Κάμερα ταμπλό 4 καναλιών - σύστημα κάμερας αυτοκινήτου + υποστήριξη GPS/WIFI/4G SIM - 256GB/2TB HDD - PROFIO X7

Κωδικός προϊόντος: 55-231 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 508,75 U$
Τιμή με ΦΠΑ 610,50 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα ταμπλό 4 καναλιών - σύστημα κάμερας αυτοκινήτου + υποστήριξη GPS/WIFI/4G SIM - 256GB/2TB HDD - PROFIO X7

Κάμερα ταμπλό 4 καναλιών - καλύτερο σύστημα κάμερας αυτοκινήτου + υποστήριξη GPS/WIFI/4G SIM - 256GB/2TB HDD - PROFIO X7​ με απομακρυσμένη παρακολούθηση GPS + προβολή κάμερας σε πραγματικό χρόνο. Σύστημα 4 καναλιών με υποστήριξη κάρτας SD έως 256 GB ή 2 TB HDD, παρακολούθηση εικόνων από κάμερες και θέση GPS σε πραγματικό χρόνο - PROFIO X7 από την PROFIO ELECTRONICS.   Ένα πλήρες σύστημα παρακολούθησης για αυτοκίνητο ή φορτηγό, φορτηγό ή γεωργικά μηχανήματα κ.λπ. επειδή η συσκευή εντοπισμού GPS με WIFI και 4G SIM υποστηρίζει μια τέλεια επισκόπηση της οδήγησης σε πραγματικό χρόνο. Κάμερα αυτοκινήτου με απομακρυσμένη παρακολούθηση GPS - προσφέρει λειτουργίες όπως GPS Tracker και ζωντανή online παρακολούθηση οχήματος GPS μέσω εφαρμογής τηλεφώνου (Android/iOS) ή ιστότοπου υπολογιστή της πλατφόρμας CMSV, καθώς και εγγραφή ήχου (αν το επιτρέπουν οι συνδεδεμένες κάμερες).

Για να ρυθμίσετε τις κάμερες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια οθόνη 5"/7"/10" συμβατή με AHD (μπορείτε να επιλέξετε απευθείας από την προσφορά μας). Μπορείτε να συνδέσετε οποιεσδήποτε 4 κάμερες παρακολούθησης σε αυτό το σετ ( παρέχονται 2 κάμερες AHD εσωτερικού FULL HD σε αυτό το σετ), μπορείτε να συνδέσετε 2 επιπλέον κάμερες AHD από την προσφορά μας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το προτιμώμενο μήκος καλωδίων στις κάμερες από 5, 10, 15 ή 20 μέτρα κατά σειρά.

Dvr κινητού 4 καναλιών με υποστήριξη 4G SIM με ανάλυση FULL HD - PROFIO X7

4 κανάλια κινητό dvr με υποστήριξη 4G SIM με ανάλυση FULL HD - PROFIO X7

Το σύστημα προσφέρει επίσης LIVE εικόνα από τις κάμερες σε πραγματικό χρόνο. Πρόκειται για ένα DVR αυτοκινήτου 4 καναλιών με δυνατότητα σύνδεσης οποιωνδήποτε 4 καμερών για το εξωτερικό ή το εσωτερικό του οχήματος (πλάι, πίσω, όπισθεν), το οποίο μπορείτε επίσης να αγοράσετε απευθείας από το κατάστημά μας με υποδοχή 4PIN (είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήστε ενσωματωμένες κάμερες στο όχημά σας). Οι εξωτερικές κάμερες μπορούν να συνδεθούν με κάμερες ανάλυσης 4x Full HD ή HD. Μια ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής που επιτρέπει την εγγραφή και από τις τέσσερις κάμερες ταυτόχρονα. Υποδοχή για 1x κάρτα μνήμης SD έως 256 GB + δυνατότητα σύνδεσης δίσκου SSD ή σκληρού δίσκου 2,5" . Το DVR μπορεί να συνδεθεί σε τροφοδοτικό 12/24 V.

Σύστημα παρακολούθησης με υποστήριξη 4G SIM και σύνδεση 4 καμερών για παρακολούθηση και εγγραφή LIVE

4 κάμερες για το φορτηγό φορτηγό με υποστήριξη 4G SIM PROFIO X7

Η υποστήριξη για τη δημιουργία ενός hotspot Wifi 4G μέσω μιας τοποθετημένης κάρτας SIM 4G θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα. Το DVR μπορεί επίσης να εγγράψει ήχο μέσω μικροφώνου, αλλά πρέπει να βρίσκεται στο σώμα της κάμερας. Το υλικό αποθηκεύεται σε υποστηριζόμενη κάρτα μνήμης SD μεγέθους έως 256 GB - η συσκευή διαθέτει υποδοχή 1x για κάρτα SD ή τοποθετημένο σκληρό δίσκο 2,5". Το σώμα της συσκευής εγγραφής DVR είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, γεγονός που καθιστά είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες ή το υπερβολικό κρύο (- 20°C έως 65°C) . Η κυκλική εγγραφή, η περιστροφή, η αναστροφή και ο καθρέφτης της εικόνας της κάμερας είναι αυτονόητα. Προσαρτάτε τις κάμερες του σετ στο παρμπρίζ χάρη στο Αυτοκόλλητο 3M.

Ζωντανή παρακολούθηση τοποθεσίας GPS σε πραγματικό χρόνο και παρακολούθηση ζωντανής εικόνας με έως και 4 κάμερες

Μπορείτε να συνδεθείτε με το όχημα μέσω της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου καθώς και της πλατφόρμας CMSV WEB , σε υπολογιστή ή tablet.

Ο χάρτης θα σας δείξει την τρέχουσα τοποθεσία του με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία ζωντανής προεπισκόπησης σε πραγματικό χρόνο. Στο σύστημα παρακολούθησης (εφαρμογή, διαδικτυακή πλατφόρμα, λογισμικό υπολογιστή) μπορείτε   παρακολούθηση πολλαπλών συσκευών. Μπορείτε επίσης να δείτε το ιστορικό οδήγησης και τη διαδρομή του οχήματος που διανύσατε προηγουμένως. Μπορείτε να κοιτάξετε πίσω και να δείτε την εγγραφή από τις κάμερες, εφόσον η συσκευή είναι συνδεδεμένη.

Ανακατεύθυνση στην πλατφόρμα WEB

dvr για το αυτοκίνητο - πλατφόρμα CMVS PROFIO X7

κάμερα για το αυτοκίνητο που καταγράφει την εικόνα στον σκληρό δίσκο hdd PROFIO X7

Προαιρετικά αξεσουάρ - δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 εξωτερικών καμερών με υποδοχή 4 PIN

Δυνατότητα αγοράς (σύνδεσης) έως και 4 εξωτερικών καμερών με υποδοχή 4PIN , που επιτρέπει τον συνδυασμό καμερών όπως απαιτείται (ανάλογα με τον τύπο τοποθέτησης ή τις διαστάσεις και τον προτιμώμενο σχεδιασμό της κάμερας, με ή χωρίς νυχτερινή όραση κ.λπ.). Στην περίπτωση προσωπικού οχήματος, μπορείτε να διαμορφώσετε τις κάμερες έτσι ώστε να καταγράφουν τις πλευρές του οχήματος και τον χώρο πίσω από το όχημα . Στην περίπτωση μεταφορικών μέσων εκτός του λεωφορείου , μπορείτε να συνδυάσετε κάμερες έτσι ώστε 2 κάμερες να καταγράφουν την πόρτα εισόδου του λεωφορείου και 1 κάμερα να καταγράφει τον χώρο πίσω από το όχημα ή τη συμπεριφορά του οδηγού. Για να ρυθμίσετε την κάμερα, είναι απαραίτητο να συνδέσετε οποιαδήποτε ΟΘΟΝΗ με υποδοχή 4 PIN στην κάμερα, στην οποία το πρόγραμμα οδήγησης θα έχει μια επισκόπηση των καμερών και της εγγραφής τους (ή μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως βοηθητικός κατά την όπισθεν) ή μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας. Όταν χρησιμοποιείτε την οθόνη, η κάμερα μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Η οθόνη δεν είναι μέρος της συσκευασίας, αλλά μπορείτε να την παραγγείλετε από εμάς.

Διάγραμμα καλωδίωσης του συστήματος PROFIO X7 - ένα καθολικό σύστημα κάμερας για οχήματα

διάγραμμα καλωδίωσης - κάμερα αυτοκινήτου profio x7

Σχέδιο με δυνατότητα κλειδώματος

Ο ανθεκτικός στην παραβίαση σχεδιασμός που κλειδώνει παρέχει ασφαλή εφαρμογή που αποτρέπει τη φυσική πρόσβαση στην υποδοχή κάρτας microSD και την υποδοχή κάρτας SIM , μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο παραβίασης δεδομένων.

Συσκευή εγγραφής DVR συσκευή εγγραφής αυτοκινήτου profio x7 κουτί

Υποδοχή κάρτας μνήμης

Η κάμερα διαθέτει 1 υποδοχή για κάρτα μνήμης έως 256 GB. Η εγγραφή που είναι αποθηκευμένη στην κάρτα αντιπροσωπεύει περίπου 2 GB ανά ώρα ανά 1 εγγεγραμμένο κανάλι σε ανάλυση Full HD. Οι κάρτες μνήμης δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

οι κάμερες αυτοκινήτου υποστηρίζουν εγγραφή hdd κάρτα sd σκληρού δίσκου - profio x7

Εξωτερική μονάδα GPS με καλώδιο 3m

Οι περισσότερες κάμερες αυτοκινήτων έχουν μια μονάδα GPS ενσωματωμένη απευθείας στο σώμα της κάμερας, αυτό μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει προβλήματα κατά την αναζήτηση σήματος GPS, ειδικά εάν το παρμπρίζ έχει πρόσθετη επεξεργασία επιφάνειας, όπως θέρμανση παρμπρίζ κ.λπ. Η κάμερα αυτοκινήτου Profio X7 είναι εξοπλισμένη με μια εξωτερική μονάδα GPS, η οποία έχει ένα μακρύ καλώδιο 3 μέτρων , ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τη μονάδα GPS οπουδήποτε στο όχημα.

DVR 4 καναλιών για φορτηγό, φορτηγό, λεωφορείο, μηχανή εργασίας - τέλεια εγγραφή βίντεο - χωρίς τυφλό σημείο

4 κάμερες σύστημα dvr αυτοκινήτου, βαν, φορτηγό, μηχανήματα - profio x7

Ζωντανή παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο - Παρακολουθήστε πλάνα από την κάμερα ταμπλό οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε

Ζωντανή παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο στις κάμερες της εφαρμογής για κινητά smartphone profio x7

Wifi internet στο όχημα - 4G HOTSPOT

Απλώς τοποθετήστε μια κάρτα SIM 4G και μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα στο Διαδίκτυο. Αφού τοποθετήσετε την κάρτα SIM στη συσκευή, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία hotspot και θα δημιουργήσει ένα σημείο πρόσβασης WiFi 4G (οι υπηρεσίες δεδομένων πρέπει να είναι ενεργοποιημένες στην κάρτα SIM). Υποστηρίζει μετάδοση δεδομένων 2G GSM, 3G WCDMA και 4G (LTE). Έτσι, μπορείτε να συνδεθείτε σε Internet υψηλής ταχύτητας σχεδόν οπουδήποτε έχετε κάλυψη.
wifi hotspot κάμερα αυτοκινήτου profio x7

Εγγραφή βρόχου - Κυκλική εγγραφή

Όταν ο χώρος αποθήκευσης στην τοποθετημένη κάρτα micro SD είναι πλήρης, μπορεί να αντικαταστήσει αυτόματα παλαιότερα αρχεία με νεότερα, έτσι ώστε τα αρχεία να διαγράφονται συνεχώς.

profio x7 Loop recording - Κυκλική εγγραφή

Υποστήριξη λειτουργίας WDR (Ευρύ δυναμικό εύρος)

Η συσκευή εγγραφής DVR υποστηρίζει τη λειτουργία WDR (ανάλογα με τον τύπο των συνδεδεμένων καμερών), η WDR είναι μια τεχνολογία προηγμένης τεχνολογίας που εφαρμόζεται σε κάμερες, ανεξάρτητα από το αν το περιβάλλον είναι πολύ φωτεινό ή σκοτεινό ή αν υπάρχει σκιά, αντανάκλαση, θαμπάδα κ.λπ. WDR είναι η διαφορά στα επίπεδα φωτός σε μια εικόνα μεταξύ των πιο σκοτεινών και των φωτεινότερων περιοχών.

WDR - ευρείας δυναμικής εμβέλειας κάμερα αυτοκινήτου profio x7

Profio electronics Η κάμερα Profio Tracking Cam X7 είναι ένα κορυφαίο προϊόν της νέας μάρκας PROFIO ELECTRONICS , η οποία είναι στενά εξειδικευμένη στην ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων καμερών που δίνουν μια νέα διάσταση στη χρήση τους στην καθημερινή πρακτική.

Προδιαγραφές DVR:

● Υποστήριξη κάμερας υψηλής ανάλυσης: 600tvl, 800tvl, 1000tvl / AHD 720p, 1080p
● Οθόνη TFT LCD 5 ιντσών/7 ιντσών/10,1 ιντσών με 4 κανάλια ταυτόχρονης ζωντανής εγγραφής σε πραγματικό χρόνο
● Υποστήριξη για μεγάλο εύρος τάσης λειτουργίας: 9-36V DC
● Αποθήκευση: Κάρτα SD 256 GB, σκληρός δίσκος 2 TB (οι κάρτες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία)
● Επαγγελματικό λογισμικό διαχείρισης στόλου CMSV6: πελάτης Windows, iOS, Android
● Θερμοκρασία λειτουργίας: -25℃~+65℃, για σταθερή απόδοση σε χαμηλή και υψηλή θερμοκρασία

Λειτουργικό σύστημα: Ενσωματωμένο Linux OS
Λειτουργική διεπαφή: GUI, υποστήριξη ποντικιού
Ασφάλεια κωδικού πρόσβασης: Κωδικός πρόσβασης χρήστη/Κωδικός πρόσβασης διαχειριστή
PAL/NTSC: Συμπίεση βίντεο H.264
Εμφάνιση εικόνας: 1 κάμερα/ 4 κάμερες ταυτόχρονα
Εγγραφή ήχου: Συγχρονισμένη εγγραφή ήχου και βίντεο
Λειτουργία εγγραφής: Χειροκίνητη/Συναγερμός
Είσοδος AV: 4 καναλιών (4 κάμερες)
Έξοδος AV: Έξοδος βίντεο VGA 1 καναλιού, Έξοδος AV 1 καναλιού
Είσοδος συναγερμού: 4 ψηφιακές είσοδοι
HDD/SSD: 1 HDD/SSD 2,5" (έως 2 TB, υποστήριξη σύνδεσης/αποσύνδεσης κατά τη λειτουργία)
Κάρτα SD: 1 κάρτα SDXC υψηλής ταχύτητας (έως 256 GB)
Διασύνδεση USB: 1 USB 2,0 (υποστηρίζει δίσκο USB/ποντίκι)
Διεπαφή IR: 1 ενσωματωμένος δέκτης υπερύθρων
Επέκταση λειτουργίας - GPS
3G/4G: Υποστηρίζει CDMA/EVDO/GPRS/WCDMA/FDD LTE/TDD LTE
WIFI: 802.11b/g/n, 2,4 GHz
Τροφοδοσία: 9~36V DC
Ισχύς εξόδου: 5V 300mA
Κατανάλωση ρεύματος: Λειτουργία αναμονής 3mA, Μέγιστη κατανάλωση 18W @12V 1,5A @24V 0,75A
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 --- 65 ℃
Διαστάσεις: 162 mm x 153 mm x 52 mm


Προδιαγραφές κάμερας:

Μοντέλο: Profio CY-74
Αισθητήρας εικόνας 1/2,8" Sony 307
Σύστημα τηλεόρασης PAL/NTSC
Ανάλυση: 1920 x 1080
Ευαισθησία 0,01 Lux/F1,2
Έξοδος βίντεο AHD
Φακός f 2,5 mm Megapixel 2.0
Τροφοδοσία 12V DC±10%
Κατανάλωση ισχύος 130 mA (μέγ.)
Θερμοκρασία λειτουργίας -30 ℃ ~ +70 ℃
Διαστάσεις 66(L) x 51(Π) x 50(Υ)mm
Καθαρό βάρος 108 g


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x σύστημα DVR Profio X7
1x Εξωτερική μονάδα GPS με καλώδιο 3m
1x κεραία LTE
1 x κεραία Wi-Fi
1x κιτ συναρμολόγησης
1x καλώδια ρεύματος
1x Τηλεχειριστήριο
2x κλειδί κάμερας
1x Εγχειρίδιο

2x κάμερα εσωτερικού αυτοκινήτου
2x καλωδίωση σύμφωνα με την επιλογή σας 5, 10, 15, 20 μέτρα
2x βίδα για τη στερέωση της κάμερας
1x κλειδί Άλεν
1x εγχειρίδιο

profio x7 - περιεχόμενα συσκευασίας (το πακέτο περιλαμβάνει)

Σχόλια

Αλλα προϊόντα