Ξυπνητήρι κάμερα FULL HD WiFi + IR LED + διάρκεια μπαταρίας 1 έτος

Κωδικός προϊόντος: 10-530 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 146,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 176,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ξυπνητήρι κάμερα FULL HD WiFi + IR LED + διάρκεια μπαταρίας 1 έτος

Κάμερα σε ξυπνητήρι FULL HD WiFi + IR LED + μπαταρία 5200 mAh με διάρκεια έως 1 έτος. Με την ανίχνευση κίνησης και το φως LED, τραβάτε την τέλεια εικόνα ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Με τον κομψό σχεδιασμό του σε γυαλιστερό μαύρο, ταιριάζει σε κάθε τύπο εσωτερικού χώρου χωρίς κανείς να γνωρίζει ότι πρόκειται για συσκευή με κρυφή κάμερα. Η οθόνη υψηλής ποιότητας στο ξυπνητήρι διασφαλίζει την απρόσκοπτη αναγνωσιμότητα των παρεχόμενων δεδομένων ακόμα και σε έντονο φως της ημέρας. Η οθόνη του ξυπνητηριού δείχνει την τρέχουσα ώρα και ημερομηνία, μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα ξυπνητήρι. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία έως 5200 mAh , η οποία, όταν φορτιστεί πλήρως, παρέχει λειτουργία αναμονής για έως και 1 χρόνο . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε νοικοκυριό ως ψηφιακό ξυπνητήρι με όλες τις δυνατότητες. Αναμφίβολα η πιο σημαντική και χρήσιμη λειτουργία είναι η απαρατήρητη παρακολούθηση του περιβάλλοντος.

Ξυπνητήρι με κάμερα - FULL HD WiFi κάμερα στο ξυπνητήρι

κάμερα στο ξυπνητήρι

Η ενσωματωμένη κρυφή κάμερα καταγράφει βίντεο σε ανάλυση Full HD 1920x1080 με ήχο , δηλαδή επαρκή για λεπτομερείς λήψεις. Χάρη στη νυχτερινή όραση IR LED σε απόσταση έως και 5 μέτρων, θα έχετε ποιοτική εικόνα ακόμα και τη νύχτα. Το ψηφιακό ξυπνητήρι υποστηρίζει σύνδεση WiFi και είναι ασύρματο, γεγονός που του επιτρέπει να τοποθετείται απευθείας οπουδήποτε στο εσωτερικό. Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες της κρυφής κάμερας από απόσταση μέσω της δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής «CamSC» για smartphone (iOS, Android) μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε εικόνες σε πραγματικό χρόνο και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας. Το ξυπνητήρι με κάμερα μπορεί να συνδεθεί σε οικιακό δρομολογητή μέσω WIFI, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την εικόνα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

κάμερα wifi στο ξυπνητήρι

Το ψηφιακό ξυπνητήρι περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία ανίχνευσης κίνησης , η οποία χρησιμοποιείται για την έναρξη της εγγραφής κατά την καταγραφή κίνησης στο διάστημα. Ο αισθητήρας έχει εμβέλεια 5 μέτρων. Εξαιρετικό χαρακτηριστικό χάρη στο οποίο δεν θα χάσετε καμία σημαντική λήψη, επειδή οι λήψεις θα αποτυπωθούν μόνο κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Οι καταγεγραμμένες εγγραφές υποβάλλονται σε συμπίεση H.264 για μείωση του μεγέθους του αρχείου και στη συνέχεια αποθηκεύονται σε υποστηριζόμενη κάρτα micro SD έως 64 GB . Ο αμφίδρομος ήχος επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία από απόσταση - μπορείτε να ηρεμήσετε ένα κατοικίδιο, να μιλήσετε σε ένα παιδί κ.λπ.

ξυπνητήρι με κάμερα

Νυχτερινή όραση - χάρη στο ενσωματωμένο φως IR LED , θα τραβήξετε τέλεια εικόνα ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι σε απόσταση έως και 5 μέτρων

κρυφή κάμερα με ανίχνευση κίνησης και νυχτερινή όραση

Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Κρυφή κάμερα σε ψηφιακό ξυπνητήρι
συν WiFi μετάδοση εικόνας σε πραγματικό χρόνο
συν Διάρκεια μπαταρίας σε αναμονή 365 ημέρες
συν Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης
συν Νυχτερινή IR όραση LED έως 5 μέτρα

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: FULL HD 1920x1080p
Φακός: CMOS 2MP
Ανάλυση φωτογραφίας: 1920x1080 pixel
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080 pixel
Απεικόνιση: 15 fps
Μορφή συμπίεσης: H.264
Βρόχος βίντεο: ναι
Γωνία σάρωσης: 145°
Εμβέλεια νυχτερινής όρασης: 5 μέτρα
Ανίχνευση κίνησης: ναι, αισθητήρας PIR με εμβέλεια 5 μέτρων
Κάρτα μνήμης: υποστήριξη κάρτας Micro SD έως το μέγιστο. 64 GB (δεν περιλαμβάνεται)
Τροφοδοσία: επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 5200mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Χρόνος φόρτισης: 12 ώρες
Φόρτιση: καλώδιο micro USB
Διαστάσεις: 11x5,2x5,2 cm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ψηφιακό ξυπνητήρι με κάμερα FULL HD
1x καλώδιο USB
1x USB reader για κάρτα micro SD
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα