WiFi spy κάμερα HD κρυμμένη σε γυαλιά με έλεγχο αφής

Κωδικός προϊόντος: 10-174 Έχω μία ερώτηση
νέος WiFi spy κάμερα HD κρυμμένη σε γυαλιά με έλεγχο αφής
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 146,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 176,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος WiFi spy κάμερα HD κρυμμένη σε γυαλιά με έλεγχο αφής

WiFi spy κάμερα HD κρυμμένη σε γυαλιά με έλεγχο αφής. Αυτά τα κατασκοπευτικά γυαλιά έχουν το τέλειο καμουφλάζ ενάντια σε κάθε υποψία, καθώς λειτουργούν ως ένα κομψό συμπλήρωμα στο ντύσιμό σας. Τα κομψά και κατασκοπευτικά γυαλιά έχουν πρακτική χρήση για απαρατήρητη καταγραφή του περιβάλλοντος χώρου και για εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή μόνο 40 g είναι άνετα για καθημερινή χρήση. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να πατήσετε κανένα κουμπί καθώς ανταποκρίνονται μόνο στο άγγιγμα . Με αυτά τα κατασκοπευτικά γυαλιά καταγράφετε ακριβώς αυτό που βλέπετε ενώ έχετε τα χέρια σας ελεύθερα, χωρίς να κινείτε υποψίες. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η ζωντανή μετάδοση μέσω σύνδεσης WiFi απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής «Pro iCam» , η οποία είναι δωρεάν διαθέσιμη για Android και iOS . Με την εφαρμογή, μπορείτε όχι μόνο να προβάλετε εικόνες που τραβήξατε, αλλά και να αναπαράγετε εγγεγραμμένα βίντεο. Χάρη στην υποστήριξη P2P , τα γυαλιά μπορούν να συνδεθούν στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο για να δημιουργήσουν ένα WiFi Hotspot και να επιτρέψουν να παρακολουθήσετε ζωντανά πλάνα στο διαδίκτυο για τους φίλους σας.

Η κάμερα είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο των γυαλιών και σαρώνει μέσα από ένα μονόδρομο διαφανές πλαστικό, κάτι που διασφαλίζει τη μυστικότητά της. Η κάμερα δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι ή υπό οποιαδήποτε γωνία , ή με οπίσθιο φωτισμό. Ο χειρισμός είναι αρκετά απλός μέσω της επιφάνειας αφής στο εξωτερικό του σκελετού των γυαλιών και είναι επίσης σχεδιασμένος να μην φαίνεται. Γυαλιά κατασκοπείας αφής με κάμερα HD + P2P ζωντανό βίντεο + WiFi προς πώληση στο διαδίκτυο.

Η κάμερα είναι ακριβώς κρυμμένη στο πλαίσιο του γυαλιού

Τα γυαλιά με την κάμερα έχουν διαφανείς διαφανείς φακούς.

wifi HD κάμερα σε γυαλιά

Τα γυαλιά διαθέτουν ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης που μπορεί να ανιχνεύσει κίνηση και στη συνέχεια να σας προειδοποιήσει μέσω ειδοποίησης απευθείας στο κινητό σας μέσω της εφαρμογής "Pro iCam" . Μια χρήσιμη λειτουργία όταν πρέπει να φύγετε από το γραφείο, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα επισκεφτεί το γραφείο σας όσο λείπετε. Οι εικόνες που τραβήχτηκαν εγγράφονται σε Full HD σε ανάλυση 1920x1080p στα 30 fps σε κάρτα microSD έως 64 GB κατ' ανώτατο όριο . Τα γυαλιά είναι εξοπλισμένα με μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 280 mAh , η οποία είναι ενσωματωμένη απευθείας στον αφαιρούμενο βραχίονα γυαλιού και εξασφαλίζει τη λειτουργία της κάμερας για περίπου 75 λεπτά. Εάν χρειάζεται να επαναφορτίσετε την μπαταρία, ξεκουμπώστε τον βραχίονα και επαναφορτίστε τον μέσω του καλωδίου micro USB . Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει ακόμα ένας εφεδρικός βραχίονας με μπαταρία στη συσκευασία, που τον συνδέετε στα γυαλιά ενώ φορτίζετε την άλλη μπαταρία . Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε συνεχή εγγραφή βίντεο. Θα εκτιμήσετε επίσης τη λειτουργία φόρτισης της μπαταρίας μέσω του Powerbank , η οποία θα διασφαλίσει ότι έχετε πάντα μια φορτισμένη μπαταρία στο χέρι.

κομψά και κομψά γυαλιά με κάμερα

Τα κατασκοπευτικά γυαλιά είναι η τέλεια επιλογή για εσάς εάν πρέπει να κάνετε μια διακριτική ηχογράφηση μιας συνάντησης χωρίς καμία υποψία . Τα γυαλιά έχουν μεγάλη γκάμα χρήσης, γιατί μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα σε διακοπές, μια συναυλία ή όταν καταγράφετε διάφορες εμπειρίες ζωής. Συνδέοντας τα γυαλιά Full HD στον υπολογιστή σας μέσω USB, λειτουργούν ως συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης και μπορείτε να κατεβάσετε εγγεγραμμένα βίντεο και φωτογραφίες απευθείας στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας.

κρυφή κάμερα σε γυαλιά

Χαρακτηριστικά:

Κομψά γυαλιά με κάμερα HD
Έλεγχος αφής στον βραχίονα γυαλιού
Αισθητήρας κίνησης με προειδοποίηση ειδοποίησης
Υποστήριξη για σύνδεση WiFi και P2P
Χρησιμοποιεί κάρτα microSD έως 64 GB

Προδιαγραφές:

Οπτικά: 2,0 MP CMOS
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080p
Αναλογία καρέ: 30 fps
Συμπίεση βίντεο: H.264
Μορφή βίντεο: AVI
Γωνία σάρωσης: 70°
Κάρτες μνήμης: κάρτες microSD 8-64 GB
Μπαταρία: 280 mAh
Διάρκεια μπαταρίας: περίπου. 75 λεπτά (χρόνος εργασίας)
Χρόνος φόρτισης: 1-2 ώρες
Σύνδεση δικτύου: P2P, WiFi
Τροφοδοσία: DC-5V
Καλώδιο τροφοδοσίας: micro USB
Υποστήριξη συστημάτων: iOS, Android
Διαστάσεις: 149mm x 146mm x 41mm
Βάρος: 40 γρ

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x γυαλιά WiFi με κάμερα
2x βραχίονας γυαλιού με μπαταρία
1x Αντάπτορας φόρτισης για βραχίονες
1x καλώδιο Micro USB
1x Πανί καθαρισμού
1x USB με λογισμικό
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα