Σετ στάθμευσης αυτοκινήτων AHD - οθόνη LCD 7" και κάμερα με 18 IR LED

Κωδικός προϊόντος: 19-045 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 174,16 U$
Τιμή με ΦΠΑ 209,00 U$ 224,40 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Σετ στάθμευσης αυτοκινήτων AHD - οθόνη LCD 7" και κάμερα με 18 IR LED

Σετ στάθμευσης αυτοκινήτων AHD - οθόνη LCD 7" και κάμερα με 18 IR LED νυχτερινή όραση και είσοδο 3x AHD για πρόσθετες κάμερες οπισθοπορείας. Με ανάλυση AHD 1024x600p οθόνης και κάμερας, θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες καθαρά και ευκρινώς. Η κάμερα AHD θα φροντίσει σχετικά με την ποιότητα εικόνας όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά με 18 IR LED θα βλέπετε καλά στην όπισθεν ακόμη και τη νύχτα. Το μέγεθος της οθόνης LCD καθορίζει αυτό το σετ ως ιδανικό βοηθό στην όπισθεν.

Έχετε την επιλογή να συνδέσετε έως και 3 κάμερες οπισθοπορείας, κάτι που θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα κατά την εγκατάσταση σε μεγαλύτερα μηχανοκίνητα οχήματα όπου χρειάζεστε περισσότερες απόψεις από διαφορετικές γωνίες. Χάρη σε αυτό το σύστημα, θα γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει πίσω ή γύρω από το όχημα. Αυτό το σετ περιλαμβάνει οθόνη LCD 7" + 1x κάμερα νυχτερινής όρασης IR + 1x καλώδιο 20m για σύνδεση της κάμερας με οθόνη (μπορούν να συνδεθούν ακόμη 2 κάμερες). Αυτό το σετ έχει μεγάλη γκάμα χρήσης. Είναι κατάλληλο για βαν, minibus , τροχόσπιτο, λεωφορείο, φορτηγό, ημιρυμουλκούμενα, γεωργικά ή κατασκευαστικά μηχανήματα και άλλα οχήματα Το επίπεδο προστασίας IP της κάμερας είναι έως IP 66 που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχη, ανθεκτική στη σκόνη και ανθεκτική στη φθορά.

Το πρώτο σετ οπισθοπορείας στην αγορά με ανάλυση AHD 1024x600p και οθόνη LCD 7" με δυνατότητα σύνδεσης έως και 3 καμερών AHD με IR Night Vision.

Χάρη στην ανάλυση AHD της οθόνης και της κάμερας θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες καθαρά και ευκρινώς.

Σετ πάρκινγκ Ahd για προμήθειες

Η οθόνη περιλαμβάνει ένα μενού OSD που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ευκρίνεια, τη φωτεινότητα, την αντίθεση και επίσης σας επιτρέπει να περιστρέφετε και να ανακλάσετε την εικόνα για να εμφανίσετε ρεαλιστικά τη δεξιά και την αριστερή πλευρά. Το τηλεχειριστήριο διευκολύνει τον χειρισμό των λειτουργιών. Περιλαμβάνει επίσης ένα ζευγάρι ενσωματωμένα ηχεία και ανάλυση οθόνης 1024x600 px 16:9. Κάθε κάμερα έχει το δικό της κανάλι και οι μεμονωμένες κάμερες αλλάζουν με καθορισμένα κουμπιά απευθείας στην οθόνη ή μέσω του τηλεχειριστηρίου. Η οθόνη LCD σάς επιτρέπει να συνδέσετε την απαιτούμενη κάμερα με τα φώτα όπισθεν χρησιμοποιώντας το κύκλωμα μεταγωγής, επιτρέποντάς σας να μεταβείτε αυτόματα στην επιλεγμένη κάμερα που εμφανίζεται στην οθόνη όταν κάνετε όπισθεν. Μπορείτε να συνδέσετε την οθόνη LCD με τις κάμερες με διαφορετικούς τρόπους, για παράδειγμα για να την ενεργοποιήσετε στην όπισθεν ή όταν το όχημα εκκινεί. Η γωνία της κάμερας είναι ρυθμιζόμενη. Η οθόνη με την κάμερα είναι εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενο βραχίονα που μπορείτε να στερεώσετε στην απαιτούμενη θέση. Περιλαμβάνεται επίσης ένα αλεξήλιο, το οποίο εγγυάται καθαρή εικόνα και χωρίς αντανάκλαση.

Σετ Kvaci kamerovy

Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από ό,τι με βραχίονα (αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας άλλους τρεις τύπους βάσης που σας επιτρέπουν να στερεώσετε την οθόνη σας για παράδειγμα σε ένα παρμπρίζ ή όπου βρίσκεται απαιτείται. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την κάμερα σε τρέιλερ που μπορεί να αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό, μπορείτε να αγοράσετε στο e-shop μας ένα καλώδιο σύνδεσης κάμερας οπισθοπορείας για ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη αποσύνδεση του συστήματος οπισθοπορείας και επανασύνδεση.

Βλαστνωτή:

Οθόνη LCD 7" AHD
Δυνατότητα σύνδεσης 3 ακόμη καμερών
Νυχτερινή όραση σε απόσταση 10 μέτρων
Γωνία θέασης της κάμερας 150 °
Μενού OSD με τηλεχειριστήριο
Ανάλυση οθόνης 1024x600px

Τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης:

Οθόνη LCD 7".
Σύστημα: PAL/NTSC
Λόγος διαστάσεων: 16:9
Ανάλυση οθόνης: 1024 x 600
Είσοδοι: 3x AV
Αντίθεση: 300:1
Ρυθμιζόμενο: φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα
Τροφοδοσία: DC 12V-24V
Κατανάλωση ισχύος: 5W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10ºC έως 60ºC
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20ºC έως 70ºC

Προδιαγραφές κάμερας:

Αισθητήρας εικόνας: MIX SONY225 CMOS 1/3"
Ανάλυση: HD 1024x600
Σύστημα: PAL/NTSC
Ελάχιστος φωτισμός: 0,1 LUX
IR νυχτερινή όραση: ναι 18 IR LED
Απόσταση νυχτερινής όρασης: 10 m
Γωνία θέασης: 150°
Προστασία IP: IP 66 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, ανθεκτικό στη φθορά
Κατανάλωση ισχύος: 3W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70 ° C
Τροφοδοτικό DC: 12V-24V

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x 7" AHD LCD οθόνη
1x Κάμερα λήψης AHD
1x Καλώδιο σύνδεσης 20μ
1x Τηλεχειριστήριο
1x Αντιηλιακό
1x Στήριγμα για την τοποθέτηση της οθόνης
1x Στήριγμα για τοποθέτηση κάμερας
2x Καλώδιο ρεύματος
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα