Κάμερα Spy HD τέλεια κρυμμένη σε γυαλιά + εφεδρική μπαταρία

Κωδικός προϊόντος: 10-116 Έχω μία ερώτηση
TOP Κάμερα Spy HD τέλεια κρυμμένη σε γυαλιά + εφεδρική μπαταρία
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 146,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 176,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα Spy HD τέλεια κρυμμένη σε γυαλιά + εφεδρική μπαταρία

Η κάμερα Spy HD τέλεια κρυμμένη σε γυαλιά + επιπλέον εφεδρική μπαταρία έχουν κομψό σχεδιασμό και πρακτική χρήση. Αν προσπαθούσατε να βρείτε μια κάμερα στα γυαλιά, δεν θα τη βρείτε, ακόμα κι αν ήσουν ειδικός κατάσκοπος. Τα γυαλιά δεν μοιάζουν με ενσωματωμένη κάμερα. Δεν υπάρχει ορατός φακός ή μίνι τρύπα για τον φακό.

Η κάμερα είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο και καταγράφει μέσα από το μονόδρομο διαφανές πλαστικό αυτό που την κάνει να μην φαίνεται. Η κάμερα δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι ή υπό οποιαδήποτε γωνία ή σε οπίσθιο φωτισμό. Ο έλεγχος είναι αρκετά απλός μέσω ενός μόνο κουμπιού, το οποίο βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά του πλαισίου και είναι επίσης σχεδιασμένο να μην φαίνεται. Αυτά τα κατασκοπευτικά γυαλιά έχουν τέλειο καμουφλάζ. Η εικόνα εγγράφεται σε ανάλυση HD 1280 x 720p στα 30 fps σε κάρτα microSD έως 32 GB κατ' ανώτατο όριο.

Κατασκοπευτικά γυαλιά hd

Η μπαταρία χωρητικότητας 260 mAh είναι ενσωματωμένη στη δεξιά πλευρά του πλαισίου. Μία μπαταρία έχει διάρκεια μπαταρίας έως και 1,5 ώρα εγγραφής. Η εγγραφή αποθηκεύεται μετά από 10 λεπτά και έχει 1 GB. Σε κάρτα 32 GB μπορεί να αποθηκευτεί έως και 5 ώρες εγγραφής. Κατά τη φόρτιση της μπαταρίας, αφαιρέστε τη δεξιά πλευρά του πλαισίου και συνδέστε το μέσω του μίνι USB 8 ακίδων στο φορτιστή. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι η συσκευασία περιλαμβάνει έναν εφεδρικό βραχίονα με μπαταρία που μπορείτε να συνδέσετε με γυαλιά, ενώ η άλλη μπαταρία φορτίζει. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε συνεχή εγγραφή βίντεο. Θα εκτιμήσετε τη λειτουργία φόρτισης της μπαταρίας μέσω του POWERBANK που θα σας εξασφαλίσει ότι έχετε πάντα μια φορτισμένη μπαταρία στο χέρι.

Η κάμερα Spy hd αντικαθιστά την μπαταρία

Με τα κατασκοπευτικά γυαλιά καταγράφετε ακριβώς αυτό που μπορείτε να δείτε όσο τα χέρια σας είναι ελεύθερα. Τα γυαλιά HD είναι μια ιδανική επιλογή εάν χρειάζεται να κάνετε διακριτική εγγραφή της συνάντησης ή σε διάφορες άλλες καταστάσεις για να παρακολουθείτε μέρη και να παραμένετε δυσδιάκριτοι. Τα γυαλιά έχουν μεγάλη γκάμα χρήσης γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παράδειγμα σε διακοπές, συναυλίες ή αν θέλετε να καταγράψετε άλλες εμπειρίες. Αφού συνδέσετε γυαλιά HD στον υπολογιστή σας, λειτουργεί ως συσκευή ανάγνωσης καρτών και μπορείτε να κάνετε λήψη των εγγεγραμμένων βίντεο και φωτογραφιών στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας.

Χαρακτηριστικά:

  • Γυαλιά με τέλειο καμουφλάζ την ενσωματωμένη κάμερα κατασκοπείας HD
  • Ανάλυση HD 1280 x 720p σε συχνότητα 30fps
  • Χρήση κάρτας microSD έως 32 GB
  • 2x εφεδρικός βραχίονας με μπαταρία 260 mAh

Προδιαγραφές:

Ανάλυση βίντεο: 1280 x 720
Ρυθμός καρέ βίντεο: 30 fps
Μορφή βίντεο: AVI
Φακός ανάλυσης: 5Mpix
Μορφή 16:9
Μπαταρία: 2 x 260 mAh
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 1,5 ώρες εγγραφής (δύο μπαταρίες έως 3 ώρες εγγραφής)
Τροφοδοσία: DC-5V
Καλώδιο τροφοδοσίας: mini 8Pin USB
Κάρτες μνήμης: κάρτα microSD έως 32 GB
Θερμοκρασία λειτουργίας: από 0 ° C έως 60 ° C

Περιεχόμενα:

1x γυαλιά με κάμερα HD
1x Mini 8Pin καλώδιο USB
2x Ανταλλακτικός βραχίονας με μπαταρία
1x Μείωση για καλώδιο φόρτισης USB
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα