Στυλό με φωνητική ενεργοποίηση εγγραφής + μονάδα USB

Κωδικός προϊόντος: 09-053 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 91,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 110,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Στυλό με φωνητική ενεργοποίηση εγγραφής + μονάδα USB

Στυλό με φωνητική εγγραφή + μονάδα USB και MP3 player. Το ψηφιακό στυλό είναι φορητό και πρακτικό, χάρη στο μέγεθος του κλασικού στυλό, χρησιμεύει σε διάφορες καταστάσεις ζωής όταν χρειάζεται ένας δυσδιάκριτος τρόπος εγγραφής ήχου.

Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής σε κομψό στυλό 16GB + λειτουργία ανίχνευσης ήχου, έχει έως και 5 λειτουργίες σε μία συσκευή - στυλό, εγγραφή ήχου, mp3 player, μονάδα flash USB, ενσωματωμένο ηχείο. Είναι ένα καινοτόμο στυλό που συνδυάζει κομψό και ευχάριστο σχεδιασμό για να εκμεταλλευτεί πλήρως τα χαρακτηριστικά του. Το ψηφιακό δικτάφωνο κρυμμένο στο στυλό καταγράφει τον ήχο κορυφαίας ποιότητας χάρη στη μείωση του θορύβου του περιβάλλοντος και επομένως αποτελεί εξαιρετική προσθήκη σε μαθήματα, εκπαίδευση, επαγγελματικές συναντήσεις και άλλους σκοπούς ηχογράφησης. Η ενσωματωμένη μνήμη 16 GB παρέχει άφθονο χώρο αποθήκευσης για την εγγραφή εγγραφών φωνής μεγάλης διάρκειας, χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 260 mA για περίπου 25 ώρες συνεχούς εγγραφής.

Σύστημα VOR: Λειτουργία φωνής/Ενεργοποιημένη εγγραφή
Αυτόματη εγγραφή όταν καταγράφεται ήχος και η εγγραφή διακόπτεται όταν δεν υπάρχει ήχος.

φωνητικό δικτάφωνο σε κομψό στυλό

Το ψηφιακό στυλό περιέχει ένα κλασικό ξαναγέμισμα , ώστε να μπορείτε να γράφετε σημειώσεις και ταυτόχρονα να ηχογραφείτε ήχο από συσκέψεις, συνεντεύξεις, τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να το προσέχει κανείς. Το στυλό χρησιμεύει επίσης ως συσκευή αναπαραγωγής MP3 χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση των αγαπημένων σας τραγουδιών χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB ή για την αναπαραγωγή εγγεγραμμένων συνομιλιών και στη συνέχεια την ακρόαση τους μέσω ακουστικών ή ενσωματωμένων ηχείων. Στην ενσωματωμένη μνήμη των 16 GB, μπορείτε επίσης να ανεβάσετε διάφορα άλλα αρχεία , ώστε το στυλό να χρησιμεύει και ως η κλασική φορητή μονάδα flash USB. Το ψηφιακό στυλό είναι φορητό και πρακτικό, χάρη στο μέγεθος του κλασικού στυλό, χρησιμεύει σε διάφορες καταστάσεις ζωής όταν χρειάζεται ένας δυσδιάκριτος τρόπος εγγραφής ήχου.

συσκευή εγγραφής φωνής σε στυλό

Χαρακτηριστικά:

Στυλό γραφής με πλήρη χαρακτηριστικά
Φωνητικό δικτάφωνο
VOR (αυτόματη εγγραφή σε περίπτωση ανίχνευσης ήχου)
MP3, WMA player
Μονάδα flash USB
Ενσωματωμένο ηχείο

Προδιαγραφές:

Οθόνη LED
Μνήμη: 16 GB
Αναπαραγωγή σε μορφές: MP3, WMV, WAV
Εγγραφή σε μορφή WAV
Χρόνος εγγραφής: περ. 25 ώρες
Εύρος συχνοτήτων ήχου: 20Hz-20KHz
Μπαταρία: 260 mA
Τροφοδοσία: 5V/1A, Φόρτιση USB
Ήχος: Ενσωματωμένο ηχείο
Διαστάσεις: 155 mm (μήκος) x 15 mm (διάμετρος)
Βάρος: 66 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ψηφιακό στυλό
1x καλώδιο USB
1x Ακουστικά
5x Ανταλλακτικό ανταλλακτικό

Σχόλια

Αλλα προϊόντα