GPS tracker Profio S11 - αδιάβροχο κάλυμμα ηλιακού πάνελ IPX7

Κωδικός προϊόντος: 10-579 Έχω μία ερώτηση
νέος GPS tracker Profio S11 - αδιάβροχο κάλυμμα ηλιακού πάνελ IPX7
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 165,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 198,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος GPS tracker Profio S11 - αδιάβροχο κάλυμμα ηλιακού πάνελ IPX7

GPS tracker Profio S11 - αδιάβροχο κάλυμμα ηλιακού πάνελ IPX7. Ο εντοπιστής GPS έχει χωρητικότητα μπαταρίας 10000 mAh και ενεργή παρακολούθηση. Αυτός ο εντοπιστής GPS είναι κατάλληλος για φορτηγά, φορτηγά, τροχόσπιτα ή βάρκες, γιοτ και βάρκες. Παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο πλοίων και οχημάτων. Online GPS tracker (εφαρμογή για κινητά) με μπαταρία 10000 mAh. Το ισχυρό ηλιακό πάνελ φορτίζει την ενσωματωμένη μπαταρία αυτόματα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ο εντοπιστής θα μείνει χωρίς ρεύμα και θα χάσετε τα ίχνη του οχήματος ή του σκάφους που παρακολουθείτε. Τοποθετείτε τον εντοπιστή GPS στο εξωτερικό του παρακολουθούμενου αντικειμένου και μπορείτε να παρακολουθείτε την κίνηση και την τρέχουσα θέση μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Εντοπιστής GPS με ηλιακό πάνελ και διάρκεια μπαταρίας έως 2,5 χρόνια

θέση gps για αυτοκίνητα βάρκες τροχόσπιτα

Διαχείριση στόλου οχημάτων

Εάν διαθέτετε στόλο οχημάτων (πλοία, γιοτ κ.λπ.) στην εταιρεία σας, έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθείτε ταυτόχρονα σε έναν λογαριασμό. Με το σύστημα "Tracksolid", μπορείτε να παρακολουθείτε έως και 10.000 οχήματα ταυτόχρονα.

ηλιακός ιχνηλάτης gps

Η συσκευή εντοπισμού GPS βρίσκει τη χρήση της για παρακολούθηση και παρακολούθηση δανειακών παραδόσεων, μεταφερόμενων τιμαλφών, ενοικίασης βαρέων μηχανημάτων και παρακολούθησης συγκεκριμένων αγαθών. Ο εντοπιστής GPS προειδοποιεί επίσης για μη εξουσιοδοτημένη παρεμβολή στην εγκατάσταση της συσκευής ή κατά την αφαίρεση της συσκευής. Μπορείτε να αγοράσετε τους πιο ποιοτικούς εντοπιστές GPS στο e-shop μας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κάρτα SIM (δεδομένα / τηλέφωνο) και η παρακολούθηση GPS μπορεί να ενεργοποιηθεί αμέσως. GPS + LBS + εντοπισμός θέσης WiFi - έως και τριπλή ακρίβεια για εντοπισμό θέσης σε πραγματικό χρόνο. Μόλις ο διαδικτυακός ιχνηλάτης έχει καλό σήμα GPS, θα το βρει μέσω GPS. Αν δεν έχει σήμα GPS, θα το βρει μέσω του LBS. Η τριπλή τοποθέτηση επιτρέπει την ακριβή και γρήγορη σήμανση τοποθεσίας. Η μονάδα GPS είναι εξοπλισμένη με έναν εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη και είναι πολύ απλή και ταυτόχρονα ευέλικτη στην εγκατάσταση για παρακολούθηση οχήματος GPS. Προστασία κατά της αποσυναρμολόγησης με αντικλεπτικό αισθητήρα φωτός.

Παρακολούθηση οχήματος GPS - GPS tracker - εντοπιστής τοποθεσίας

Η συσκευή GPS παρέχει παρακολούθηση στον χρήστη με τη μορφή μιας εφαρμογής για κινητά που ονομάζεται " TrackSolid PRO " (iOS, Android) , με την οποία μπορείτε να μάθετε τη θέση του παρακολουθούμενου οχήματος ή αντικειμένου σε πραγματικό χρόνο και διάφορα απαραίτητα δεδομένα.
Μια άλλη μορφή είναι η παρακολούθηση της συσκευής GPS μέσω της διαδικτυακής διεπαφής " www.tracksolid.com ", την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω Η/Υ, tablet, φορητού υπολογιστή για άνετη παρακολούθηση.

tracksolid για εφαρμογή εντοπισμού gps

Μπορείτε να συνδεθείτε στο GPS tracker μέσω μιας εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή

Ο χάρτης δείχνει την τρέχουσα θέση σας με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS.

παρακολούθηση οχήματος - GPS tracker

Ενεργή υποκλοπή

Δυνατότητα κλήσης από επιλεγμένους αριθμούς SOS στη συσκευή παρακολούθησης GPS ώστε να μπορείτε να ακούτε ήχους (συνομιλία) γύρω από τη συσκευή όπου βρίσκεται. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας παρακολούθησης ήχου, η συσκευή δεν θα εκπέμπει ήχο, επομένως είναι μια ήσυχη παρατήρηση.

ενεργή υποκλοπή - εντοπιστής gps

Αδιάβροχο βαθμού IPX7 ενάντια στο νερό και τη σκόνη

Ο εντοπιστής GPS διαθέτει εξαιρετικά υψηλό βαθμό προστασίας IPX7 (όπου μπορεί να βυθιστεί σε βάθος 1 m νερού και πλήρης αντοχή στη σκόνη) επιτρέπει τη λειτουργικότητα της συσκευής ακόμη και σε εξαιρετικά απαιτητικά εξωτερικά περιβάλλοντα.

Αδιάβροχο στάδιο IPX7 - gps locator profio s11

Συναγερμός μη εξουσιοδοτημένης αφαίρεσης εντοπισμού GPS

Εάν ο εντοπιστής GPS εντοπίσει μη εξουσιοδοτημένη ανάληψη μέσω του κουμπιού Light, θα σταλεί συναγερμός με τη μορφή μηνύματος ειδοποίησης και η λειτουργία παρακολούθησης GPS θα ενεργοποιηθεί αυτόματα για 20 λεπτά. Μετά από 20 λεπτά, η συσκευή επιστρέφει σε κατάσταση αναμονής.

GPS tracker - λειτουργία κατά της παραβίασης

Συναγερμός κραδασμών

Εάν ο εντοπιστής GPS ανιχνεύσει κραδασμούς ή απροσδόκητη μετατόπιση, ή χτυπήματα ή ζημιά στο χρώμα, θα ενεργοποιηθεί ένας συναγερμός. Η συσκευή στέλνει ένα μήνυμα συναγερμού.

συναγερμός δόνησης - διαδικτυακός εντοπιστής παρακολούθησης gps

Ηχητικός συναγερμός

Εάν το επίπεδο των ντεσιμπέλ υπερβαίνει τα 60 ντεσιμπέλ (σπάσιμο γυαλιού κ.λπ.), ο εντοπιστής gps στέλνει αυτόματα ένα συναγερμό στον προκαθορισμένο αριθμό SOS.

εντοπιστής gps - ηχητικός συναγερμός

Λειτουργία GEO FENCE

Σας επιτρέπει να στέλνετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν φεύγετε από τη σημειωμένη περιοχή (Εάν ο οδηγός του οχήματος βγει κατά λάθος από την προγραμματισμένη διαδρομή)

λειτουργία geofence - εντοπιστής ιχνηλάτη gps

Τριπλό εντοπισμό GPS και LBS + WiFi

Αυτός ο ιχνηλάτης υποστηρίζει τοποθεσία GPS και LBS. Το GPS είναι ο προσδιορισμός μιας εξωτερικής θέσης με ακρίβεια μικρότερη από 10 μέτρα. Το LBS είναι προσδιορισμός θέσης (σε σημεία όπου δεν υπάρχει σήμα gps) με ακρίβεια μικρότερη από 500 μέτρα. Ο εντοπιστής μπορεί επίσης να συνδεθεί στο δημόσιο δίκτυο WIFI και να στείλει δεδομένα τοποθεσίας μέσω Wifi.

GPS locator - τριπλή τοπική προσαρμογή gps lbs wifi

Λειτουργίες παρακολούθησης εντοπισμού GPS

Λειτουργία παρακολούθησης

Σε αυτήν τη λειτουργία, η συσκευή στέλνει τα δεδομένα τοποθεσίας σας στην εφαρμογή, ανάλογα με το αν η συσκευή κινείται ή στέκεται ακίνητη. Σε αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να ορίσετε δύο διαστήματα για την αποστολή της θέσης , ένα διάστημα είναι όταν η συσκευή βρίσκεται σε κίνηση. Αυτό το διάστημα μπορεί να ρυθμιστεί από 10 δευτερόλεπτα έως 3600 δευτερόλεπτα . Όσο χαμηλότερο είναι το διάστημα, τόσο πιο συχνά θα ενημερώνει την τοποθεσία στην εφαρμογή. Το δεύτερο διάστημα καθορίζεται όταν η συσκευή είναι ακίνητη . Το διάστημα μπορεί να ρυθμιστεί από 180 δευτερόλεπτα έως 65535 δευτερόλεπτα . Εάν η συσκευή βρίσκεται σε ένα σημείο, δεν είναι απαραίτητο η θέση να ενημερώνεται σε μικρότερα χρονικά διαστήματα. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από τη χρήση της συσκευής.

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Σε αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να ορίσετε την ακριβή ώρα που θα πρέπει να ξυπνά η συσκευή και να ενημερώσετε την τοποθεσία της και, στη συνέχεια, να εισαγάγετε την ώρα πόσο συχνά θα πρέπει να αφυπνίζεται. Δεδομένου ότι η συσκευή δεν είναι πλήρως ενεργή σε αυτήν τη λειτουργία και ενεργοποιείται μόνο σε επιλεγμένες ώρες, η μπαταρία εξοικονομείται , γεγονός που επιτρέπει στη συσκευή να διαρκέσει πολύ καιρό. Στην πράξη, αυτή η λειτουργία λειτουργεί ρυθμίζοντας την ώρα ενεργοποίησης, για παράδειγμα, στη 1:45 μ.μ., και ορίζοντας ένα διάστημα επανάληψης, για παράδειγμα, 2 ωρών. Έτσι, η συσκευή ενημερώνει την τοποθεσία της για πρώτη φορά στις 13:45 και η επόμενη ενημέρωση τοποθεσίας θα είναι στις 15:45 και η επόμενη τοποθεσία ενημερώνεται κάθε 2 ώρες.

Σε αυτή τη λειτουργία, η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει με μία μόνο φόρτιση μπαταρίας για περίπου 1-2 χρόνια. Επομένως, εάν η τοποθεσία ενημερώνεται μία φορά κάθε 1 ημέρα.

ηλιακός
παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
gps
ip67


Φόρτιση μπαταρίας ηλιακού πάνελ


Διαχείριση ενέργειας - Έξυπνη παροχή ρεύματος


GPS + LBS + εντοπισμός θέσης WiFi - εντοπισμός θέσης σε πραγματικό χρόνο
IP67 αδιάβροχο - η αδιαβροχοποίηση της συσκευής GPS εξασφαλίζει σταθερή λειτουργία ακόμα και σε απαιτητικό εξωτερικό περιβάλλον
μπαταρία 10000 mah
τρομάζω
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 10000 mAh - Η μπαταρία λιθίου υψηλής χωρητικότητας εξασφαλίζει αρκετά μεγάλη τροφοδοσία της συσκευής

Συναγερμός αφαίρεσης καλύμματος   - ο συναγερμός ενεργοποιείται όταν αλλάζει η κάρτα SIM ή όταν γίνεται προσπάθεια αποσυναρμολόγησης της συσκευής.

Προδιαγραφές:

Δίκτυο επικοινωνίας: GSM
Συχνότητα επικοινωνίας: Quad-band 850/900/1800/1900 MHz
Σύστημα εντοπισμού θέσης: GPS + WIFI + LBS
Συχνότητα: L1
Ακρίβεια τοποθεσίας: <2,5μ
Ευαισθησία παρακολούθησης: -162dBm
Ευαισθησία αίσθησης: -148dBm
Ταχύτητα εκκίνησης: μέση. ζεστή εκκίνηση εντός 1 δευτερολέπτου. μέση τιμή. ψυχρή εκκίνηση εντός 32 δευτερολέπτων.
Μπαταρία: 10000 mAh / 3,7V μπαταρία πολυμερούς λιθίου
Ηλιακός πίνακας: 5,5V / 400mA
Τρόποι λειτουργίας: Λειτουργία παρακολούθησης, Οικονομική λειτουργία
Λειτουργία αναμονής: σε λειτουργία αποθήκευσης έως και 2,5 χρόνια
Ένδειξη LED: η συσκευή είναι ενεργοποιημένη (κόκκινη), η συσκευή λειτουργεί (πράσινη)
Κάρτα SIM: τυπική SIM
Μνήμη: 32 + 32 Mb
Αισθητήρας φωτός: ναι - προειδοποιεί κατά την αποσυναρμολόγηση της συσκευής
Λειτουργίες: geo-fence, προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ℃ ~ 70 ℃
Υγρασία λειτουργίας: 5-95%
Προστασία IP: IP67
Βάρος: 637g
Διαστάσεις: 355x110x33 mm


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x εντοπιστής GPS με ηλιακό πάνελ Profio GPS S11
1x Σετ βιδών με κατσαβίδι
1x Εγχειρίδιο

!!! Για να λειτουργήσει ο εντοπιστής είναι απαραίτητη η αγορά άδειας παρακολούθησης 1-10 ετών μέσω του συστήματος TRACKSOLID !!!

Σχόλια

Αλλα προϊόντα