Ξυπνητήρι με μίνι κάμερα και ανίχνευση κίνησης

Κωδικός προϊόντος: 10-008 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 90,75 U$
Τιμή με ΦΠΑ 108,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ξυπνητήρι με μίνι κάμερα και ανίχνευση κίνησης

Ξυπνητήρι με μίνι κάμερα και ανίχνευση κίνησης - μοναδικά προϊόντα κατασκοπευτικού καταστήματος στην καλύτερη τιμή. Πιστοποιημένος διαδικτυακός πωλητής κατά ISO EN 9001:2008.   Έτσι, μπορείτε να κάνετε εγγραφή όταν πατάτε το κουμπί εγγραφής ή να ρυθμίζετε την αυτόματη εγγραφή όταν ανιχνεύεται οποιαδήποτε κίνηση μπροστά από την κάμερα. Ιδανική λύση για καταγραφή εσωτερικού, εξωτερικού ή απλά όταν πρέπει να ελέγξετε την παραμόρφωση του χώρου ή την κλοπή των πραγμάτων σας.

Ξυπνητήρι με μίνι κάμερα και ανίχνευση κίνησης

Αυτό το προϊόν έχει υψηλή ανάλυση (640x480) . Η συσκευή υποστηρίζει κάρτα micro SD έως 32 GB . Αυτή η συσκευή πολλαπλών λειτουργιών διαθέτει περισσότερες λειτουργίες όπως : βίντεο, εγγραφή ήχου, επαγωγικό βίντεο, λήψη εικόνων, κάμερα web, ηλεκτρικό ξυπνητήρι με αποθήκευση αρχείων, με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας. Κάμερα με ανίχνευση κίνησης

Η επαναφόρτιση πραγματοποιείται μέσω σύνδεσης στη θύρα USB ενός υπολογιστή ή μέσω σύνδεσης σε οποιονδήποτε φορτιστή USB (φορτιστή τοίχου ή αυτοκινήτου). Μίνι κάμερα σε ξυπνητήρι IR LED καταγράφει σε λειτουργία με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε μορφή AVI σε ανάλυση 1280 * 720 pixel. Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί με το παρεχόμενο USB σε υπολογιστή και καλώδιο που χρησιμοποιείται ως εξωτερικός δίσκος, ο οποίος σας επιτρέπει να αναπαράγετε εγγραφές στον υπολογιστή.

Με αυτή τη συσκευή μπορείτε να εγγράφετε συνεχώς έως και 12 ώρες βίντεο και 25 ώρες εγγραφές ήχου . Μπορείτε να εγγράψετε βίντεο με ανάλυση έως 2,0 megapixel. Η συσκευή είναι ιδανική για την πρόληψη της κλοπής και την απόκτηση αποδεικτικών στοιχείων.

Προδιαγραφές:

Pixel: 2 Megapixel
Ανάλυση: VGA 640 * 480
Ανίχνευση κίνησης
Μορφή βίντεο: AVI
Καρέ ανά δευτερόλεπτο: 30 fps
Γωνία: 72°
Μορφή φωτογραφίας: JPEG 1600 * 1200
Χρόνος εγγραφής βίντεο με πλήρη φόρτιση: 12 ώρες
Κατανάλωση ρεύματος: 130mA/3,7V
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20-80 °
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10-60 ° C
Υγρασία λειτουργίας: 15-85% RH
Τύπος κάρτας μνήμης: Κάρτα Micro SD έως 32 GB
Σύνδεση USB
Χρόνος φόρτισης: περίπου 4 ώρες

Σχόλια

Αλλα προϊόντα