Συσκευή εντοπισμού GPS - εντοπιστής αυτοκινήτου μέσω εφαρμογής + παρακολούθησης φωνής

Κωδικός προϊόντος: 09-062 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 137,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 165,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Συσκευή εντοπισμού GPS - εντοπιστής αυτοκινήτου μέσω εφαρμογής + παρακολούθησης φωνής

Συσκευή παρακολούθησης GPS - εντοπιστής στο αυτοκίνητο για εντοπισμό τοποθεσίας μέσω εφαρμογής Android και iOS + παρακολούθηση φωνής. Παρακολούθηση GPS με εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη 3M και αισθητήρα φωτός κατά της αποσυναρμολόγησης. Συσκευή εντοπισμού GPS για αυτοκίνητο - αδιάβροχη με μαγνήτη + εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία 10000 mAh + παρακολούθηση φωνής διαρκεί έως και 2 χρόνια σε κατάσταση αναμονής. GPS σε πραγματικό χρόνο παρακολούθησης ανθρώπων και οχημάτων. Διαδικτυακό tracker GPS οχήματος (εφαρμογή σε κινητό) με μπαταρία έως 10000 mAh με ένδειξη κατάστασης μπαταρίας που διασφαλίζει τη λειτουργία της συσκευής GPS σε λειτουργία παρακολούθησης για 30 ημέρες (περίπου 2 ώρες online παρακολούθησης καθημερινά) και έως 2 χρόνια ανάλογα με το διαδίκτυο διάστημα παρακολούθησης. Δυνατότητα ΕΝΕΡΓΗΣ ΑΚΡΟΓΡΑΦΗΣΗΣ μετά από κλήση στη συσκευή για να ακούσετε τι συμβαίνει γύρω από τον εντοπιστή GPS

Η μονάδα GPS είναι εξοπλισμένη με εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη (καθώς και με αυτοκόλλητο μαξιλαράκι 3M) και είναι πολύ απλή και ευέλικτη στην εγκατάσταση, για παρακολούθηση οχημάτων με GPS. Ανιχνευτής κατά αποσυναρμολόγησης με αντικλεπτικό αισθητήρα.

Χάρη σε ένα ισχυρό μαγνητικό σώμα, μπορείτε να συνδέσετε το σύστημα κρυφού εντοπισμού GPS 3G από την επωνυμία PROFIO ELECTRONICS σε διαφορετικές θέσεις του αντικειμένου που παρακολουθείτε. Η αδιάβροχη προστασία εξωτερικού χώρου IPX5 (προστασία από πιτσιλίσματα και σκόνη) επιτρέπει τη λειτουργικότητα της συσκευής ακόμη και σε ακραία εξωτερικά περιβάλλοντα . Η συσκευή εντοπισμού GPS βρίσκει τη χρήση της για παρακολούθηση και παρακολούθηση ενοικιαζόμενων οχημάτων, μίσθωση αυτοκινήτων, μεταφορά πολύτιμων αγαθών, ενοικίαση βαρέων μηχανημάτων και παρακολούθηση συγκεκριμένων και ειδικών εμπορευμάτων. Το GPS tracker θα σας ειδοποιήσει επίσης για μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση στην εγκατάσταση ή την αφαίρεση της συσκευής . Στο e-shop μας μπορείτε να αγοράσετε κορυφαίας ποιότητας συσκευές εντοπισμού GPS. Χρειάζεστε απλώς μια κάρτα SIM (δεδομένα/τηλέφωνο) και η παρακολούθηση gps μπορεί να ενεργοποιηθεί αμέσως.

GPS tracker για αυτοκίνητο ή όχημα

Η συσκευή GPS παρέχει επίσης παρακολούθηση χρήστη με τη μορφή μηνύματος SMS απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο , όπου θα εμφανιστεί ένας σύνδεσμος προς τους χάρτες Google και αφού κάνετε κλικ σε αυτό, εμφανίζεται και η τρέχουσα θέση του οχήματος που παρακολουθείται. Μια άλλη φόρμα είναι μέσω μιας εφαρμογής για κινητά που ονομάζεται " Track Solid " (iOS, Android), μέσω της οποίας μπορείτε να μάθετε τη θέση του οχήματος που παρακολουθείτε και διάφορα απαραίτητα δεδομένα. Η πιο πρόσφατη μορφή είναι η παρακολούθηση της συσκευής GPS μέσω της διεπαφής ιστού " www.tracksolid.com ".

παρακολούθηση gps σε πραγματικό χρόνο

Λειτουργία GEO FENCE

Σας επιτρέπει να στέλνετε ειδοποίηση μέσω email όταν το όχημα φεύγει από την σημειωμένη περιοχή (σε περίπτωση που ο οδηγός του οχήματος εγκαταλείψει κατά λάθος την προγραμματισμένη διαδρομή)

Λειτουργία geo fence tracker gps

Αυτός ο ιχνηλάτης GPS 3G μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να τοποθετηθεί σε μοτοσικλέτα, πορτ μπαγκάζ, λεωφορείο, τσάντα, αυτοκίνητο, κοντέινερ και ούτω καθεξής.

χρησιμοποιώντας online tracker gps

3G μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας

Ο εντοπιστής GPS υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων 2G GSM και 3G WCDMA. Η μετάδοση δεδομένων υψηλής ταχύτητας 3G μπορεί να φτάσει έως και τα 7,2 M/s, είναι σχεδόν 43 φορές ταχύτερη από ένα δίκτυο 2G.

Παρακολούθηση gps μεταφοράς δεδομένων υψηλής ταχύτητας 3G

GPS διπλής θέσης και LBS

Αυτός ο ιχνηλάτης υποστηρίζει εντοπισμό GPS και LBS. Το GPS είναι ο προσδιορισμός της εξωτερικής θέσης με ακρίβεια μικρότερη από 10 μέτρα. Το LBS εντοπίζει θέση (σε σημεία όπου δεν υπάρχει σήμα gps) με ακρίβεια μικρότερη από 500 μέτρα.

Διπλή τοποθέτηση GPS και LBS

Ισχυρή μαγνητική τοποθέτηση

Ο εντοπιστής GPS έχει ενσωματωμένο ισχυρό βιομηχανικό μαγνήτη και επομένως είναι δυνατή η τοποθέτηση της συσκευής παρακολούθησης με απλό τρόπο σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια - σασί οχήματος, πόρτες, κάτω από το κάθισμα, σε κοντέινερ και ούτω καθεξής. Αλλά αυτός ο ιχνηλάτης περιλαμβάνει επίσης μια αυτοκόλλητη βάση 3M για τοποθέτηση σε μη μεταλλικά μέρη.

Ισχυρός μαγνήτης GPS tracker

Λειτουργία μακράς αναμονής - 60 ημέρες

Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη και αφαιρούμενη μπαταρία Li-polymer 3,7V 10000 mAh, η οποία παρέχει εξαιρετικά μεγάλη λειτουργία αναμονής και έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Σε λειτουργία παρακολούθησης για 30 ημέρες (περίπου 2 ώρες online καθημερινή παρακολούθηση) και έως 2 χρόνια ανάλογα με το διάστημα online παρακολούθησης.

Παρακολούθηση GPS σε κατάσταση αναμονής μπαταρίας

Παρακολούθηση φωνής

Είναι δυνατή η χρήση του προκαθορισμένου αριθμού SOS για αποστολή εντολής SMS στον tracker για παρακολούθηση φωνής - υποκλοπή. Το GPS tracker θα σας καλέσει πίσω σε δευτερόλεπτα. Σηκώστε την κλήση και παρακολουθήστε τη φωνή ή τη συνομιλία γύρω από τον ιχνηλάτη.

παρακολούθηση φωνής GPS tracker

GGPS Locator - συναγερμός μη εξουσιοδοτημένης αφαίρεσης

Εάν ο εντοπιστής GPS εντοπίσει μη εξουσιοδοτημένη αφαίρεση, μέσω του κουμπιού Anti-tamper, θα σταλεί συναγερμός με τη μορφή μηνύματος ειδοποίησης και η λειτουργία παρακολούθησης GPS θα ενεργοποιηθεί αυτόματα για 20 λεπτά. Μετά από 20 λεπτά, η συσκευή επιστρέφει σε κατάσταση αναμονής.

Συναγερμός ανιχνευτής gps για μη εξουσιοδοτημένη αφαίρεση

Αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη προστασία IPX5

Ο εντοπιστής GPS είναι μια συσκευή παρακολούθησης με προστασία από σκόνη και πιτσίλισμα νερού για να είναι λειτουργική για την παρακολούθηση αντικειμένων σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

επίπεδο προστασίας IPX5 GPS tracker

Ειδοποίηση αφαίρεσης καλύμματος

Το κουμπί ανίχνευσης καλύμματος θα εμφανιστεί ως προειδοποίηση και θα σταλεί όταν αφαιρεθεί το κάλυμμα της συσκευής. Σε κατάσταση αναμονής, καταγράφεται ένα προειδοποιητικό μήνυμα και η λειτουργία παρακολούθησης ενεργοποιείται για 20 λεπτά εάν εντοπιστεί ότι το κάλυμμα της συσκευής έχει αφαιρεθεί.

εντοπισμός ιχνηλάτη gps αφαίρεσης καλύμματος

Συναγερμός κραδασμών

Για παράδειγμα, εάν υπάρχει μια ανωμαλία στο αυτοκίνητό σας, για παράδειγμα, όταν κάποιος χτυπήσει το αυτοκίνητό σας, σπάσει το τζάμι ή γρατσουνίσει το χρώμα του αυτοκινήτου, ο εντοπιστής gps στέλνει έναν συναγερμό τηλεφώνου για να βρει τον παραβάτη εγκαίρως.

Συναγερμός δόνησης tracker gps

Συναγερμός τυφλής ζώνης GPS

Όταν ένας διαδικτυακός ιχνηλάτης εισέρχεται στην τυφλή ζώνη του GPS, αλλάζει τη "θέση" σε "μη τοποθέτηση" για περισσότερα από 60 δευτερόλεπτα και στέλνει ένα "Προσοχή! Το σήμα GPS είναι αδύναμο, δεν μπορεί να αναζητήσει περιοχή" στο τηλέφωνό σας ή σε άλλη πλατφόρμα λογισμικού .

Τυφλή ζώνη συναγερμού GPS tracker

Συμπλήρωμα δεδομένων GPS τυφλής ζώνης


Εάν ο εντοπιστής εισέλθει στην τυφλή ζώνη GPS, μπορεί να αποθηκεύσει 1000 δορυφορικά δεδομένα τοποθεσίας. Όταν το σήμα GPS είναι ξανά ON, συμπληρώνονται όλα τα δεδομένα θέσης στην τυφλή ζώνη GPS.

Συμπλήρωμα δεδομένων τυφλής ζώνης εντοπισμού gps

WCDMA/GSM - Δίκτυο 3G για εξαιρετική κάλυψη και εντοπισμό
Μπαταρία 10000 mAh - μια μπαταρία λιθίου υψηλής χωρητικότητας παρέχει επαρκή μακροχρόνια παροχή ρεύματος στη συσκευή GPS
Παρακολούθηση φωνής - η επιλογή για ενεργοποίηση της παρακολούθησης φωνής μέσω μηνύματος κειμένου
Ισχυρός μαγνήτης - ισχυρό μαγνητικό κάλυμμα επιτρέπει την ευέλικτη εγκατάσταση σε όχημα ή άλλου τύπου ιδιοκτησία
Ειδοποίηση εισβολής - μόλις εντοπιστεί μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στη συσκευή, θα ειδοποιηθείτε αμέσως
Συναγερμός αφαίρεσης καλύμματος - ο συναγερμός ενεργοποιείται όταν αλλάζει η κάρτα SIM ή όταν αφαιρείται η συσκευή ή είναι ενεργοποιημένη/απενεργοποιημένη
IPX5 Αδιάβροχη - αδιάβροχη συσκευή GPS εξασφαλίζει σταθερή λειτουργία ακόμα και σε σκληρά εξωτερικά περιβάλλοντα
Έξυπνη διαχείριση τροφοδοσίας - για καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, η μονάδα επικοινωνίας 3G μπορεί να απενεργοποιηθεί

Προδιαγραφές:

Σύστημα επικοινωνίας: WCDMA/GSM
Συχνότητα επικοινωνίας: GSM: 850/900/1800 / 1900 MHz WCDMA: 850/900/1200/2100 MHz (B1/B2/B5/B8)
Ευαισθησία: Κατηγορία II RBER2% (-102dBm)
GPRS: Κλάση 1,2, TCP/IP
Ευαισθησία λήψης: Κατηγορία II RBER2% (-102dBm)
Μνήμη: 32 + 32 Mb
Σφάλμα φάσης: RMSPE <5, PPE <20
Μέγιστη. έξοδος: GSM850/GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800/GSM1900:30dBm, WCDMA: 24dBm
Μέγιστη. Σφάλμα συχνότητας: ± 0,1 ppm
Τσιπ GPS: εξαιρετικά ευαίσθητο τσιπ GPS
Συχνότητα: GPS L1, 1575,42 MHz
Κανάλι GPS: 66
Ακρίβεια τοποθεσίας: <10 μέτρα
Ευαισθησία παρακολούθησης: -162dBm
Ευαισθησία: -149dBm
Κουμπί: για ON/OFF
Ένδειξη LED: 1 κόκκινο για GPS, 4 μπλε για μπαταρία
Αναμονή: 2 χρόνια (GSM απενεργοποιημένο), 50 ημέρες (συνδεδεμένο GPRS, GPS απενεργοποιημένο), 120 ώρες (GPS ενεργοποιημένο)
Κεραία GPS: Κεραμική κεραία GPS
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20° ~ 70℃
Θύρα USB: micro 5 pin
Μπαταρία: 10000mAh/3,7V μπαταρία πολυμερούς λιθίου
Διαστάσεις: 108 mm (πλάτος) x 61 mm (ύψος) x 30 mm (πάχος)
Βάρος: 286g

Η συσκευασία περιέχει:

1x εντοπιστής GPS Profio GPS L-6
1x προσαρμογέας USB
1x καλώδιο USB
1x Πίσω κάλυμμα με αυτοκόλλητο μαξιλαράκι
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα