Spy SET - Mini pinhole camera Full HD WiFi/P2P με εστίαση κειμένου + ακουστικό κατασκοπείας

Κωδικός προϊόντος: 10-644 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 247,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 297,00 U$ 396,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Spy SET - Mini pinhole camera Full HD WiFi/P2P με εστίαση κειμένου + ακουστικό κατασκοπείας

Spy SET - Mini pinhole camera Full HD WiFi/P2P με ζωντανή μετάδοση μέσω Internet με οθόνη σε κινητό τηλέφωνο με εστίαση κειμένου + ακουστικό κατασκοπείας (αόρατο ακουστικό). Η συσκευή κατασκοπείας περιέχει μια ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 1500 mAh και ένα ακουστικό κατασκοπείας, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πλάνα σε πραγματικό χρόνο και ταυτόχρονα μπορείτε να λαμβάνετε οδηγίες από το άλλο άτομο μέσω του ακουστικού κατασκοπείας στο αυτί σας εντελώς απαρατήρητα .

Αυτό το σετ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να καταγράψετε διάφορους χώρους ή αντικείμενα ή κείμενο σε χαρτί χρησιμοποιώντας μια κάμερα FULL HD pinhole χωρίς να το αντιληφθεί ο περιβάλλοντας, και ταυτόχρονα να επικοινωνήσετε με ένα άτομο στο τηλέφωνο μέσω ενός ακουστικού Spy. Όλη η επικοινωνία πραγματοποιείται μέσω του Διαδικτύου P2P, επομένως είναι δυνατή η παρακολούθηση της κάμερας και η επικοινωνία μέσω ενός κατασκοπευτικού ακουστικού χωρίς περιορισμούς απόστασης (η μόνη προϋπόθεση είναι σύνδεση στο Διαδίκτυο) μέσω μιας εφαρμογής (iOS/Android) σε κινητό τηλέφωνο . Δεν απαιτείται κάρτα SIM στη συσκευή.

Το SET περιλαμβάνει μια κάμερα με τρύπα και ένα καλύτερο ασύρματο ακουστικό κατασκοπείας
που λειτουργούν μόνο μέσω μιας εφαρμογής, τη ζευγώνετε με το τηλέφωνό σας μέσω wifi (όχι bluetooth)

Η κάμερα έχει τη δυνατότητα εστίασης του φακού, η οποία είναι εξαιρετική, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης όταν πρέπει να εστιάσετε στο κείμενο σε χαρτί. Μπορείτε να εστιάσετε την κάμερα περιστρέφοντας τον μίνι φακό. Αυτή η κάμερα έχει σχεδιαστεί για εγγραφή κειμένου, γραπτού ή έντυπου.
κάμερα wifi pinhole - εγγραφή κειμένου σε χαρτί και ακουστικό κατασκοπείας

Μέσω της εφαρμογής είναι δυνατή η ζωντανή ροή από την κάμερα + επικοινωνία μέσω ακουστικού κατασκοπείας. Μια κάμερα με ενσωματωμένο ακουστικό SPY θα βρει τη χρήση της σε διάφορες δύσκολες καταστάσεις, όταν απαιτείται μη παρατηρήσιμη βοήθεια μέσω τηλεφώνου και ταυτόχρονα απαιτείται μετάδοση βίντεο για μια καλύτερη ιδέα του τι συμβαίνει, για παράδειγμα στο μια εξέταση ή τεστ.

ΣΕΤ - Mini pinhole Full HD κάμερα με ακουστικό Spy = βίντεο σε πραγματικό χρόνο μέσω WiFi + ζωντανή επικοινωνία μέσω ακουστικού Spy

μίνι κατασκοπευτική κάμερα pinhole με συσκευή ακρόασης ακουστικών κατασκοπείας

Η εγγραφή της κάμερας μπορεί να παρακολουθηθεί διαδικτυακά μέσω δικτύου Wi-Fi χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή (είτε μέσω smartphone είτε tablet). Η μπαταρία λιθίου σε συνδυασμό με τις μικρές διαστάσεις της κάμερας είναι τέλεια σχεδιασμένη για δυσδιάκριτη τοποθέτηση της κάμερας στο σώμα, αλλά και στο εσωτερικό.

Η κάμερα έχει τη δυνατότητα εστίασης του φακού, η οποία είναι εξαιρετική, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης όταν πρέπει να εστιάσετε σε κείμενο σε χαρτί.
Περιστρέφοντας απλώς τον φακό, εστιάζεις στο κείμενο που πρέπει να αποτυπώσεις

εστίαση στο κείμενο - κάμερα φακού pinhole cam

Η δυνατότητα μόνιμης τροφοδοσίας μέσω του προσαρμογέα AC/DC 5V USB δεν θα περιοριστεί επομένως από τη διάρκεια της ενσωματωμένης μπαταρίας. Η κάμερα καταγράφει βίντεο σε ανάλυση FULL HD 1080P , παρά τις ελάχιστες διαστάσεις του φακού, που είναι μόνο 8 mm . Η κάμερα αποθηκεύει εγγραφές σε κάρτα micro SD ( υποστήριξη έως 128 GB ). Η κάμερα έχει τη λειτουργία λήψης φωτογραφιών και εγγραφής βίντεο. Η αμφίδρομη επικοινωνία είναι δυνατή μέσω της εφαρμογής χάρη στο μικρόφωνο που είναι ενσωματωμένο στο σώμα της κάμερας (στην πλακέτα κυκλώματος κοντά στα κουμπιά). Η συσκευασία περιλαμβάνει και ανταλλακτικά κουμπιά που βάζετε στον φακό και έτσι επιτυγχάνετε τέλειο καμουφλάζ στα ρούχα στα οποία θα κρύβεται η κάμερα. Το ακουστικό είναι συνδεδεμένο με την κεραία, η οποία βρίσκεται σε ένα εκτεταμένο καλώδιο και οδηγεί έξω από το σώμα της κάμερας. Χάρη σε αυτήν την επέκταση, η λευκή κεραία μπορεί να τοποθετηθεί στον ώμο, όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ακουστικό για την υψηλότερη ποιότητα μετάδοσης σήματος.

FULL HD WiFi IP κάμερα με αμφίδρομη επικοινωνία και ασύρματο ακουστικό για φοιτητές

pinhole κάμερα με εγγραφή κειμένου wifi p2p μέσω Διαδικτύου

Οι μικρές διαστάσεις, το δυσθεώρητο, η δυνατότητα σύνδεσης μέσω wifi κάνουν αυτή την κάμερα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο σε σύγκριση με μεγάλες κάμερες ασφαλείας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της κάμερας είναι ότι καταγράφει την πραγματική συμπεριφορά ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ότι παρακολουθούνται από κάμερα ασφαλείας.

Το σώμα της κάμερας (μαύρο PCB) μπορεί να ζεσταθεί, επομένως συνιστάται να μην τοποθετείτε την κάμερα απευθείας στο σώμα (δέρμα).

κάμερα με οπή κουμπιού + ακουστικό κατασκοπείας για εξετάσεις κειμένου

Χαρακτηριστικά κάμερας Pinhole:

συν Υποστηρίζει κινητά τηλέφωνα Android και iOS
συν Βίντεο με ανάλυση έως και 1080p
συν Υποστήριξη για κάρτες μνήμης έως 128 GB
συν Η χωρητικότητα της μπαταρίας εξασφαλίζει συνεχή λειτουργικότητα έως και 5 ώρες

Προδιαγραφές κάμερας Pinhole:

Αισθητήρας: CMOS
Ανάλυση βίντεο: 1080p
Φακός με χειροκίνητη εστίαση
Μπαταρία: επαναφορτιζόμενη 1500 mAh li-on
Διάρκεια μπαταρίας: έως 5 ώρες
Φόρτιση: USB 5V 1A ή 2A
Μέγεθος αισθητήρα: 1/3"
Μνήμη: Υποστήριξη κάρτας micro SC έως 128 GB
Σύνδεση: Πρότυπο Wi-Fi IEEE802.11b/g/n/
Συχνότητα WiFi: 2,4 GHz ~ 24835 GHz
Διαστάσεις κάμερας: Φακός 8x8 mm + καλώδιο στην κάμερα 12 cm

Καθένας από εμάς γνωρίζει καταστάσεις στη ζωή που θα εκτιμούσατε κάποιον που σας συμβουλεύει, που σας βοηθά σε μια δύσκολη κατάσταση χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Είναι σχεδιασμένο για φοιτητές κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, για επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια επιχειρηματικών διαπραγματεύσεων και σε άλλες καταστάσεις. Το ακουστικό κατασκοπείας είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με κάποιον εξ αποστάσεως μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή του φορητού ραδιοφώνου, χωρίς όμως να το γνωρίζει κανείς. Η αρχή είναι πολύ απλή, απλά βάλτε στο αυτί σας ένα ασύρματο ακουστικό κατασκοπείας, το οποίο δεν φαίνεται καθόλου λόγω των μικροσκοπικών του διαστάσεων, τοποθετείτε επάνω σας ένα επαγωγικό πηνίο με κάμερα, μέσω του οποίου το σήμα μεταδίδεται ασύρματα στο ακουστικό. όπου το σήμα μετατρέπεται σε φωνή.

Δυνατότητες χρήσης του set spy earpiece + μίνι pinhole κάμερα με σετ κουμπιών για καμουφλάζ

κάμερα και ακουστικό κατασκοπείας για τεστ για μαθητές

Το πιο πρόσφατο βελτιωμένο μοντέλο του δημοφιλούς ακουστικού κατασκοπείας . Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, έχει βελτιωμένο ανατομικό σχήμα για να μπορεί να σφραγίζει τέλεια το αυτί έναντι της διαρροής ήχου στο περιβάλλον. Το ακουστικό αποτελείται από έναν υπερσύγχρονο ευαίσθητο δέκτη (πηνίο) , ένα σταθερό μικρο ηχείο με πολύ καθαρό και καθαρό ήχο με ελαχιστοποιημένο θόρυβο.

μαθητικό σετ - ακουστικό κατασκοπευτικής συσκευής ακρόασης για δοκιμές

Απλώς εισάγετε το ακουστικό στον ακουστικό πόρο του αυτιού σας. Ένα ημιδιαφανές άγκιστρο είναι στερεωμένο στο ακουστικό, με το οποίο μπορείτε να αφαιρέσετε το ίδιο εύκολα το ακουστικό από το αυτί σας. Για ακόμα πιο εύκολο χειρισμό του ακουστικού, προσφέρουμε μαγνητικά τσιμπιδάκια στο e-shop μας.

Χαρακτηριστικά του ακουστικού κατασκοπείας

συν Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
συν Εργονομικό σχήμα, άνετος χειρισμός
συν Μπαταρία: 1,55 V (337 SR 416SW) Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 7 ώρες
συν Διαστάσεις: 13x6mm
συν Συχνότητα λειτουργίας: όλες οι συχνότητες
συν Ασύρματη σύνδεση με φορητές συσκευές (τηλέφωνο, tablet)
συν Εύκολος έλεγχος και λήψη κλήσεων.
συν Υποστήριξη handsfree για αμφίδρομη επικοινωνία.
συν Δυνατότητα έναρξης της εγγραφής απευθείας από το τηλέφωνό σας - για αναπαραγωγή αρχείων MP3.
συν Ο χρόνος ομιλίας με μία φόρτιση είναι έως και 12 ώρες, ο χρόνος αναμονής έως και 130 ώρες.

Η συσκευασία του σετ περιλαμβάνει:

1x κάμερα Micro pinhole + μπαταρία λιθίου + κεραία
1x Σετ κουμπιών για καμουφλάζ
1x ακουστικό Spy
1x Μπαταρία για ασύρματο ακουστικό
1x καλώδιο USB για παροχή ρεύματος
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα