιότητα εικόνας και έτσι η οθόνη γνωρίζετε ότι συνδέει έως και 4 κάμερες (AHD 1080P / AHD 720P / 960H) ταυτόχρονα. Η οθόνη μπορεί να είναι για καλύτερο προσανατολισμό ταυτόχρονα όλες οι κάμερες δίπλα σε κάθε άλλο, ή όπως απαιτείται για να επιλέξετε μια τέτοια επιλογή για να δείτε την κάμερα που σας ταιριάζει καλύτερα. Η υβριδική οθόνη υποστηρίζει μικτή είσοδο σε πολλαπλές μορφές βίντεο και επίσης συχνότητα PAL / NTSC. Το μενού της οθόνης είναι φυσικά η κατοπτρική εικόνα του επιλεγμένου κάμερα. είναι επίσης δυνατό να ρυθμίσετε εάν όταν η όπισθεν θα είναι στην κάμερα για να εμφανίζονται οι κατευθυντήριες γραμμές. Αυτή η όπισθεν ορίζει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.   Ο βαθμός προστασίας IP της κάμερας είναι έως IP 68, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτική στο νερό, τη λάσπη, τη σκόνη και τις μηχανικές βλάβες.

Κάμερα στάθμευσης με οθόνη AHD SET - για αυτοκίνητα, φορτηγά, φορτηγά μηχανήματα εργασίας

κάμερα με οθόνη AHD SET - για αυτοκίνητα, φορτηγά, φορτηγά μηχανήματα εργασίας

Η οθόνη οπισθοπορείας περιέχει ένα μενού στο οποίο έχετε διάφορες επιλογές για τη ρύθμιση της οθόνης LCD και των καμερών που είναι συνδεδεμένες σε αυτήν. Η οθόνη χρησιμεύει επίσης ως συσκευή εγγραφής DVR για εγγραφή από κάμερες (αποθηκεύεται σε κάρτα μνήμης έως 256 GB). Η υβριδική οθόνη υποστηρίζει μικτή είσοδο AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS σε διάφορες μορφές βίντεο καθώς και συχνότητες PAL/NTSC, ενώ μπορούν να συνδεθούν έως και 4 κάμερες ταυτόχρονα στην οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μια κάμερα με ανάλυση AHD 1080P και την άλλη, για παράδειγμα με ανάλυση 720P, συνδεδεμένη στην οθόνη και η οθόνη θα εμφανίζει την εικόνα και από τα δύο ταυτόχρονα.

Η εγγραφή από τις κάμερες αποθηκεύεται σε κάρτα SD , η οποία υποστηρίζεται έως και 256 GB.

υβριδική μηχανή παρακολούθησης αυτοκινήτου 7 ιντσών υποστήριξη κάρτα sd 256 GB

Υβριδική οθόνη οπισθοπορείας 7" αυτοκινήτου (μηχανήματα) για 4 κάμερες AHD/CVBS με εγγραφή σε κάρτα SD έως 256 GB, με δυνατότητα σύνδεσης έως και 4x κάθε είδους καμερών FULL HD, HD, CVBS κ.λπ. κάμερες οπισθοπορείας νέας γενιάς συστήματος στάθμευσης, που σας φέρνει καθαρή, ευκρινή εικόνα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για την ασφαλή λειτουργία και έλεγχο μηχανοκίνητων οχημάτων και μηχανών.Η συσκευασία περιλαμβάνει και τηλεχειριστήριο, για ακόμα πιο εύκολο έλεγχο της οθόνης.

Χρήση κάμερας οπισθοπορείας με οθόνη σε ανάλυση HD, κατάλληλη και για μηχανήματα κατασκευής

σύστημα κάμερας στάθμευσης για φορτηγά κάμερα με οθόνη

Στην οθόνη μπορούν να συνδεθούν έως και 4 κάμερες - AHD ή CVBS. Ανάλογα με την ανάγκη και τον τύπο του οχήματος, μπορείτε να επιλέξετε και να συνδυάσετε κάμερες από την προσφορά μας για να καλύψετε τις απαιτήσεις σας. Οι κάμερες συνδέονται με την οθόνη μέσω καλωδίων 4 ακίδων. Η οθόνη διαθέτει καλώδια για τη σύνδεση των καμερών και την τροφοδοσία της οθόνης. Οι κάμερες τροφοδοτούνται απευθείας από την οθόνη, επομένως δεν είναι πλέον απαραίτητο να τις συνδέσετε χωριστά στην πηγή, κάτι που απλοποιεί την εγκατάσταση και μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα οπουδήποτε στο όχημα. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης 4 καλώδια μεταγωγής μέσω των οποίων μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα στα φώτα όπισθεν. Όταν είναι ενεργοποιημένη η όπισθεν, η κάμερα οπισθοπορείας θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη. Υποστήριξη κυκλικής εγγραφής βίντεο (24ωρη λειτουργία παρακολούθησης στάθμευσης).

Υβριδική οθόνη για κάμερες οπισθοπορείας με εγγραφή εικόνας από 4 κάμερες

σετ κάμερας οπισθοπορείας για θεριζοαλωνιστική μηχανή

Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από ό,τι με βραχίονα (αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας άλλους τρεις τύπους βάσης που σας επιτρέπουν να στερεώσετε την οθόνη σας για παράδειγμα σε ένα παρμπρίζ ή όπου βρίσκεται απαιτείται. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την κάμερα σε τρέιλερ που μπορεί να αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό, μπορείτε να αγοράσετε στο e-shop μας ένα καλώδιο σύνδεσης κάμερας οπισθοπορείας για ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη αποσύνδεση του συστήματος οπισθοπορείας και επανασύνδεση.

κάμερα οπισθοπορείας με νυχτερινή όραση ir led

Μίνι κάμερα οπισθοπορείας 55x55x55 mm με ανάλυση HD 720P και νυχτερινή όραση 15m - 11 IR LED και προστασία IP68 και γωνία θέασης 145°. Αυτή η ισχυρή κάμερα οπισθοπορείας είναι η σωστή λύση για την παρακολούθηση του περιβάλλοντος χώρου του οχήματος. Σας δίνει μια επισκόπηση του τι συμβαίνει γύρω από το όχημα όταν κινείται ή κάνει όπισθεν. Η κάμερα οπισθοπορείας έχει νυχτερινή όραση με 11 IR LED και υστερία λάμψη 15 μέτρων. Η κάμερα έχει μεγάλη γκάμα χρήσεων, καθώς είναι κατάλληλη για μεγαλύτερα αυτοκίνητα, φορτηγά, μικρά λεωφορεία, λεωφορεία, ημιρυμουλκούμενα, τρέιλερ, γεωργικά μηχανήματα ή φορτηγά. Ο αισθητήρας εικόνας 1/4 CMOS με ανάλυση HD 1280x720 pixels επιτρέπει τη μετάδοση εικόνας υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας.

Η προστασία IP68 εγγυάται αντοχή στο νερό, τη λάσπη, τη σκόνη και τις μηχανικές βλάβες

αδιάβροχη προστασία κάμερας οπισθοπορείας IP68 αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη

Η κάμερα οπισθοπορείας έχει γωνία σάρωσης έως και 145°, η οποία είναι επαρκής εμβέλεια για τις ανάγκες οπισθοπορείας ή παρακολούθησης της κίνησης του οχήματος σε περιβάλλον όπου απαιτείται αυξημένη προσοχή όσον αφορά την ασφάλεια. Αυτή η κάμερα HD πληροί τον βαθμό προστασίας IP68 που την καθιστά αδιάβροχη, ανθεκτική στη σκόνη και ανθεκτική σε μηχανικές βλάβες. Το ίδιο το σώμα της κάμερας προστατεύεται από μια ανθεκτική θήκη από κράμα. Η κάμερα μπορεί να εγκατασταθεί σε διάφορες επιφάνειες, ό,τι είναι δυνατό με ένα μεταλλικό στήριγμα, χάρη στο οποίο μπορείτε να γέρνετε και να τη στερεώνετε στην επιθυμητή θέση. Η τροφοδοσία της κάμερας και η μετάδοση σήματος γίνεται μέσω μιας υψηλής ποιότητας, θωρακισμένης υποδοχής με ακροδέκτη 4 ακίδων, η οποία έχει αδιάβροχο φινίρισμα, κάτι που θα διευκολύνει την εργασία σας κατά την εγκατάσταση. Η κάμερα τροφοδοτείται απευθείας από την οθόνη οπισθοπορείας με τάση 12-24V.

Κάμερες οπισθοπορείας όχι μόνο για αυτοκίνητα αλλά και φορτηγά, φορτηγά, τρέιλερ

Κάμερα οπισθοπορείας 175 μοιρών για φορτηγά


Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Κάμερα οπισθοπορείας για όλα τα αυτοκίνητα
συν 11x LED IR νυχτερινή όραση 15 m
συν Ανθεκτικό σώμα κάμερας από κράμα
συν Γωνία θέασης έως 145°
συν IP68 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και στη φθορά
ΣΥΝ Οθόνη οπισθοπορείας 7 ιντσών
συν Μεγάλη γκάμα ρυθμίσεων στο μενού οθόνης
συν Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών

Τεχνικά χαρακτηριστικά κάμερας:

Αισθητήρας εικόνας: CMOS 1/4"
Ανάλυση: HD 1280x720
Σύστημα: PAL/NTSC
Ελάχιστος φωτισμός: 0 LUX (IR on)
IR νυχτερινή όραση: ναι 11 IR LED
Απόσταση νυχτερινής όρασης: 15 m
Γωνία θέασης: 145°
Βαθμός προστασίας IP: IP 68 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, ανθεκτικό στη φθορά
Κατανάλωση ισχύος: 3W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70°C
Τροφοδοσία DC: 12-24V
Διαστάσεις: 55x55x55 mm

Παρακολούθηση τεχνικών προδιαγραφών:

Μοντέλο: Profio -W70
Οθόνη: Οθόνη 7" HD
Σύστημα: PAL / NTSC 50 / 60 Hz
Λόγος διαστάσεων: 16:9
Ανάλυση οθόνης: 1024 x 600 RGB
Ορατότητα οθόνης: 180° από κάθε πλευρά
Ανάλυση βίντεο κατά την εγγραφή: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Συμβατό σήμα: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Είσοδοι: 4x κανάλι AHD/CVBS
Κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό: ναι, μπλε φως
Φωτεινότητα: 500-700cd/m2
Εγγραφή: ναι, 4 κανάλια
Κυκλική ηχογράφηση: ναι
Διάταξη οθόνης: 1/2/3/4 κάμερα
Μορφή βίντεο: AVI
Μνήμη: υποστήριξη κάρτας SD κατηγορίας 10, έως 256 GB (δεν περιλαμβάνεται κάρτα μνήμης)
Δυνατότητα ρύθμισης OSD: φωτεινότητα, αντίθεση, ένταση, γλώσσα
Τροφοδοσία: DC 12-36V (απαιτείται τάση 13V για τροφοδοσία ακόμα και με κάμερα)
Τάση εξόδου: DC + 11,5V/3A
Είσοδος ήχου: ναι 1x
Υποδοχή: Υποδοχή 4 ακίδων
Χρωμα μαυρο
Τηλεχειριστήριο: ναι
Διαστάσεις: 18 x 12 x 2,5 cm
Αντιηλιακό: ναι, αποσπώμενο
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70°C

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Υβριδική οθόνη οπισθοπορείας 7".
1x κάμερα οπισθοπορείας AHD
1x καλώδιο σύνδεσης 5m, 10m, 15m, 20m της επιλογής σας
1x Τηλεχειριστήριο
1x Αντιηλιακό
1x βραχίονας στήριξης οθόνης
1x Στήριγμα για την τοποθέτηση της κάμερας
1x Εγχειρίδιο

Μπορείτε να επιλέξετε το μήκος των καλωδίων ανάλογα με τις ανάγκες σας 5m, 10m, 15m και 20m. Καθορίστε το μήκος του καλωδίου στη σημείωση παραγγελίας.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα