Κάμερα ασφαλείας WiFi IP εσωτερικού χώρου - iSensor ανάλυσης HD

Κωδικός προϊόντος: 52-001 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής Αμάρυλλο
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 145,75 U$
Τιμή με ΦΠΑ 174,90 U$ 220,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα ασφαλείας WiFi IP εσωτερικού χώρου - iSensor ανάλυσης HD

Εσωτερική κάμερα WiFi IP Security - iSensor με ανάλυση HD, περιστρεφόμενη, γωνία θέασης 240 ° - είναι αυτόνομη εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Η κάμερα είναι κατάλληλη κυρίως για νοικοκυριά για παρακολούθηση σπιτιού, διαμερίσματος, παιδιών και κατοικίδιων, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο γραφείο, στην αποθήκη ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου έχετε μια επισκόπηση του τι συμβαίνει.

Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Amaryllo υποστηρίζετε το λειτουργικό σύστημα Android και το iOS μέσω του Google Play σας μέσω της εγκατάστασης IP κάμερας. Η εφαρμογή περιέχει μια ποικιλία ρυθμίσεων αισθητήρων που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την κάμερα IP σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, η συσκευή αντιστοιχίζεται με δρομολογητή WiFi και το σύστημα ασφαλείας είναι ενεργό. Η κάμερα θυμάται έως και 4 διαφορετικά δίκτυα WiFi, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα να το μεταδώσετε και να αλλάξετε τον τόπο χρήσης.

κάμερα wifi

Ολοκληρώστε αδιαπέραστες επικοινωνίες μέσω κρυπτογράφησης 256-bit. Η ποιότητα, η ασφάλεια και η ταχύτητα μετάδοσης βίντεο και ήχου είναι γιατί στο υψηλότερο επίπεδο. Μέσω εφαρμογών για παρακολούθηση ζωντανής μετάδοσης από webcam σε ανάλυση HD 1280x720. Όταν υπάρχει αισθητήρας ήχου ή ενεργοποιείται ο αισθητήρας κίνησης, το ξυπνητήρι της κάμερας ενεργοποιεί τον έντονο φωτισμό LED και λαμβάνει ρυθμίσεις κειμένου και εικόνας μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Η ζωντανή μετάδοση μπορεί να ξεκινήσει για να δει τι συμβαίνει. Μετά τη ρύθμιση, το βίντεο ή η φωτογραφία μπορεί να αποθηκευτεί στην ενσωματωμένη μνήμη των 4 gigabyte.

Ο αμφίδρομος ήχος σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε εξ αποστάσεως. Η κάμερα έχει ενσωματωμένο κινητήρα, ο οποίος της επιτρέπει να κινείται περίπου 170 °. Ο φακός έχει εύρος εικόνας 70 μοίρες. Μαζί μπορούν να καλύψουν τη γωνία θέασης έως και 240 ° επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε το δωμάτιο όπου είναι εγκατεστημένη η κάμερα. Η κάμερα δεν παράγει ενεργή νυχτερινή όραση με IR illuminator, αλλά έχει ενσωματωμένο φως που λειτουργεί ως νυχτερινό φως εάν θέλετε να δείτε τη ζωντανή εικόνα της κάμερας. Προαιρετικές λειτουργίες που βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας είναι η αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού.

Κάμερα εσωτερικού χώρου

Η οικιακή κάμερα ασφαλείας IP τροφοδοτείται συνεχώς μέσω micro USB και προσαρμογέα AC / DC. Η κατανάλωση ρεύματος είναι ελάχιστη και μόνο 1 / 5V , ώστε να μπορείτε, αν χρειαστεί, να την τροφοδοτήσετε σε μέρη που δεν έχετε πρόσβαση στο δίκτυο ρεύματος μέσω POWERBANK. Βερμούδια εταιρεία παρέχει στην κάμερα και   ρυθμιζόμενο εξωτερικό χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές του. Προσφέρει δωρεάν αποθήκευση 3 ημερών βίντεο συναγερμού. Για κάθε συναγερμό σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης εγγεγραμμένο βίντεο 10 δευτερολέπτων. Αυτό αρκεί για να μάθουμε τι συνέβη και να έχουμε αποδεικτικά βίντεο. Η Bermudian παρέχει επίσης την επιλογή ενεργοποίησης των υπηρεσιών της υπηρεσίας 30 ημερών ή 365 ημερών που παρέχει εξωτερικό χώρο αποθήκευσης στους διακομιστές τους για τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Το κιτ περιλαμβάνει τα πρόσθετα χαρακτηριστικά. Τα πακέτα μπορούν να δοκιμαστούν σε δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι διαθέσιμη σε τέσσερα απλά βήματα χρησιμοποιώντας τις συνημμένες οδηγίες και τον κωδικό QR. Αυτή η υπηρεσία που παρέχεται από την Amaryllis χρεώνεται. Η Google παρέχει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο και 15 gigabyte που μπορείτε να τον συνδέσετε μέσω της εφαρμογής και του λογαριασμού σας Google.

IP κάμερα παρακολούθησης

χαρακτηριστικά:

Ασύρματη IP κάμερα ασφαλείας
Γωνία θέασης έως 240 °
Αισθητήρας κίνησης και ήχου με αμφίδρομη μετάδοση ήχου
Ενσωματωμένη μνήμη 4 GB
Υποστήριξη για λειτουργικό σύστημα Android και iOS
Στείλτε ειδοποιήσεις για τη διακοπή στο κινητό σας

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: 1/4 "CMOS
Ανάλυση: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Ψηφιακό ζουμ: 4x
Γωνία θέασης Κάμερες: 70°
Γωνία κάμερας περιστρέφοντας την κάμερα 170°
Συμπίεση βίντεο: H.264, MJPEG
Μνήμη: ενσωματωμένη 4 gigabyte
Ασφάλεια βίντεο Κρυπτογράφηση 256 bit
Πρωτόκολλα δικτύου: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ενσωματωμένο μικρόφωνο:
Αισθητήρας κίνησης: Ναι
Αισθητήρας ήχου: ναι
Ήχος: ενσωματωμένο αμφίδρομο μικρόφωνο
Αποστολή ειδοποιήσεων στη συσκευή, κείμενο και εικόνες: Ναι
Νυχτερινή όραση: Η νυχτερινή όραση λειτουργεί βάσει συναγερμού εκκίνησης με φωτισμό LED
Τροφοδοσία: Τροφοδοτικό 1A / 5V με σύνδεση USB
Δευτερεύον τροφοδοτικό: σύνδεση POWERBANK
Λειτουργικό σύστημα: iOS 7 και νεότερη έκδοση, Android 4.1 και νεότερη έκδοση
WiFi: WiFi 802.11 b / g / n
Διαστάσεις: Ύψος: 12 cm, διάμετρος 3,6 cm
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0-35 ° C
Βάρος: 72 γρ

Περιεχόμενα:

1x οικιακή κάμερα ασφαλείας IP
1x καλώδιο Micro USB
1 x μετασχηματιστής AC / DC
1x Υλικό τοποθέτησης (βίδες)
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα