Γυαλιά ηλίου με κάμερα FULL HD, WiFi και φίλτρο UV

Κωδικός προϊόντος: 10-137 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 137,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 165,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Γυαλιά ηλίου με κάμερα FULL HD, WiFi και φίλτρο UV

Τα γυαλιά ηλίου με κάμερα FULL HD, WiFi και φίλτρο UV είναι ανώτερα όχι μόνο λόγω της κάμερας αλλά και του μικροφώνου, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε υπέροχες λήψεις και ήχο όχι μόνο κατά την παρακολούθηση, αλλά και σε άλλες δραστηριότητες - σε αθλήματα, τουρισμό. Δεν είναι πλέον περίπλοκη εφαρμογή, μπορείτε απλά να φορέσετε εύκολα τα γυαλιά σας και μπορείτε να κάνετε εγγραφή απευθείας από τη θέα σας. Η ενσωματωμένη κάμερα FULL HD μπορεί να καταγράφει βίντεο σε ανάλυση 1920x1080 στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο μαζί με ήχο υψηλής ποιότητας. Οι φωτογραφίες που τραβήξατε λαμβάνονται σε ευρεία γωνία 120° , ώστε να έχετε υπέροχη θέα στο περιβάλλον με όλες τις λεπτομέρειες. Όλα τα εγγεγραμμένα δεδομένα αποθηκεύονται σε υποστήριξη κάρτας Micro SD έως 32 GB (δεν περιλαμβάνεται) .

εφαρμογή κατασκοπευτικής κάμερας

Η εγγραφή και η εκκίνηση των γυαλιών ενεργοποιούνται χρησιμοποιώντας το κουμπί στην αριστερή πλευρά των γυαλιών ηλίου. Δίπλα, υπάρχει ένα κουμπί για την εκκίνηση του WiFi. Στο εσωτερικό των γυαλιών υπάρχουν δύο φωτεινές ενδείξεις. Η κόκκινη ενδεικτική λυχνία σάς ενημερώνει εάν η κάμερα είναι ενεργοποιημένη ή πραγματοποιεί εγγραφή (αναβοσβήνει). Η μπλε ένδειξη σάς ενημερώνει για τη δυνατότητα ενεργοποίησης WiFi. Με την υποστήριξη WiFi, μπορείτε να αντιστοιχίσετε τα γυαλιά σας με το smartphone σας και να χρησιμοποιήσετε τα γυαλιά απευθείας μέσω της εφαρμογής ή να αναπαράγετε τις εικόνες που τραβήξατε. Η εφαρμογή υποστηρίζεται τόσο για iOS όσο και για Android , που ονομάζεται "FinalCam", η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη για λήψη στο smartphone σας.

γυαλιά ηλίου με κάμερα wifiγυαλιά ηλίου με κάμερα wifi

Τα γυαλιά διαθέτουν υποδοχή USB για τη φόρτιση των γυαλιών σας ή μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων δεδομένων (εγγεγραμμένα βίντεο) στον υπολογιστή σας. Η κάμερα σε γυαλιά ηλίου δεν έχει μόνο τη λειτουργία της βιντεοκάμερας , αλλά χρησιμεύει και ως πλήρως λειτουργικά γυαλιά ηλίου καθώς είναι κατασκευασμένα από γυαλί UV 400. Επομένως, τα μάτια σας θα προστατεύονται από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου . Αυτά τα αποκλειστικά γυαλιά ηλίου θα βρουν τη χρήση τους σε ποικίλες δραστηριότητες όπως ο αθλητισμός ή ακόμα και για κανονική χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας .

Χαρακτηριστικά:

Εγγράφει βίντεο FULL HD με ήχο
Υποστήριξη WiFi και δυνατότητα σύζευξης με smartphone
Φίλτρο UV 400
Αθλητικός σχεδιασμός γυαλιών

Προδιαγραφές:

Χαρακτηριστικά: Βίντεο, WiFi
Κάμερα: 3 MP CMOS + ευρυγώνια 120°
Ανάλυση βίντεο: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Μορφή συμπίεσης: H264
Μορφή αρχείου βίντεο: MOV
Μνήμη: Υποστήριξη κάρτας Micro SD έως 32 GB
Φίλτρο UV: 400
Διαστάσεις: 15,5 cm (Π) x 5,5 cm (Υ) x 17 cm (Β)
Βάρος: 55 γρ
Μπαταρία: Μπαταρία λιθίου 770 mAh
Εγγραφή βίντεο: 1 ώρα

Πακέτο περιεχομένου:

1x γυαλιά ηλίου με κάμερα HD + WiFi
1x Φορητή θήκη
1x Πανί καθαρισμού
1x καλώδιο USB
1x Εγχειρίδιο χρήστη

Σχόλια

Αλλα προϊόντα