Λαμπτήρας απολύμανσης UVC 3W - Αποστείρωση χειρός

Κωδικός προϊόντος: 77-006 Έχω μία ερώτηση
νέος Λαμπτήρας απολύμανσης UVC 3W - Αποστείρωση χειρός
Κατασκευαστής /
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 60,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 72,60 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Λαμπτήρας απολύμανσης UVC 3W - Αποστείρωση χειρός

Λαμπτήρας απολύμανσης UVC 3W - Αποστείρωση χειρός. Πωλούνται μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες ή αποστειρωτής με υπεριώδη ακτινοβολία. Λάμπα απολύμανσης UV με όζον η καλύτερη για 99,99% αποστείρωση βακτηρίων και ιών (Covid-19). Λάμπα UVC (τροφοδοτείται με μπαταρίες USB ή 4x1,5V AAA), γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση αντικειμένων οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με διάφορες βακτηριακές και ιογενείς απειλές στα αντικείμενα με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή και επομένως δεν πρέπει να υποτιμούμε την προστασία της υγείας μας. Χρησιμοποιώντας μια λάμπα mini UV LED συμπαγούς μεγέθους, αυτό θα διασφαλιστεί ανά πάσα στιγμή, εξασφαλίζοντας μέγιστη προστασία από βακτήρια σε επαφή με οποιοδήποτε αντικείμενο. Η λάμπα μπορεί να τροφοδοτηθεί με δύο τρόπους - χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο micro USB (χωρίς φόρτιση) ή με την τοποθέτηση μπαταριών 4x 1,5V AAA για λειτουργικότητα της λάμπας χωρίς περιορισμούς στους δρόμους σας.

Χρησιμοποιείται συνήθως στην υγειονομική περίθαλψη ως λάμπα UV για την απολύμανση των χειρουργείων ή των χειρουργείων. Στα νοικοκυριά, οι μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες είναι πιο γνωστοί ως λαμπτήρες sunuv. Προς το παρόν, είναι κατάλληλος για χρήση της λάμπας για προστασία από ιούς και βακτήρια ιδιαίτερα κατά τις περιόδους γρίπης (Corona - covid 19 κ.λπ.) . Η λυχνία UV-C διαθέτει αισθητήρα για την αποφυγή της άκαιρης ενεργοποίησης του φωτός. Ο αισθητήρας ξεκινά μόνο μετά την ανίχνευση του αντικειμένου που πρόκειται να απολυμάνετε και σε απόσταση 3 cm από αυτό. Μικροβιοκτόνοι λαμπτήρες + λάμπες UVC - το καλύτερο απολυμαντικό υπεριώδους φωτός για αποτελεσματική απολύμανση με όζον και αποστείρωση δωματίου με υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία (λαμπτήρες, σωλήνες, led) σε απόθεμα προς πώληση στο διαδίκτυο - μπορείτε να αγοράσετε σε καλή τιμή.

Λάμπα αποστείρωσης UV - Απολύμανση με φως UVC LED

Απολύμανση αντικειμένων που καλύπτονται από βακτήρια - Το φως UV LED αφαιρεί έως και 99% των βακτηρίων, η συνιστώμενη απόσταση για μέγιστη απόδοση απολύμανσης είναι 5 cm.

Uvc ελαφρύ αναδιπλούμενο και φορητό

Μίνι λάμπα UVC - Εύκολη απολύμανση

Πατήστε ένα μόνο κουμπί για 3 δευτερόλεπτα (προστασία για τα παιδιά), μετά γείρετε την πηγή φωτός και μπορείτε να ξεκινήσετε την απολύμανση
λαμπτήρες απολύμανσης UVC και UV

Έξυπνη επαγωγή βαρύτητας

Η λάμπα UV διαθέτει επαγωγικό διακόπτη βαρύτητας. Σε περίπτωση που στρίψετε το φως προς τα πάνω, σβήνει αυτόματα.
αποστείρωση και απολύμανση απολυμαντικού UVC

Συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός

Χάρη στο πτυσσόμενο σώμα, η λάμπα UVC μπορεί να τοποθετηθεί στην τσέπη ή στην τσάντα σας, ώστε να μπορείτε να την έχετε πάντα στη διάθεσή σας
φορητοί λαμπτήρες αποστείρωσης

Χαρακτηριστικά:

Αποστείρωση UV LED
Ευέλικτη χρήση για απολύμανση
Συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός
Προστατευτικός επαγωγικός διακόπτης

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: Profio UVC Pocket Lamp N1
Τύπος: Λάμπα UV
UV φως: LED
Υλικό: ABS
Τροφοδοσία: micro USB 5V ή μπαταρία: 4 x 1,5V AAA (δεν περιλαμβάνεται)
Ισχύς: 3W
Μήκος κύματος UV: 254 nm
Διάρκεια ζωής LED: έως 20.000 ώρες
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10° C - 45° C
Εξωτερικό μέγεθος: 120 mm (μήκος) x 35 mm (πλάτος) x 25 mm (βάθος)
Βάρος: 65 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x αναδιπλούμενη UV λάμπα UVC
1x καλώδιο USB
1x Εγχειρίδιο

Τι είναι η ακτινοβολία UV-C

Η ακτινοβολία UV-C είναι ένας από τους τρεις τύπους υπεριώδους φωτός , το μήκος κύματος του προκαλεί βλάβη στην κυτταρική μεμβράνη και διαταράσσει το DNA των ιών και των βακτηρίων και τα καταστρέφει. Αυτή η μικροβιοκτόνος ακτινοβολία έχει επομένως απολυμαντικά χαρακτηριστικά . Καθώς είναι υπεριώδης ακτινοβολία, μπορεί να απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες στις οποίες προσκρούει και στην περίπτωση των διαφόρων υφασμάτων, διεισδύει απευθείας σε αυτές χωρίς να τις καταστρέφει. Ένα τέτοιο μικροβιοκτόνο φως δεν είναι νέα τεχνολογία, αλλά χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια, κυρίως στην υγειονομική περίθαλψη. Οι λάμπες αποστείρωσης UV χρησιμοποιούνταν κυρίως για την απολύμανση των χειρουργείων, αλλά μπορούσαμε να τις δούμε και σε διάφορα ιατρεία ή αίθουσες αναμονής.

χρήση ακτινοβολίας UVC

Χρήση μικροβιοκτόνων φωτός, απολύμανση UVC και αποστείρωση:

- Σε υγειονομική περίθαλψη, αίθουσα αναμονής, χειρουργεία, χειρουργείο
- Στη βιομηχανία τροφίμων, αποθήκευση τροφίμων, χώρους αποθήκευσης
- Αποστείρωση πόσιμου νερού
- Σε εκτροφή για απολύμανση terrarium, ενυδρεία, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα
- Σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, γραφεία, τουαλέτες
- Αποστείρωση κλιματιστικών, εργαλείων, οργάνων και μηχανημάτων

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όταν ενεργοποιείτε τη λάμπα, άνθρωποι και ζώα πρέπει να φύγουν από το δωμάτιο!
Το φως UV-C μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια, γι' αυτό σας συνιστούμε να αγοράζετε προστατευτικά γυαλιά από την προσφορά μας όταν τα χρησιμοποιείτε.
Ζώα ή φυτά δεν πρέπει να υπάρχουν στο δωμάτιο που απολυμαίνετε αυτήν τη στιγμή.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα