Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD με τηλεχειριστήριο

Κωδικός προϊόντος: 10-170 Έχω μία ερώτηση
νέος Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD με τηλεχειριστήριο
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 155,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 187,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD με τηλεχειριστήριο

Κομψά γυαλιά κατασκοπείας με τηλεχειριστήριο και κάμερα FULL HD 1920x1080P στα 30 fps , για τέλεια διακριτική εγγραφή βίντεο με ήχο. Η κάμερα Full HD είναι τέλεια κρυμμένη στο πλαίσιο των γυαλιών , επομένως δεν προκαλεί καμία υποψία για το περιβάλλον, χωρίς ορατό φακό . Η κάμερα σαρώνει μέσα από ένα μονόδρομο διαφανές πλαστικό που εγγυάται τη μυστικότητά του και δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι σε οποιαδήποτε γωνία ή στον οπίσθιο φωτισμό. Η εικόνα που τραβήχτηκε από την κάμερα λαμβάνεται σε Full HD 1920x1080 στα 30 fps με ήχο . Η λειτουργία είναι απλή, με την επιφάνεια αφής στο πλαίσιο των γυαλιών ή με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται , ώστε να μην χρειάζεται να αγγίζετε καθόλου το γυαλί όταν τα χρησιμοποιείτε. Τα γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα FULL HD και τηλεχειριστήριο + μνήμη 16 GB , έχουν κομψό σχεδιασμό για να τα κάνουν ένα εξαιρετικό διακριτικό συμπλήρωμα κατασκοπείας στη στολή σας.

Τα γυαλιά με κάμερα έχουν σκούρους ηλιακούς φακούς.

Full HD κάμερα σε γυαλιά

Η μπαταρία των 280 mAh είναι ενσωματωμένη στη δεξιά πλευρά του πλαισίου. Μια μπαταρία έχει διάρκεια μπαταρίας περίπου 75 λεπτών εγγραφής. Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε εσωτερική μνήμη 16 GB με αποθήκευση έως και 2 ώρες εγγραφής. Κατά τη φόρτιση της μπαταρίας, ξεκουμπώστε την αριστερή πλευρά του πλαισίου και συνδέστε την στον φορτιστή ρεύματος μέσω του μίνι USB 8 ακίδων. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει ένας ακόμη εφεδρικός βραχίονας με μπαταρία στη συσκευασία, που τον συνδέετε στα γυαλιά ενώ φορτίζετε την άλλη μπαταρία. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε συνεχή εγγραφή βίντεο. Θα εκτιμήσετε επίσης τη λειτουργία φόρτισης της μπαταρίας μέσω του Powerbank, η οποία θα εξασφαλίσει ότι έχετε πάντα μια φορτισμένη μπαταρία στο χέρι. Αφού συνδέσετε γυαλιά Full HD στον υπολογιστή σας, μπορείτε να αναπαράγετε τα εγγεγραμμένα βίντεο ή να χρησιμοποιήσετε την εσωτερική μνήμη ως αποθήκευση δεδομένων.

γυαλιά κατασκοπείας με κρυφή κάμερα HD

Με τα κατασκοπευτικά γυαλιά, καταγράφετε ακριβώς αυτό που βλέπετε με τα χέρια ελεύθερα. Τα γυαλιά Full HD είναι η τέλεια επιλογή για εσάς εάν θέλετε να κάνετε μια διακριτική εγγραφή μιας συνάντησης ή σε διάφορες άλλες περιπτώσεις όπου πρέπει να κάνετε ένα βίντεο χωρίς αποκάλυψη. Τα γυαλιά έχουν μεγάλη γκάμα χρήσης, γιατί μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα σε διακοπές, σε μια συναυλία ή όταν καταγράφετε διάφορες εμπειρίες ζωής.

κατασκοπευτική κάμερα σε γυαλιά για διακριτική εγγραφή ήχου βίντεο

Χαρακτηριστικά:

Γυαλιά κατασκοπείας με κάμερα
Ανάλυση Full HD 1920x1080P στα 30fps
Τηλεχειριστήριο
2x εφεδρικός βραχίονας με μπαταρία 280 mAh

Προδιαγραφές:

Οπτικά: Cmos 2.0 Mega
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080
Αναλογία καρέ: 30 fps
Μορφή βίντεο: AVI
Γωνία σάρωσης: 70°
Εσωτερική μνήμη: 16 GB
Μέγεθος βίντεο: 16 GB επαρκούν για 2 ώρες εγγραφής βίντεο
Μπαταρία: 280 mAh
Διάρκεια μπαταρίας: περίπου. 75 λεπτά

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x γυαλιά Spy με κάμερα HD
1x Τηλεχειριστήριο
2x Ανταλλακτικός βραχίονας με μπαταρία
1x Μείωση για φόρτιση μέσω καλωδίου USB
1x καλώδιο USB
1x Πανί καθαρισμού
1x Θήκη γυαλιών
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα