Κουτί αποστείρωσης UVC + ασύρματος φορτιστής για smartphone

Κωδικός προϊόντος: 77-009 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής /
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 78,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 94,60 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κουτί αποστείρωσης UVC + ασύρματος φορτιστής για smartphone

Κουτί αποστείρωσης UVC + ασύρματος φορτιστής για smartphone έως 6,6" . Κατάλληλο για απολύμανση και αποστείρωση κινητών τηλεφώνων από ιούς και βακτήρια (Corona - Covid 19) . Αποστειρωμένο κουτί UV με ασύρματη φόρτιση κινητών τηλεφώνων για μέγιστη προστασία από βακτήρια. Σήμερα, αντιμετωπίζουμε πολλές διαφορετικές βακτηριακές και ιογενείς λιχουδιές από τις οποίες καλό είναι να προστατευτούμε (κινητά τηλέφωνα, κλειδιά, τραπεζικές κάρτες κ.λπ.) που πολλές φορές μπορεί να είναι καταφύγιο για βακτήρια και πρέπει να αφαιρεθούν εντελώς. Τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας αποδεικνύουν ότι υπάρχουν έως και 8 φορές περισσότερα βακτήρια και ιοί σε ένα κινητό τηλέφωνο από ότι στη σανίδα της τουαλέτας.

Σας προσφέρουμε ένα κουτί απολύμανσης UV που έχει σχεδιαστεί για αυτό , το οποίο εξασφαλίζει τη μέγιστη απολύμανση των εισαγόμενων αντικειμένων σε λίγα λεπτά. Η υπεριώδης ακτινοβολία εξασφαλίζει πλήρη αποστείρωση ενώ είναι ασφαλής και φιλική προς το περιβάλλον. Προς το παρόν, η χρήση ενδείκνυται για προστασία από ιούς και βακτήρια, ιδιαίτερα σε περιόδους γρίπης (Coronovid 19, κ.λπ.).

Κουτί απολύμανσης UV

Στα αντικείμενα που έχουν τοποθετηθεί, έως και 99,99% των βακτηρίων καταστρέφονται ανά μία χρήση. Το κουτί UV εξασφαλίζει περιβάλλον πλήρους σφράγισης και αποστείρωσης από τη σκόνη, ενώ αποτρέπει κάθε είδους μόλυνση του αντικειμένου που έχει εισαχθεί.

Κουτί αποστείρωσης UVC για smartphone

Το πλεονέκτημα του κουτιού UV είναι η λειτουργία ασύρματης φόρτισης , επομένως η μπαταρία του κινητού τηλεφώνου θα φορτίζεται κατά τη διαδικασία απολύμανσης. Το κουτί απολύμανσης UV μπορεί να απολυμάνει τα κινητά σας τηλέφωνα (έως 6,6") από βακτήρια και ιούς, καθώς και προστατευτικό αναπνευστήρα και μάσκα, οδοντόβουρτσα, κοσμήματα, κραγιόν, κλειδιά, εργαλεία κ.λπ.. Η χρήση του κουτιού UV είναι καθολική και επομένως βρίσκει την εφαρμογή του σε κάθε σπίτι, γραφείο, ξενοδοχείο, ταξίδι και άλλα παρόμοια.

Ξέρετε πόσοι γνωστοί τύποι ιών υπάρχουν;

Προστατέψτε την υγεία σας και την υγεία των αγαπημένων σας με έναν αποτελεσματικό τρόπο.

ιούς και βακτήρια


Τηλεφωνική βάση

Το εσωτερικό του κουτιού μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως βάση κινητού τηλεφώνου για άνετη προβολή βίντεο κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων.

κουτί αποστείρωσης για κινητό τηλέφωνο

Διαχύτης αρωματοθεραπείας

Λίγες μόνο σταγόνες από το αγαπημένο σας αρωματικό λάδι στο αυλάκι αρωματοθεραπείας θα ανανεώσουν τα αντικείμενά σας στην απολύμανση και θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο άρωμα

Κουτί απολύμανσης UV για κινητά τηλέφωνα


Συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός του κουτιού UV είναι σε τέλειο μέγεθος με μικρό βάρος για άνετη καθημερινή χρήση όταν ταξιδεύετε.

συμπαγές και φορητό κουτί απολύμανσης για ταξίδια

Η απολύμανση είναι πρόληψη

Η απολύμανση δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη όσο με το κουτί UV μας. Απλώς τοποθετήστε το αντικείμενο στο κουτί, κλείστε το καπάκι και πατήστε ένα μόνο κουμπί για να ξεκινήσει η απολύμανση

κουτί απολύμανσης τηλεφώνου

Χαρακτηριστικά:

Αποστείρωση με υπεριώδη ακτινοβολία
Ασύρματη φόρτιση
Ευέλικτη χρήση για απολύμανση
Αρωματική αποστείρωση (αρωματοθεραπεία)
Τηλεφωνική βάση
Συμπαγής σχεδιασμός

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: Profio UVC Box S2
Τύπος: Αποστειρωτής UV
Ασπρο χρώμα
Υλικό: ABS
Τάση: DC 5V
Ρεύμα 1-1,2Α
Μέγιστη. ισχύς: 9W
Μήκος κύματος UV: 253,7 nm
Ισχύς απολύμανσης: 2W
Μέγιστη. μέγεθος κινητού τηλεφώνου: 6,6"
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10° C - 45° C
Εξωτερικές διαστάσεις: 220 mm (μήκος) x 125 mm (πλάτος) x 27 mm (ύψος)
Βάρος: 300 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x κουτί αποστείρωσης UV
1x καλώδιο USB

Τι είναι η ακτινοβολία UV-C;

Η ακτινοβολία UV-C είναι ένας από τους τρεις τύπους υπεριώδους φωτός , το μήκος κύματος του προκαλεί βλάβη στην κυτταρική μεμβράνη και διαταράσσει το DNA των ιών και των βακτηρίων και τα καταστρέφει. Αυτή η μικροβιοκτόνος ακτινοβολία έχει επομένως απολυμαντικά χαρακτηριστικά . Καθώς είναι υπεριώδης ακτινοβολία, μπορεί να απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες στις οποίες προσκρούει και στην περίπτωση των διαφόρων υφασμάτων, διεισδύει απευθείας σε αυτές χωρίς να τις καταστρέφει. Ένα τέτοιο μικροβιοκτόνο φως δεν είναι νέα τεχνολογία, αλλά χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια, κυρίως στην υγειονομική περίθαλψη. Οι λάμπες αποστείρωσης UV χρησιμοποιούνταν κυρίως για την απολύμανση των χειρουργείων, αλλά μπορούσαμε να τις δούμε και σε διάφορα ιατρεία ή αίθουσες αναμονής.

χρήση ακτινοβολίας UVC

Χρήση μικροβιοκτόνων φωτός, απολύμανση UVC και αποστείρωση:

- Σε υγειονομική περίθαλψη, αίθουσα αναμονής, χειρουργεία, χειρουργείο
- Στη βιομηχανία τροφίμων, αποθήκευση τροφίμων, χώρους αποθήκευσης
- Αποστείρωση πόσιμου νερού
- Σε εκτροφή για απολύμανση terrarium, ενυδρεία, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα
- Σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, γραφεία, τουαλέτες
- Αποστείρωση κλιματιστικών, εργαλείων, οργάνων και μηχανημάτων

Σχόλια

Αλλα προϊόντα