Στυλό εγγραφής ήχου - Ψηφιακή κρυφή κατασκοπευτική εγγραφή φωνής + 8 GB

Κωδικός προϊόντος: 09-096 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 110,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 132,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Στυλό εγγραφής ήχου - Ψηφιακή κρυφή κατασκοπευτική εγγραφή φωνής + 8 GB

Στυλό εγγραφής ήχου - Ψηφιακή κρυφή συσκευή εγγραφής κατασκοπείας + 8 GB​ + MP3 player. Το ιδανικό δικτάφωνο για τη λήψη ήχων σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Η συσκευή εγγραφής με στυλό έχει μνήμη 8 GB με λειτουργία ανίχνευσης ήχου και οθόνη για μυστική εγγραφή ήχου. Η συσκευή εγγραφής τροφοδοτείται είτε μέσω του καλωδίου USB που περιλαμβάνεται είτε μέσω μιας επαναφορτιζόμενης μπαταρίας Li-polymer, η οποία είναι πλήρως φορτισμένη και προσφέρει συνεχή εγγραφή φωνής και ήχων έως και 38 ώρες σε μορφή WAV. Τα ακουστικά που περιλαμβάνονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναπαραγωγή αρχείων ήχου. Διακριτική εγγραφή ήχου οπουδήποτε.

ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής στο στυλό

Η ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής διαθέτει οθόνη LCD 1,2" στην οποία μπορείτε να δείτε την πορεία μεμονωμένων εντολών και λειτουργιών. Χάρη στον φορητό συμπαγή σχεδιασμό της, μπορείτε πάντα να αποθηκεύετε εύκολα τη συσκευή εγγραφής φωνής και να την κρύβετε ως συσκευή κατασκοπείας σε μια τσέπη , για παράδειγμα, για να μπορείτε να ηχογραφείτε μυστικά ή διακριτικά Η συσκευή εγγραφής φωνής είναι η ιδανική συσκευή εγγραφής κινητής τηλεφωνίας για τη λήψη ήχων σε μεγάλες αποστάσεις και προσφέρει επίσης λειτουργία αναπαραγωγής MP3 για τα αγαπημένα σας τραγούδια, τα οποία μπορείτε να μεταφέρετε στη συσκευή μέσω των δεδομένων USB που περιλαμβάνονται καλώδιο.

συσκευή εγγραφής φωνής στο στυλό κρυφός κατάσκοπος

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σε κομψό στυλό - 8 GB εσωτερική μνήμη. Η συσκευή προσφέρει 5 λειτουργίες σε ένα στυλό, εγγραφή ήχου, mp3 player, μονάδα USB, αυτόματη εγγραφή ήχου - ξεκινά όταν ανιχνευτεί αυξημένο επίπεδο θορύβου . Είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που συνδυάζει κομψό σχεδιασμό και ταυτόχρονα ευχάριστο σχεδιασμό για να χρησιμοποιεί όλες τις λειτουργίες της. Το ψηφιακό δικτάφωνο που κρύβεται στο μπρελόκ καταγράφει ήχο σε κορυφαία ποιότητα χάρη στη μείωση του θορύβου και επομένως αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στην εκπαίδευση, τις επαγγελματικές συναντήσεις, τις επαγγελματικές και άλλους σκοπούς εγγραφής συνομιλιών. Η ενσωματωμένη μνήμη 8 GB παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για την εγγραφή εγγραφών φωνής μεγάλης διάρκειας, επίσης χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου, η οποία θα χρησιμεύσει για περίπου 38 ώρες συνεχούς εγγραφής.

στυλό κατασκοπείας - ηχογράφηση ήχου

Η λειτουργία ανίχνευσης ήχου είναι σημαντική - η αυτόματη εγγραφή ξεκινά όταν εγγράφεται ήχος

στυλό με κρυφό κατασκοπευτικό καταγραφικό ήχου

Το ψηφιακό στυλό περιέχει ένα κλασικό στυλό, ώστε να μπορείτε να γράφετε σημειώσεις και ταυτόχρονα να ηχογραφείτε ήχο από συσκέψεις, συνομιλίες, τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Το στυλό χρησιμεύει επίσης ως συσκευή αναπαραγωγής MP3 χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο USB για να ηχογραφήσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ή να αναπαράγετε ηχογραφημένες συνομιλίες και στη συνέχεια να τις ακούσετε μέσω ακουστικών. Διάφορα άλλα αρχεία μπορούν να φορτωθούν στην ενσωματωμένη μνήμη 8 GB, έτσι η γραφίδα εκτελεί επίσης την κλασική λειτουργία μιας φορητής μονάδας flash USB. Το ψηφιακό στυλό είναι φορητό και πρακτικό χάρη στις διαστάσεις ενός κλασικού στυλό, θα χρησιμεύσει σε διάφορες καταστάσεις ζωής, όταν χρειάζεται επίσης ένας δυσδιάκριτος τρόπος εγγραφής ήχου.

δικτάφωνο σε στυλό - αυτόματη εγγραφή

Χαρακτηριστικά:

Ένα στυλό με πλήρη χαρακτηριστικά
Μαγνητόφωνο, συσκευή εγγραφής φωνής
Λειτουργία αυτόματης εγγραφής σε περίπτωση ανίχνευσης ήχου
MP3, WMA και WAV player
Μονάδα flash USB
Στερεοφωνικά ακουστικά

Προσδιορισμός:

Μορφή εγγραφής ήχου: WAV
Υλικό: Κράμα ψευδάργυρου
Χαρακτηριστικά: εγγραφή ήχου με ένα πάτημα, αυτόματη εγγραφή ήχου, mp3 player, στυλό
Εσωτερική μνήμη: 8 GB
Τροφοδοσία: ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου
Βάρος: 50g
Χρόνος εγγραφής (χωρητικότητα μνήμης): έως 20 ώρες
Χρόνος εγγραφής (διάρκεια μπαταρίας): έως 38 ώρες
Χρόνος αναμονής: έως 60 ώρες
Υποστηριζόμενες μορφές για αναπαραγωγή: mp3, wav, wma
Οθόνη: OLED 1,2"
Συχνότητα: 48KHZ
Ποιότητα: 192 KBPS
Χρωμα μαυρο
Διαστάσεις: 142x15mm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x στυλό εγγραφής
1x ακουστικά
Ανταλλακτικό 3x ανταλλακτικό στυλό
1x καλώδιο USB
1x εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα