Σετ οπισθοπορείας AHD με οθόνη LCD 7" + κάμερα 3x + IR LED 18x

Κωδικός προϊόντος: 19-047 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 265,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 319,00 U$ 409,20 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Σετ οπισθοπορείας AHD με οθόνη LCD 7" + κάμερα 3x + IR LED 18x

AHD σετ οπισθοπορείας με οθόνη LCD 7" + κάμερα 3x + 18x IR LED έως 10m έχει μεγάλη γκάμα χρήσης, κατάλληλο για βαν, μίνι λεωφορείο, τροχόσπιτο, λεωφορείο, φορτηγό, ημιρυμουλκούμενο, αγροτικά μηχανήματα και άλλα οχήματα. Το σετ περιλαμβάνει μεγάλα Οθόνη LCD, είσοδος κάμερας 3x, όλα σε ανάλυση AHD Χάρη στην ανάλυση AHD της οθόνης και της κάμερας θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες καθαρά και ευκρινώς και η κάμερα AHD θα φροντίσει για την ποιότητα της εικόνας όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας , αλλά με 18 IR LED θα βλέπετε καλά στην όπισθεν ακόμη και τη νύχτα. Το μέγεθος της οθόνης LCD καθορίζει αυτό το σετ ως ιδανικό βοηθό στην όπισθεν.

Έχετε την επιλογή να συνδέσετε έως και 3 κάμερες οπισθοπορείας, κάτι που θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα κατά την εγκατάσταση σε μεγαλύτερα μηχανοκίνητα οχήματα όπου χρειάζεστε περισσότερες απόψεις από διαφορετικές γωνίες. Χάρη σε αυτό το σύστημα, θα γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει πίσω ή γύρω από το όχημα. Αυτό το σετ περιλαμβάνει οθόνη LCD 7" + κάμερα νυχτερινής όρασης 3x IR + καλώδιο 3x 20m για σύνδεση της κάμερας με οθόνη. Αυτό το σετ μινιατούρας έχει μεγάλη γκάμα χρήσης. Είναι κατάλληλο για φορτηγό, μίνι λεωφορείο, τροχόσπιτο, λεωφορείο, φορτηγό, ημιρυμουλκούμενα, γεωργικά ή κατασκευαστικά μηχανήματα και άλλα οχήματα Το επίπεδο προστασίας IP της κάμερας είναι μέχρι IP 66 , πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχη, ανθεκτική στη σκόνη και ανθεκτική στις ζημιές.

Το πρώτο σετ οπισθοπορείας στην αγορά με ανάλυση AHD 1024x600p και οθόνη LCD 7" με δυνατότητα σύνδεσης έως και 3 καμερών AHD με IR Night Vision.

Χάρη στην ανάλυση AHD της οθόνης και της κάμερας θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες καθαρά και ευκρινώς.

Σετ car kit για οχήματα

Η οθόνη περιλαμβάνει ένα μενού OSD που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ευκρίνεια, τη φωτεινότητα, την αντίθεση και επίσης σας επιτρέπει να περιστρέφετε και να ανακλάσετε την εικόνα για να εμφανίσετε ρεαλιστικά τη δεξιά και την αριστερή πλευρά. Το τηλεχειριστήριο διευκολύνει τον χειρισμό των λειτουργιών. Περιλαμβάνει επίσης ένα ζευγάρι ενσωματωμένα ηχεία και ανάλυση οθόνης 1024x600 px 16:9. Κάθε κάμερα έχει το δικό της κανάλι και οι μεμονωμένες κάμερες αλλάζουν με καθορισμένα κουμπιά απευθείας στην οθόνη ή μέσω του τηλεχειριστηρίου. Η οθόνη LCD σάς επιτρέπει να συνδέσετε την απαιτούμενη κάμερα με τα φώτα όπισθεν χρησιμοποιώντας το κύκλωμα μεταγωγής, επιτρέποντάς σας να μεταβείτε αυτόματα στην επιλεγμένη κάμερα που εμφανίζεται στην οθόνη όταν κάνετε όπισθεν. Μπορείτε να συνδέσετε την οθόνη LCD στις κάμερες με διαφορετικούς τρόπους, για παράδειγμα για να την ενεργοποιήσετε κατά την όπισθεν ή όταν το όχημα ξεκινά. Η γωνία της κάμερας είναι ρυθμιζόμενη. Η οθόνη με την κάμερα είναι εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενο βραχίονα που μπορείτε να στερεώσετε στην απαιτούμενη θέση. Περιλαμβάνεται επίσης ένα αλεξήλιο, το οποίο εγγυάται καθαρή εικόνα και χωρίς αντανάκλαση.

Ahd 3 καμπάνα κάμερα LCD 10 + κάμερα με IR

Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από ό,τι με βραχίονα (αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας άλλους τρεις τύπους βάσης που σας επιτρέπουν να στερεώσετε την οθόνη σας για παράδειγμα σε ένα παρμπρίζ ή όπου βρίσκεται απαιτείται. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την κάμερα σε τρέιλερ που μπορεί να αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό, μπορείτε να αγοράσετε στο e-shop μας ένα καλώδιο σύνδεσης κάμερας οπισθοπορείας για ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη αποσύνδεση του συστήματος οπισθοπορείας και επανασύνδεση.

Χαρακτηριστικά:

Οθόνη LCD 7" AHD
Μπορούν να συνδεθούν έως και 3 κάμερες
Νυχτερινή όραση έως 10μ
Γωνία θέασης της κάμερας 150°
Μενού OSD με τηλεχειριστήριο
Ανάλυση οθόνης 1024x600px

Τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης:

Οθόνη LCD 7".
Σύστημα: PAL/NTSC
Λόγος διαστάσεων: 16:9
Ανάλυση οθόνης: 1024 x 600
Είσοδοι: 3x AV
Αντίθεση: 300: 1
Ρυθμιζόμενο: φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα
Τροφοδοσία: DC 12V-24V
Κατανάλωση ισχύος: 5W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10ºC έως 60ºC
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20ºC έως 70ºC

Προδιαγραφές κάμερας:

Αισθητήρας εικόνας: MIX SONY225 CMOS 1/3"
Ανάλυση: HD 1024x600
Σύστημα: PAL / NTSC
Ελάχιστος φωτισμός: 0,1 LUX
IR νυχτερινή όραση: ναι 18 IR LED
Απόσταση νυχτερινής όρασης: 10 m
Γωνία θέασης: 150°
Προστασία IP: IP 66 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, ανθεκτικό στη φθορά
Κατανάλωση ισχύος: 3W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70 ° C
Τροφοδοτικό DC: 12V-24V

Περιεχόμενα συσκευασίας:

Οθόνη LCD 1x 7" AHD
3x κάμερα οπισθοπορείας AHD
3x Καλώδιο σύνδεσης 20μ
1x Τηλεχειριστήριο
1x Αντιηλιακό
1x Στήριγμα για την τοποθέτηση της οθόνης
3x Στήριγμα για τοποθέτηση κάμερας
4x Καλώδιο ρεύματος
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα