Ασύρματος πομπός - κουτί WiFi για κάμερες οπισθοπορείας

Κωδικός προϊόντος: 19-037 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 73,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 88,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ασύρματος πομπός - κουτί WiFi για κάμερες οπισθοπορείας

Ασύρματος πομπός - Κουτί WiFi για κάμερες οπισθοπορείας - σύνδεση κινητού μέσω εφαρμογής. Εύκολη εγκατάσταση και προβολή της κάμερας οπισθοπορείας στο κινητό σας τηλέφωνο.   Η ιδανική επιλογή για να έχετε κάμερα οπισθοπορείας στο αυτοκίνητο χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε την οθόνη. Για αυτόν τον μετατροπέα WiFi χρειάζεστε το κινητό σας τηλέφωνο και οποιαδήποτε κάμερα οπισθοπορείας που διαθέτει υποδοχή cinch βίντεο. Δεν χρειάζεται να έχετε καμία οθόνη στην κάμερά σας. Από το Google Play ή το iTunes μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή που ονομάζεται WIFI AVIN που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε ένα κουτί Wi-Fi μέσω κινητού τηλεφώνου.

Υποστήριξη τόσο για Android όσο και για iOS. Η εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας θα εμφανιστεί στο κινητό σας τηλέφωνο. Η εμβέλεια του πομπού wifi είναι 10 μέτρα, αρκεί για την εγκατάσταση της συσκευής σε αυτοκίνητα και φορτηγά. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή. Ο μετατροπέας Wifi έχει τρεις υποδοχές. Ένα από αυτά είναι μια υποδοχή ρεύματος για ένα κουτί wifi που μπορεί να συνδεθεί σε μόνιμη παροχή ρεύματος ή στους προβολείς του αυτοκινήτου σας.

Κουτί πομπού wifi για κάμερα οπισθοπορείας

Το δεύτερο καλώδιο χρησιμεύει για τη σύνδεση της υποδοχής cinch βίντεο από την κάμερα. Συνδέστε το τροφοδοτικό στην τρίτη υποδοχή. Η κάμερα θα τροφοδοτείται απευθείας από το κουτί Wifi, διευκολύνοντάς σας γιατί δεν χρειάζεται να συνδέσετε το καλώδιο ρεύματος στην κάμερα. Μόλις το κινητό συνδεθεί μέσω του δικτύου wifi στον πομπό, η εφαρμογή θα ξεκινήσει αυτόματα και θα εμφανίσει την κάμερα οπισθοπορείας. Όταν συνδέετε την υποδοχή τροφοδοσίας στα φώτα όπισθεν, το πλαίσιο Wi-Fi θα ενεργοποιηθεί μόνο όταν μετακινείστε προς τα πίσω. Μετά την όπισθεν, χρειάζονται 7 δευτερόλεπτα για να δημιουργηθεί το δίκτυο wifi και ξεκινά η εφαρμογή που εμφανίζει την κάμερα οπισθοπορείας. Κατά την εγκατάσταση σε μόνιμη παροχή ρεύματος, το δίκτυο wifi δημιουργείται μετά την εκκίνηση . Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής για κινητά για να δείτε την κάμερα οπισθοπορείας.

μετατροπέας wifi για αυτοκίνητο

Εμφάνιση κάμερας οπισθοπορείας στο κινητό σας τηλέφωνο
Όλα είναι απλά μέσω μιας εφαρμογής που λαμβάνεται μέσω του Google Play
Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε οθόνη για την κάμερα οπισθοπορείας
Απλή εγκατάσταση ολόκληρης της συσκευής

Προδιαγραφές:

Υποστήριξη op. σύστημα: Android, iOS
Συχνότητα μετάδοσης: 2400MHz-2483,5MHz
Εμβέλεια: 10μ
Ρυθμός καρέ: 30 fps
Ανάλυση βίντεο: VGA 640x480
Τροφοδοσία: DC 12V
Τρέχουσα κατανάλωση: 110 mAh (μέγ.)
Αδιάβροχο: ναι
Βάρος: 80g
Διαστάσεις: 78x43x18mm
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 ° C έως + 50 ° C
Υγρασία λειτουργίας: 15% -85%


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x πομπός Wi-Fi
1x κεραία
1x καλώδιο ρεύματος

Σχόλια

Αλλα προϊόντα