Μινιατούρα GPS waterresist IPX5 locator - μπαταρία 2800 mAh

Κωδικός προϊόντος: 10-563 Έχω μία ερώτηση
νέος έκπτωση Μινιατούρα GPS waterresist IPX5 locator - μπαταρία 2800 mAh
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 64,16 U$
Τιμή με ΦΠΑ 77,00 U$ 143,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Μινιατούρα GPS waterresist IPX5 locator - μπαταρία 2800 mAh

Μινιατούρα GPS waterresist IPX5 locator - Μπαταρία 2800 mAh με αντοχή έως και 2 χρόνια. GPS + LBS + εντοπισμός θέσης WiFi - έως και τριπλή ακρίβεια για εντοπισμό θέσης σε πραγματικό χρόνο. Το Mini GPS locator είναι ένας ελαφρύς και συμπαγής ιχνηλάτης που σας επιτρέπει να εντοπίζετε, να παρακολουθείτε χωρίς να χρειάζεται τροφοδοσία με διάρκεια μπαταρίας έως και 2 χρόνια (μόνο για εντοπισμό wifi). Ο εντοπιστής είναι μια χρήσιμη λύση ασφαλείας που παρέχει παρακολούθηση της κίνησης ανθρώπων, εμπορευμάτων και οχημάτων σε πραγματικό χρόνο ή σε τακτά χρονικά διαστήματα. Online GPS tracker r (εφαρμογή για κινητά) με μπαταρία 2800 mAh, που θα εξασφαλίσει τη λειτουργία της συσκευής GPS σε κατάσταση αναμονής έως και 2 χρόνια (μόνο για τοποθεσία wifi) κατά την ανάκτηση της τοποθεσίας μία φορά την ημέρα ή κατά τη συνεχή χρήση GPS, μπορεί να λειτουργήσει έως και 45 ώρες.

Μόλις ο διαδικτυακός ιχνηλάτης έχει καλό σήμα GPS, θα το βρει μέσω GPS. Αν δεν έχει σήμα GPS, θα το βρει μέσω του LBS. Η τριπλή τοποθέτηση επιτρέπει την ακριβή και γρήγορη σήμανση τοποθεσίας. Η μονάδα GPS είναι εξοπλισμένη με ισχυρό μαγνήτη (καθώς και αυτοκόλλητα Velcro 3m για εύκολη τοποθέτηση του εντοπιστή) και είναι πολύ απλή και ευέλικτη στην εγκατάσταση για την παρακολούθηση οχημάτων GPS. Η εξωτερική προστασία του αδιάβροχου βαθμού IPX5 (προστασία από πιτσίλισμα νερού και σκόνης) επιτρέπει τη λειτουργικότητα της συσκευής ακόμα και σε απαιτητικό εξωτερικό περιβάλλον. Οι συσκευές εντοπισμού GPS μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση και παρακολούθηση ενοικιαζόμενων οχημάτων, μίσθωσης αυτοκινήτων, μεταφερόμενων τιμαλφών, ενοικίασης βαρέων μηχανημάτων και παρακολούθησης συγκεκριμένων αγαθών. Ο εντοπιστής GPS σάς ειδοποιεί επίσης με τη μορφή SMS για μη εξουσιοδοτημένη παρεμβολή στην εγκατάσταση της συσκευής ή την αφαίρεση της συσκευής. Μπορείτε να αγοράσετε τους πιο ποιοτικούς εντοπιστές GPS στο e-shop μας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κάρτα SIM (δεδομένα / τηλέφωνο) και η παρακολούθηση gps μπορεί να ενεργοποιηθεί αμέσως.

Μικροσκοπικές διαστάσεις εντοπισμού GPS

Ο ιχνηλάτης GPS έχει ένα συμπαγές σώμα ακριβώς σε μικρογραφία, μπορούμε να το κρατήσουμε μόνο σε δύο δάχτυλα.
Όταν ο εντοπιστής λειτουργεί, δεν ακούγεται ήχος, είναι πολύ εύκολο να κρυφτείς οπουδήποτε.

μικροσκοπικός εντοπιστής gps

Η συσκευή GPS παρέχει παρακολούθηση στον χρήστη με τη μορφή μιας εφαρμογής για κινητά που ονομάζεται " TrackSolid PRO " (iOS, Android) , με την οποία μπορείτε να μάθετε τη θέση του παρακολουθούμενου οχήματος ή αντικειμένου σε πραγματικό χρόνο και διάφορα απαραίτητα δεδομένα.
Μια άλλη μορφή είναι η παρακολούθηση της συσκευής GPS μέσω της διαδικτυακής διεπαφής " www.tracksolid.com ", την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω Η/Υ, tablet, φορητού υπολογιστή για άνετη παρακολούθηση.

εντοπισμός gps

Μπορείτε να συνδεθείτε στο GPS tracker μέσω μιας εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή

Ο χάρτης δείχνει την τρέχουσα θέση σας με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS.

παρακολούθηση του οχήματος track solid

Λειτουργία GEO FENCE

Θα σας επιτρέψει να στείλετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν φεύγετε από την επισημασμένη περιοχή
(Εάν ο οδηγός του οχήματος βγει κατά λάθος εκτός της προγραμματισμένης διαδρομής ή τα εμπορεύματα/πακέτο σας βγουν έξω από το επιτρεπόμενο όριο)

geofence gps locator

Τριπλό εντοπισμό GPS και LBS + WiFi

Αυτός ο ιχνηλάτης υποστηρίζει τοποθεσία GPS και LBS. Το GPS είναι ο προσδιορισμός μιας εξωτερικής θέσης με ακρίβεια μικρότερη από 10 μέτρα. Το LBS είναι προσδιορισμός θέσης (σε σημεία όπου δεν υπάρχει σήμα gps) με ακρίβεια μικρότερη από 500 μέτρα. Ο εντοπιστής μπορεί επίσης να συνδεθεί στο δημόσιο δίκτυο WIFI και να στείλει δεδομένα τοποθεσίας μέσω Wifi.

εντοπισμός triojita - ιχνηλάτης gps

Μακρά αναμονή - Αναμονή έως 3 χρόνια

Το GPS tracker διαθέτει ενσωματωμένη αντικαταστάσιμη μπαταρία Li-Polymer 3.0V 2800mAh με έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.
Σε κατάσταση αναμονής έως και 3 χρόνια όταν εργάζεστε με την τοποθεσία μία φορά την ημέρα ή όταν χρησιμοποιείτε το GPS συνεχώς, μπορεί να λειτουργήσει έως και 45 ώρες.

Ο εντοπιστής GPS περιέχει μια αντικαταστάσιμη μη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-on 2800 mAh, επομένως δεν συνιστούμε εντατική / συνεχή παρακολούθηση, αλλά μάλλον μακροχρόνια διακοπτόμενη παρακολούθηση

μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας gps locator

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Σε αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να ορίσετε την ακριβή ώρα που θα πρέπει να ξυπνά η συσκευή και να ενημερώσετε την τοποθεσία της και, στη συνέχεια, να εισαγάγετε την ώρα πόσο συχνά θα πρέπει να αφυπνίζεται. Δεδομένου ότι η συσκευή δεν είναι πλήρως ενεργή σε αυτήν τη λειτουργία και ενεργοποιείται μόνο σε επιλεγμένες ώρες, η μπαταρία εξοικονομείται , γεγονός που επιτρέπει στη συσκευή να διαρκέσει πολύ καιρό. Στην πράξη, αυτή η λειτουργία λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε αν εισάγουμε την ώρα ενεργοποίησης, για παράδειγμα, στη 1:45 μ.μ. και ορίσουμε το διάστημα επανάληψης, για παράδειγμα, 2 ώρες. Έτσι, η συσκευή ενημερώνει την τοποθεσία της για πρώτη φορά στις 13:45 και η επόμενη ενημέρωση τοποθεσίας θα είναι στις 15:45 και η επόμενη τοποθεσία ενημερώνεται κάθε 2 ώρες. Σε αυτή τη λειτουργία, η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει με μία μόνο φόρτιση μπαταρίας για περίπου 1-2 χρόνια. Επομένως, εάν η τοποθεσία ενημερώνεται μία φορά κάθε 1 ημέρα.

Συναγερμός μη εξουσιοδοτημένης αφαίρεσης εντοπισμού GPS

Εάν ο εντοπιστής GPS εντοπίσει μη εξουσιοδοτημένη ανάληψη μέσω του κουμπιού Light, θα σταλεί συναγερμός με τη μορφή μηνύματος ειδοποίησης και η λειτουργία παρακολούθησης GPS θα ενεργοποιηθεί αυτόματα για 20 λεπτά. Μετά από 20 λεπτά, η συσκευή επιστρέφει σε κατάσταση αναμονής.

GPS tracker sk anti tamper

Ισχυρός μαγνήτης στερέωσης

Η μονάδα GPS είναι εξοπλισμένη με ισχυρό μαγνήτη, γεγονός που την καθιστά μια πολύ απλή και ταυτόχρονα ευέλικτη εγκατάσταση του εντοπιστή GPS απευθείας στα οχήματα για τη θέση τους. Χρησιμοποιώντας την περιλαμβανόμενη αυτοκόλλητη ταινία Velcro 3M, μπορείτε επίσης να συνδέσετε τον εντοπιστή GPS σε μη μαγνητικά αντικείμενα.

εντοπιστής gps - ισχυρός μαγνήτης

Σχεδιασμός εντοπισμού IPX5 ανθεκτικός στη σκόνη και το νερό

Ο εντοπιστής GPS διαθέτει μια εξαιρετικά αδιάβροχη επιφάνεια, η οποία εξασφαλίζει σταθερή λειτουργία σε ένα απαιτητικό περιβάλλον.
Όχι μόνο αποτρέπει αποτελεσματικά την είσοδο σκόνης, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον εντοπιστή όταν έρχεται σε επαφή με το νερό.

Προστασία IPX5 του εντοπιστή gps

εντοπισμός gps Τοποθεσία GPS WIFI + LBS - σας επιτρέπει να προσδιορίζετε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο ή σε τακτά χρονικά διαστήματα
χωρητικότητα μπαταρίας Μπαταρία 2800 mAh - η αντικαταστάσιμη μη επαναφορτιζόμενη μπαταρία εξασφαλίζει αρκετά μεγάλη τροφοδοσία της συσκευής GPS (χρόνος αναμονής έως 2 χρόνια)
εξαιρετικά ισχυρός μαγνήτης Ισχυρός μαγνήτης - ένα ισχυρό μαγνητικό κάλυμμα επιτρέπει την ευέλικτη εγκατάσταση σε όχημα ή άλλου τύπου ιδιοκτησία
συναγερμός εισβολής Ειδοποίηση εισβολής - Θα ειδοποιηθείτε αμέσως όταν εντοπιστεί μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στη συσκευή
ipx5 αντοχή στο νερό IPX5 waterresist - Η συσκευή GPS με αντοχή στο νερό εξασφαλίζει σταθερή λειτουργία ακόμα και σε απαιτητικά εξωτερικά περιβάλλοντα
έξυπνη διαχείριση ενέργειας Έξυπνη διαχείριση ενέργειας - μειώστε την κατανάλωση ενέργειας όταν η συσκευή είναι σε αδράνεια

Προδιαγραφές:
Συχνότητα επικοινωνίας: GSM: 850/900/1800 / 1900 MHz WCDMA: 850/900/1200 / 2100 MHz (B1 / B2 / B5 / B8)
Ευαισθησία: Κατηγορία II RBER2% (-102dBm)
GPRS: Κλάση 1.2, TCP / IP
Ευαισθησία εισοδήματος: Κατηγορία II RBER2% (-102dBm)
Μνήμη: 32 + 32 Mb
Σφάλμα φάσης: RMSPE <5, PPE <20
Μέγιστη. έξοδος: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30 ± 3dBm
Μέγιστη. Σφάλμα συχνότητας: ± 0,1 ppm
Τσιπ GPS: Τσιπ GPS υψηλής ευαισθησίας
Συχνότητα: GPS L1, 1575,42 MHz
Κανάλι GPS: 66
Ακρίβεια τοποθεσίας: <10 μέτρα
Ευαισθησία παρακολούθησης: -165dBm
Ευαισθησία αίσθησης: -148dBm
Κουμπί: για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση
Ένδειξη LED: κόκκινο για τον τρόπο λειτουργίας
Χρόνος αναμονής: 3 χρόνια (ανάκτηση δεδομένων τοποθεσίας μία φορά την ημέρα)
Κεραία GPS: Κεραμική κεραία GPS
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ~ ~ + 70 ℃
Μπαταρία: 2800 mAh / 3,0V μπαταρία πολυμερούς λιθίου
Διαστάσεις: 42 mm (πλάτος) x 82 mm (ύψος) x 20 mm (πάχος)
Βάρος: 72g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Profio GPS L-22 GPS εντοπιστής
1x 3M αυτοκόλλητο Velcro
1x Μαγνητικό κάλυμμα
1x εγχειρίδιο

!!! Για τη σωστή λειτουργία του GPS locator είναι απαραίτητη η αγορά άδειας παρακολούθησης 1-10 ετών μέσω του συστήματος TRACKSOLID PRO !!!

Σχόλια

Αλλα προϊόντα