Έξυπνη κάμερα ATOM 360 ° + αυτοκίνητο + παρακολούθηση και ανίχνευση προσώπου

Κωδικός προϊόντος: 52-005 Έχω μία ερώτηση
TOP έκπτωση Έξυπνη κάμερα ATOM 360 ° + αυτοκίνητο + παρακολούθηση και ανίχνευση προσώπου
Κατασκευαστής Αμάρυλλο
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 228,25 U$
Τιμή με ΦΠΑ 273,90 U$ 363,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Έξυπνη κάμερα ATOM 360 ° + αυτοκίνητο + παρακολούθηση και ανίχνευση προσώπου

Έξυπνη κάμερα ATOM γωνία θέασης 360° με αυτόματη παρακολούθηση και ανίχνευση ανθρώπινου προσώπου - CES Innovations Award. Είναι κατάλληλο για οικιακή κάμερα ασφαλείας, οθόνη μωρού ή διαδραστικό PET scanner για τα κατοικίδια σας. Διαθέτει ενσωματωμένη αμφίδρομη ροή ήχου και βίντεο σε ποιότητα Full HD . Η ανίχνευση προσώπου επιτρέπει στην κάμερα να αναγνωρίζει ένα ανθρώπινο πρόσωπο. Όταν ο συναγερμός αποστέλλεται με ειδοποίηση φωτογραφικής μηχανής για την ανίχνευση κίνησης. Στη συνέχεια, η κάμερα προσπαθεί να ανιχνεύσει το πρόσωπο και μόλις καταφέρει να μεταδώσει την εικόνα του προσώπου του ανθρώπου.

Η συσκευή ανιχνεύει μόνο ανθρώπινο πρόσωπο. Δεν ανταποκρίνεται σε άλλα ζώα ή άψυχα αντικείμενα. Η ανίχνευση κίνησης υποστηρίζεται επίσης από τη λειτουργία παρακολούθησης του ατόμου ή των ατόμων που βλέπει η κάμερα. Το Servomotorček επιτρέπει στην κάμερα να περιστρέφεται αυτόματα και να παρακολουθεί την κίνηση του ατόμου που έχει εντοπιστεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε μια ζωντανή ροή βίντεο και να επικοινωνήσετε με ένα άτομο μέσω αμφίδρομου ήχου για να μάθετε τι συνέβη. Η κάμερα διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης κίνησης και παρακολούθηση που ανιχνεύεται σε απόσταση 12 μέτρων.

Αυτή είναι πραγματικά η έξυπνη κάμερα αιχμής, που κέρδισε την πολυπόθητη καινοτομία CES στην αγορά των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών.

Έξυπνη κάμερα Atom

Η κάμερα διαθέτει IR απόσταση νυχτερινής όρασης 5m αισθητήρα κίνησης PIR και δύο αισθητήρες ήχου. Όταν κάνετε ζωντανή μεταφορά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ψηφιακό ζουμ 4x. Είναι ένα αυτο-εγκατεστημένο σύστημα ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Η κάμερα είναι κατάλληλη κυρίως για νοικοκυριά για παρακολούθηση σπιτιού, διαμερίσματος, παιδιών και κατοικίδιων, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο γραφείο και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου έχετε μια επισκόπηση του τι συμβαίνει. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Amaryllo υποστηρίζετε το λειτουργικό σύστημα Android και το iOS μέσω του GOOGLEPLAY σας μέσω της εγκατάστασης IP κάμερας.

Η εφαρμογή περιέχει μια ποικιλία ρυθμίσεων αισθητήρων που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την κάμερα IP σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, η συσκευή αντιστοιχίζεται με δρομολογητή WiFi και το σύστημα ασφαλείας είναι ενεργό. Η κάμερα θυμάται έως και 4 διαφορετικά δίκτυα WiFi, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα να το μεταδώσετε και να αλλάξετε τον τόπο χρήσης. Η εφαρμογή καθιστά δυνατή τη σύνδεση άλλων καμερών από το amaryllis. Έχετε καλύψει μόνο πολλά δωμάτια και κάνετε εναλλαγή μεταξύ των καμερών.

ανίχνευση προσώπου

Ολοκληρώστε αδιαπέραστες επικοινωνίες μέσω κρυπτογράφησης 256-bit. Η ποιότητα, η ασφάλεια και η ταχύτητα μετάδοσης βίντεο και ήχου είναι γιατί στο υψηλότερο επίπεδο. Μέσω εφαρμογής Παρακολουθήστε ζωντανή μετάδοση των καμερών σε ανάλυση Full HD 1920x1080. Όταν υπάρχει αισθητήρας ήχου ή αισθητήρας κίνησης ενεργοποιεί το ξυπνητήρι της κάμερας και λαμβάνει ρυθμίσεις κειμένου και εικόνας μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Η ζωντανή μετάδοση μπορεί να ξεκινήσει για να δει τι συμβαίνει. Μετά τη ρύθμιση, το βίντεο ή η φωτογραφία μπορεί να αποθηκευτεί σε κάρτα μνήμης έως 32 gigabyte Ο αμφίδρομος ήχος σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε εξ αποστάσεως. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο κινητήρα, ο οποίος της επιτρέπει να κινείται κατά 360 °   που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το δωμάτιο όπου είναι εγκατεστημένη η κάμερα. Προαιρετικές λειτουργίες που βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας είναι η αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού.

IP κάμερες ασφαλείας

Η οικιακή κάμερα ασφαλείας IP τροφοδοτείται συνεχώς μέσω micro USB και προσαρμογέα AC / DC. Η κατανάλωση ρεύματος είναι ελάχιστη μόνο 2A / 5V , ώστε να μπορείτε, αν χρειαστεί, να την ταΐζετε σε μέρη όπου δεν έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρικό δίκτυο μέσω POWERBANK. Η λαβή, μπορεί να τοποθετηθεί σε διαφορετικές επιφάνειες ή να τοποθετηθεί ελεύθερα στα έπιπλα. Βερμούδια εταιρεία παρέχει στην κάμερα και ρυθμιζόμενο εξωτερικό χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές του. Προσφέρει δωρεάν αποθήκευση 3 ημερών βίντεο συναγερμού. Για κάθε συναγερμό σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης εγγεγραμμένο βίντεο 10 δευτερολέπτων. Αυτό αρκεί για να μάθουμε τι συνέβη και να έχουμε αποδεικτικά βίντεο.

Η Bermudian παρέχει επίσης την επιλογή ενεργοποίησης των υπηρεσιών της υπηρεσίας 30 ημερών ή 365 ημερών που παρέχει εξωτερικό χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές τους για τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Το κιτ περιλαμβάνει τα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Τα πακέτα μπορούν να δοκιμαστούν σε δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι διαθέσιμη σε τέσσερα απλά βήματα χρησιμοποιώντας τις συνημμένες οδηγίες και τον κωδικό QR. Αυτή η υπηρεσία που παρέχεται από την Amaryllis χρεώνεται. Η Google παρέχει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο και 15 gigabyte που μπορείτε να τον συνδέσετε μέσω της εφαρμογής και του λογαριασμού σας Google.

Βιντεοκάμερα Full HD

χαρακτηριστικά:

Ασύρματη IP κάμερα ασφαλείας με IR Night Vision
Ανίχνευση προσώπου και παρακολούθηση του εντοπισθέντος ατόμου
Αισθητήρας PIR και ήχος 2x με αμφίδρομη μετάδοση ήχου
Χρησιμοποιήστε κάρτες microSD έως 32 GB
Εντοπίστηκε ανίχνευση κίνησης και παρακολούθηση εντός 12 μέτρων
Στείλτε ειδοποιήσεις για τη διακοπή στο κινητό σας

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας 1 / 2,7 "CMOS
Ανάλυση: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Ψηφιακό ζουμ: 4x
Γωνία κάμερας με περιστροφή της κάμερας: 360
Συμπίεση βίντεο: H.264, MJPEG
Μνήμη: κάρτες microSD έως 32 GB
Ασφάλεια βίντεο Κρυπτογράφηση 256 bit
Πρωτόκολλα δικτύου: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ενσωματωμένο μικρόφωνο:
Ανίχνευση προσώπου: ναι (η βάση δεδομένων παρακολούθησης εντόπισε άτομα με πρόσωπα)
Αισθητήρας κίνησης: Αισθητήρας κίνησης PIR
Αισθητήρας ήχου 2x αισθητήρας ήχου
Ήχος: ενσωματωμένο αμφίδρομο μικρόφωνο
Αποστολή ειδοποιήσεων στη συσκευή, κείμενο και εικόνες: Ναι
IR νυχτερινή όραση 8x IR LED
Τροφοδοσία: Τροφοδοτικό 2A / 5V με σύνδεση USB
Δευτερεύον τροφοδοτικό: σύνδεση POWERBANK
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7 και νεότερη έκδοση, Android 4.1 και νεότερη έκδοση
WiFi: WiFi 802.11 b / g / n
Διαστάσεις: 90x90x100 mm
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0-35 ° C
Βάρος: 250 γραμμάρια


Περιεχόμενα:

1 Κάμερα ασφαλείας οικιακής IP
1x καλώδιο Micro USB
1 μετασχηματιστής AC/DC
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα