Συσκευή εγγραφής φωνής με μπρελόκ - κατασκοπευτική εγγραφή ήχου (ανίχνευση φωνής) με μνήμη 16 GB

Κωδικός προϊόντος: 09-063 Έχω μία ερώτηση
νέος Συσκευή εγγραφής φωνής με μπρελόκ - κατασκοπευτική εγγραφή ήχου (ανίχνευση φωνής) με μνήμη 16 GB
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 73,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 88,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Συσκευή εγγραφής φωνής με μπρελόκ - κατασκοπευτική εγγραφή ήχου (ανίχνευση φωνής) με μνήμη 16 GB

Εγγραφή φωνής με μπρελόκ - κατασκοπευτική εγγραφή ήχου (ανίχνευση φωνής) με μνήμη 16 GB​. Δεν εκπέμπει ήχο ή φως κατά την εγγραφή, γεγονός που εγγυάται τη διακριτική του ευχέρεια. Μια συμπαγής συσκευή κατασκευασμένη για να μην φαίνεται. Δίνετε συχνά διαλέξεις σε διάφορες εκδηλώσεις; Χρειάζεται να καταγράψετε μια συνομιλία διακριτικά και χωρίς να σας προσέξουν; Θέλετε να έχετε πάντα πρόχειρο μια συσκευή εγγραφής φωνής; Η συσκευή εγγραφής ήχου θα σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση. Η συσκευή ακρόασης λειτουργεί σε δύο λειτουργίες.

Η λειτουργία ενεργοποίησης ήχου θα καταγράψει τον προφορικό λόγο μόνο εάν οι συμμετέχοντες μιλούν πραγματικά, διαφορετικά θα μεταβεί σε κατάσταση αναμονής. Η λειτουργία συνεχούς εγγραφής εγγράφεται χωρίς διακοπή σε διαστήματα 60 λεπτών. Η εναλλαγή των λειτουργιών είναι διαισθητική χρησιμοποιώντας το κουμπί κύλισης n. Όταν το κουμπί πατηθεί στη θέση προς τα πάνω, τότε ενεργοποιείται η λειτουργία με ήχο ή φωνή. Όταν πατηθεί το κουμπί στην κεντρική θέση, η συσκευή αποθηκεύει την εγγραφή και απενεργοποιείται. Και όταν πατηθεί το κουμπί στην κάτω θέση, τότε ενεργοποιείται ξανά η λειτουργία συνεχούς εγγραφής.

Η συσκευή εγγραφής τροφοδοτείται μέσω του ενσωματωμένου προσαρμογέα, ώστε να μην ανησυχείτε για τις μπαταρίες. Μπορεί να λειτουργήσει σε λειτουργία πλήρους φόρτισης για περίπου 60 ώρες στη λειτουργία ενεργοποίησης ήχου και περίπου 6 ώρες στη λειτουργία συνεχούς εγγραφής, επομένως είναι πάντα έτοιμο όταν το χρειάζεστε. Η συσκευή με υποκλοπή είναι φυσικά συμβατή με Mac και Windows.

Ηχογράφηση σε μπρελόκ - κατασκοπευτική συσκευή εγγραφής κλήσεων

Ηχογράφηση σε μπρελόκ - κατασκοπευτική συσκευή εγγραφής κλήσεων

Η έξυπνη συσκευή εγγραφής φωνής βρίσκει τη χρήση της σε ένα ευρύ φάσμα ατόμων και διαθέτει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Εάν η χωρητικότητα της μπαταρίας πέσει σε κρίσιμο επίπεδο, θα αποθηκεύσει αυτόματα τον ήχο πριν τον απενεργοποιήσει . Διαθέτει επίσης έξυπνη μείωση θορύβου - εγγραφή bit rate έως 192 kbps. Δεν χρειάζεστε πρόσθετο λογισμικό για τη μεταφορά αρχείων μεταξύ της συσκευής εγγραφής και του υπολογιστή - απλώς συνδέστε τα με ένα καλώδιο USB και μεταφέρετε τα αρχεία. Για αναπαραγωγή του ηχογραφημένου ήχου, απλώς απενεργοποιήστε και συνδέστε τα ακουστικά στην υποδοχή 3,5 mm. Μην ρισκάρετε ποτέ να χάσετε μια σημαντική συνομιλία, διάλεξη ή άλλο ηχητικό υλικό.

Τεχνικές προδιαγραφές:

  • Συχνότητα: Mp3- 8KHz-48Khz 320Kbps, 32KHz - 48KHz 48Kbps - 192Kbps
  • VMA: 32Khz-48Khz 48Kbps-192Kbps
  • Μνήμη: 16 GB
  • Είσοδος: Micro USB
  • Συμβατά συστήματα: Windows, Mac, Linux

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ηχογράφηση στο μπρελόκ
1x καλώδιο USB
1x Ακουστικά
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα